Recept je samo jedan..makneš se od korita
Recept je samo jedan..makneš se od korita
meni uvijek uspijeva kad sve činijice zamijenim sa tri litre vode dnevno Najvažnija je disciplina ..čim primijetim kilogram gore,ja se uozbiljim i ne dam da se penje,jok..inače,sve silne dijete su pomalo bzv,jer svaka žena je sistem za sebe i univerzalne primjene nisu dobra opcija.
Nikada nisam drzala dijetu,i mislim da ne bih ni mogla.Prosto,uzivam da jedem.Samo u poslednje vrijeme ne jedem hljeb i rezultat se primjeti
bolje škembiće izbaci...
Večnost je čista sadašnjost.
Јој, који је мај...
Време ми је.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Eo vako posto ste trazili
Nisam doruckovala, ako mi se nesto jelo ili pilo uglavnom je bio to jogurt, bilo koji, rucak oko 4,5 sta god da se jede, ako ima slatko moze posle toga i to je to, za veceru ako vas stisne glad opet jogurt. Poenta je da se ne jede posle 6 uvece i videcete rezultate posle par dana. Caka nije u nejelu, vec u jogurtu koji u sebi sadrzi sve skoro potrebne materije za funkcionisanje organizma, pri tom ubrzava metabolizam a samim tim mozgu salje informcije da je organizam dobio potrebnu dnevnu dozu hranljivih materija.
Ja sam skinula kilazu tako i evo tri god skoro nisam je povratila.
Fizicka aktivnos u svakom slucaju, a plivanje je najbolje jer pomaze i da se koza vrati.
Eto
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
eto tako
где си пошла с крмељиве очи
na primer, jutros oko pola 8 sam doručkovala parče hleba i kajmak...onda sam popila dve nesice s mlekom tokom dana i sad sam ručala škembiće....posle ću jagode, kad mi se ovo slegne.... a oko 21h moram nešto da pojedem, oću da umrem....pa to ti je.
sad vise ne
sad jedem sta jedem tokom dana al posle 6 nikako
sad sam npr rucala i to je sve za do dorucka sutra ujutru
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
ok je to navika
Ја сам заиста приметила да су људи који не доручкују мршави.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
joj Kvini.pa kako to Ja sam bila mrvicu punačkija neg što treba kad sam doručkovala i ručala i večerala..onda sam poslušala kolegicu nutricionistu koja mi je predložila 5 obroka dnevno po malo i ništa poslije 18 sati..i naravno,pridržavala se pravila nemiješanja uglj.,hidrata i bjelančevina i od tada sam kao nova..
ako jedeš meso,nemoj uz njega krompir već povrće..i zaista je dobro