Ma bre prevara posebno ona priznata je pošten čin i kod pametnih ljudi dovoljan razlog za okončanje agonije (pročitaj ono što je Jeca napisala)
 Re: 10 NAJGLUPLJIH izgovora za prevaru
                 Ma bre prevara posebno ona priznata je pošten čin i kod pametnih ljudi dovoljan razlog za okončanje agonije (pročitaj ono što je Jeca napisala)

opet ti kažem, komplexi...
a te devojke su ćurke... ljubomora sama po sebi nije opasna, već manifestacija iste...
i još jedna stvar, ne vara niko tek tako, izuzimam komlexe recimo i tvrdim da je ljubomora jedan od razloga, drugi je možda nešto što fali u toj vezi... ali ako se desi, uvek ću se zapitati gde sam JA pogrešila i čime sam to izazvala... mislim na prevaru.

mek stav je posledica nečega što izbija iz nje... da li je neka posredna ili neposredna trauma u pitanju, ne znam... i vidim da nema poente, jer se ovde ne radi o sukobu stavova, već o predrasudama, ili lošem iskustvu.
uglavnom ,ne može se svaki muškkarac tretirati kao stoka, a svaka žena žaliti. ja idem obrnutom logikom.

Blah...
Mislim, za sve se treba maaaaaaalo potruditi, ali...imas principe i njih se drzis
Riso, ti ces se celog zivota, nedo bog, susretati sa tim, prevarama, ovakim ili onakim, stvar je kako ces i da li ces preko toga prelaziti.
Ljudi nisu savrseni.
Meni licno, laz i prevara je stvar krajnjeg kukavicluka, i cao!
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0
		Članovi koji su pročitali ovu temu: 0