otvorite svoje umove ljudi...![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
auuuu sad mi dodje u glavu prica o mr dzekil i hajdu
mozda i on imao botoks?![]()
ili se bojao da pridje devojci?
ili jos gore...ona je njemu prisla
![]()
Homo homini lupus est.
ahahahahahaha...
resili smo misteriju jastrebe...![]()
Večnost je čista sadašnjost.
de je ona tema okrenuti na šalu ili.....kanda došlo vreme za nju
jer defitnitivno ima zadrtih koji naravno tvoje mišljenje nipodaštavaju a nameću svoje![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Mogu da ti kažem da sam se i ja slatko nasmejala čitajući neke postove...![]()
![]()
![]()
Ne ravnopravnosti između polova nikada neće biti.Zašto? Zbog prirode koja oba pola imaju, zbog fizičke snage, zbog emotivne itd...Osvajanje žene je muški deo, naravno pod uslovom da žena želi da bude osvojena. Mada znam muškarce koji su bili takvi maheri i kada su osvojili ženu, a da ona u startu i nije želela da bude ''upecana''.Što bi rekao jedan moj dobar prijatelj'' Više volim da osvajam žene, nego bunkere, puno je lakše''.....Ne radi se tu o muškarčinama od 100kg, koje kada vidiš a ti prokometnarišeš..''To je ljudina''..Radi se o ''petlji'' koju neki muškarac ima ili nema..
Na primer...Sećam se još iz studentskih dana, kada se mojoj drugarici dopao dečko, a i ona njemu...Mesecima su izlazili na ista mesta...Ona je na sve načine pokušavala bar da dođe do nekog društva u kojem se on nalazi ili kreće...I on je tu nešto okolo ''petljao'', gledao u nju, vrteo se...I na kraju joj ipak nije prišao. Onda smo je nagovorili, po principu..stidljiv je itd. treba malo da ''poguraš'' itd. I ona mu je prišla na jedan lep način...Nekako su uspostavili kontakt i on je to vrlo lepo prihvatio. Očigledno je imao problem. Međutim, u celoj toj vezi ona je ostala inicijator za sve...I uglavnom je tako...Nije pravilo, da se ta inicijativa nastavi i dalje, ali je vrlo često slučaj...Iskreno, meni takav ne treba..Prosto, volim da budem vođena, a ne da vodim...nije mi to to...
Iskreno, najviše volim spontanost, odnoso kada se situacija sama nametne i kada dođe do nekog dijaloga pri čemu ne možeš da se setiš ko ga je prvi i uspostavio..., nekako mi je to najlepša situacija...I u samoj vezi volim to neko spontano neplanirano dešavanje...
Ako se nekome iskreno dopadneš, taj će pronaći način da sa tobom uspostavi kontkat..., stvoriće neke uslove, okolnosti...ma nešto će pokrenuti sigurno..Onda i ta žena treba da bude cool i da odgovori tim okolnostima ako želi...
Strah od odbijanja, imaju i jedna i druga strana...Nije taj muški strah valjda veći od ženskog...
Nekako sam i ja tako shvatila...
Sa ovim se slažem u potpunosti...![]()
Izvini, nisam te razumela. Hajde pojasni.![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Ravnopravnosti nikada neće biti zbog navedenih stvari, ali je mnogima teško to da shvate, a kamoli da prihvate.
Prijatelj ti greši, lakše je osvojiti bunker, manje posla i brže se odradi, nego se oko žene zezati, mada ima nas raznih, njemu je očigledno to lakše, bolje da je tako.
Ovo prvi put čujem i to je nekako tužno u najmanju ruku
Nije mi baš ok da u svim stvarima žena uvek ima inicijativu, nekako mi je to nezrelo od strane muškarca ili je potpuno nezainteresovan, a to je već onda sasvim druga priča.
Nekada zna biti daleko veći nego što žene mogu i da zamisle, posebno u javnim situacijama, samo to žene većinom nikada ne kapiraju![]()
Homo homini lupus est.
jos niste razresili dilemu?
if you open your mind too much your brain will fall out