Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 ZadnjaZadnja
Pokazuje rezultate 141 do 160 od 168

Tema: Tačka

Registrovani Član
    eqrem avatar
    Status : eqrem je odsutan
    Registrovan : Oct 2010
    Pol:

Početno Re: Tačka

a ja cuo od jedne iskusne zene da neki dvoje kad se jednom omirisu to je za vecnost... mis da mogu da se makar tu i tamo mirisu ponekad ako su im emocije davno usahnule :raz_013:

Registrovani Član
    Vragolanka avatar
    Status : Vragolanka je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 1

Citiraj Prvobitno napisano od QueenOfClubs Vidi poruku
    Чек да те подсетим, еси лепо рекла – боље нешто свеже...
    Каква бре смртна пресуда, какви бакрачи.
    Ne znam, Q... ispade da ja ne kontam poentu ovde... nisu svi odnosi istog intenziteta, možda neki zaslužuju drugu šansu... S tim što i dalje stojim pri tome da to može samo u pojedinim, posebnim slučajevima, nikako u svim i svakako je ograničeno vremenskim rokom...
    Moje mišljenje i dalje stoji, ali sam čini mi sa malo više otvorena za sugestiju što se tiče poente vraćanje. Hoću samo da skontam zašto, ne kažem da bih se menjala po tom pitanju... Samo mi uopšte nije prijatno kako sam shvaćena... isto tako mislim da ja možda nisam skontala poentu suprotnog mišljenja.
    I pitanje je da li to uopšte mogu, možda je sve stvar karaktera... ne toliko iskustva.

Registrovani Član
    Vragolanka avatar
    Pol:

A ovo što je kojica rekla... ako se odnosi na veze ili brakove koji su za sobom povukli svu užu i širu publiku, jer se na tome i zasnivaju... smatram da kod takvih odnosa nema prave tačke niti može ikada da je bude... Tu se više vodi računa o tome šta će svet da misli i na koga će svaliti krivicu, nego što se potrebe baziraju na sopstvenim željama, ili obratno, nisam sigurna.
    I kao što rekoh, presede mi tema... samo zato što ne umem da ostavim odškrinuta vrata.

Registrovani Član
    kojica avatar
    Status : kojica je odsutan
    Registrovan : Aug 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 15

Citiraj Prvobitno napisano od Đavolja nevesta Vidi poruku
    A ovo što je kojica rekla... ako se odnosi na veze ili brakove koji su za sobom povukli svu užu i širu publiku, jer se na tome i zasnivaju... smatram da kod takvih odnosa nema prave tačke niti može ikada da je bude... Tu se više vodi računa o tome šta će svet da misli i na koga će svaliti krivicu, nego što se potrebe baziraju na sopstvenim željama, ili obratno, nisam sigurna.
    I kao što rekoh, presede mi tema... samo zato što ne umem da ostavim odškrinuta vrata.
    Evo ja iz sve snage pokušavam da shvatim šta te muči, i ne vredi.

Da, ono što sam rekla odnosi se na ljude koji uvlače publiku u svoje probleme
    i imaju potrebu da operu svaki svoj postupak.
    Nemaš izbora, osim da vičeš ''da, da... tako je.. jadna ti, zao on..''
    ako kažeš bilo šta drugo onda si zla i ti..

Registrovani Član
    eqrem avatar
    Pol:

da da tako je

Registrovani Član
    malavelika avatar
    Status : malavelika je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 35

pa zasto ti je presela?
    tema je dobra i odnosi se na bitnu stvar u zivotu svakog od nas..i nije vezana samo za ljubavne odnose..
    ti si rekla svoj stav, svi smo rekli svoje stavove, koliko ja vidim, neki se podudaraju samo po ivicama
    neko zna, neko ne zna da stavi tacku, neko voli, neko nikada ne stavlja tacku..big dil...licna stvar svakog od nas
    frustracija nastaje jedino kada svoj licni stav zelimo da opravdamo, ili nametnemo, ili ako osecamo da neko drugi zeli da nam nametne svoje misljenje, a tome nema mesta ako smo sigurni u ono sto mislimo...

Registrovani Član
    Vragolanka avatar
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od kojica Vidi poruku
    Evo ja iz sve snage pokušavam da shvatim šta te muči, i ne vredi.

Da, ono što sam rekla odnosi se na ljude koji uvlače publiku u svoje probleme
    i imaju potrebu da operu svaki svoj postupak.
    Nemaš izbora, osim da vičeš ''da, da... tako je.. jadna ti, zao on..''
    ako kažeš bilo šta drugo onda si zla i ti..
    Muči me to što se sve svelo na dve krajnosti... postoje nijanse, postoje izuzetci... I to što ne mogu da skontam poentu vraćanja, možda bi lakše bilo da imam nekog iskustva po ovom pitanju, ne da se sve svede na možda bih, ili ne bih... do sada sam to radila, ali do sada nisam ni bila vezana toliko za aktere... Bilo je tako lako.

Registrovani Član
    QueenOfClubs avatar
    Status : QueenOfClubs je odsutan
    Registrovan : Jul 2009
    Pol:

Ne znam, Q... ispade da ja ne kontam poentu ovde... nisu svi odnosi istog intenziteta, možda neki zaslužuju drugu šansu... S tim što i dalje stojim pri tome da to može samo u pojedinim, posebnim slučajevima, nikako u svim i svakako je ograničeno vremenskim rokom...
    Moje mišljenje i dalje stoji, ali sam čini mi sa malo više otvorena za sugestiju što se tiče poente vraćanje. Hoću samo da skontam zašto, ne kažem da bih se menjala po tom pitanju... Samo mi uopšte nije prijatno kako sam shvaćena... isto tako mislim da ja možda nisam skontala poentu suprotnog mišljenja.
    I pitanje je da li to uopšte mogu, možda je sve stvar karaktera... ne toliko iskustva.
    Па ја је једино видим ако дође до раскиде због селидбе.
    Као, клинци смо, морам с мамом и татом па ето, можда се сретнемо некад...
    Мада ми то звучи прилично невероватно.
    Мислим то сретање некад, ал може да буде...
    Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Registrovani Član
    eqrem avatar
    Pol:

u pravu je nevesta sad bez zezanja.. pre mesec dan sretoh jednu pa da kazem devojku za koju me vezu lepe uspomene i u njenim ocima bas videh ono sto nas je nekad spojilo.... samo sto joj rec na usnama nije izasla sa pozivom, al jednostavno nije mi se dalo... bio sam karakter i rekao sam sebi... stavljam tacku

Registrovani Član
    kojica avatar
    Pol:

Muči me to što se sve svelo na dve krajnosti... postoje nijanse, postoje izuzetci... I to što ne mogu da skontam poentu vraćanja, možda bi lakše bilo da imam nekog iskustva po ovom pitanju, ne da se sve svede na možda bih, ili ne bih... do sada sam to radila, ali do sada nisam ni bila vezana toliko za aktere... Bilo je tako lako.
    Pa ja sad moram da ponavljam ono što sam rekla i na onoj temi.

Različitog smo temperamenta, ulazimo u različite veze.. šta znam ja ko šta može ili ne..
    Mogu samo za sebe da kažem.

Registrovani Član
    QueenOfClubs avatar
    Status : QueenOfClubs je odsutan
    Registrovan : Jul 2009
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od malavelika Vidi poruku
    tema je dobra i odnosi se na bitnu stvar u zivotu svakog od nas..i nije vezana samo za ljubavne odnose..
    Ја сам мислила искључиво на љубавне односе.
    И то баш на оне кад је било љубави...
    Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Registrovani Član
    malavelika avatar
    Status : malavelika je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 35

Citiraj Prvobitno napisano od QueenOfClubs Vidi poruku
    Ја сам мислила искључиво на љубавне односе.
    И то баш на оне кад је било љубави...
    stavljanje tacke je stavka koja se odnosi podjednako na posao, ljubav i prijateljstvo....pa i krvne veze..meni su sve podjednako bitne...bar u kontekstu o kome pricamo na temi

Registrovani Član
    Vragolanka avatar
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od malavelika Vidi poruku
    pa zasto ti je presela?
    ti si rekla svoj stav, svi smo rekli svoje stavove, koliko ja vidim, neki se podudaraju samo po ivicama
    neko zna, neko ne zna da stavi tacku, neko voli, neko nikada ne stavlja tacku..big dil...licna stvar svakog od nas
    frustracija nastaje jedino kada svoj licni stav zelimo da opravdamo, ili nametnemo, ili ako osecamo da neko drugi zeli da nam nametne svoje misljenje, a tome nema mesta ako smo sigurni u ono sto mislimo...
    Frustracija nastaje i kada ti stav blokira realnost... ono što bi trealo i ono što bi ti uradila se ne podudara svaki put. Sa te strane, kontam ostavljanje vrata... a opet, rekla bih da je ponekad neophodno. Bar dok te emotivno ugrožava... što je opet u raskoraku sa svrhom ostavljanja vrata... dok ti je stalo, valjda ih treba ostaviti. Za mene je to i dalje mučenje... i onda se pitam da li je tav stav u stvari neka vrsta odbrambenog mehanizma.
    Nemam pojma, načisto sam zbunjena...

Registrovani Član
    Vragolanka avatar
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od kojica Vidi poruku
    Pa ja sad moram da ponavljam ono što sam rekla i na onoj temi.

Različitog smo temperamenta, ulazimo u različite veze.. šta znam ja ko šta može ili ne..
    Mogu samo za sebe da kažem.
    Pa u tome i jeste stvar, ja mogu, jer mislim da moram... ali to možda nije ono što hoću svaki put.

Registrovani Član
    eqrem avatar
    Pol:

nema ljubavi qwin... to vise ne postoji... lost in translation, postoji samo u ruralnim sredinama gde su totalno neobrazovani.... danas egzistira i postoji samo koristoljublje u m/z odnosima vezano za telo, sex, blud, ili prosto institucionalizovano drndanje kad dajes da bi primio odnosno viceversa..nemoj me terati da ti ovo poslednje objasnjavam jer me mrzi...nekd je bilo toga dok su danas ljudi operisani od toga a savremene i "oslobodjene" zene su nosioci tog talasa....ako meni ne verujes prosetaj netom pa ces videti slicne stavove bas kao ovde...

tuc muc zder kenj... spavanje... pos zder kenj tuc muc.... svaki dan sa drugim... cak ni posao vise nije konstanta jedino je zder i kenj...sarkazmaticno pisem....

Registrovani Član
    kojica avatar
    Pol:

Pa u tome i jeste stvar, ja mogu, jer mislim da moram... ali to možda nije ono što hoću svaki put.
    Pa dobro. I što si sad ti zbunjena time što postoje ljudi koji su drugačiji?

Registrovani Član
    eqrem avatar
    Pol:

za sve koji misle da ljubav idje na ovi bijeli svijet postoji

Registrovani Član
    tol avatar
    Status : tol je odsutan
    Registrovan : Aug 2010
    Pol:

frustracija nastaje kada sve ono sto smo dobili u vlastitom domu roditeljskom...i nadgradnnja nasim zeljama kao slagom na tortu shebe slag koji nije dobro izmućen..p splasne efekat...nema kraja nasem razocarenju..hiru...jer KAKO i ZASTO..a mi smo tako dobro isplanirali...ali slusajuci samo svoj glas..pa i ne tudji..okruzenja..
    naidjes na osobu koja ne zeli da se prilagodi..jer smatra da mora biti dominantnom posto-poto...taj smrad od ega ce nas kostati civilizacije...
    Vreme, nakon razlaza..moze da napravi kvalitet od coveka koji nije kompletan..no..pitanje je nasih emocija-postoje li za bilo kakav nastavak ili ne...Vec smo drugi ljudi...sa drugacijom vizijom...i zeljama..i iskustvima...
    Vracanja mogu da osveze emotivan zivot na odredjeno vreme...ali puca se uvek na inatu..i ne popustanju...nestrpljenju...prigovaranju i pokusaju da nekoga nacinimo vlastitom kopijom...

Registrovani Član
    Vragolanka avatar
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od tol Vidi poruku
    Vreme, nakon razlaza..moze da napravi kvalitet od coveka koji nije kompletan..no..pitanje je nasih emocija-postoje li za bilo kakav nastavak ili ne...Vec smo drugi ljudi...sa drugacijom vizijom...i zeljama..i iskustvima...
    Vracanja mogu da osveze emotivan zivot na odredjeno vreme...ali puca se uvek na inatu..i ne popustanju...nestrpljenju...prigovaranju i pokusaju da nekoga nacinimo vlastitom kopijom...
    ...

Registrovani Član
    eqrem avatar
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od tol Vidi poruku
    Vracanja mogu da osveze emotivan zivot na odredjeno vreme...
    bolje se osvezi kad se negde otputuje i promeni sredina... nov muskarac il nova zena... i ako funkcionise ok i ako je to resenje ok na drugi... ako je "ljubav" mozda ok na treci... a ako je samo tuc muc zdranj kenj onda je bolje biti pletilja cipki ili se vratiti tamo gde si makar znala da ti je bilo lepo ponekad... naravno ako te druga strana primi posle svega... inat je nebuloza koja se neutralise prvim zagrljajem....

m/z odnosi su jako prosti i ljudi ih bespotrebno komplikuju

Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 ZadnjaZadnja

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Oznake za ovu temu

Dozvole

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •