Prvobitno napisano od planinar Muzika mi se baš i ne sviđa, ali hoću da plešem: :raz_027: Što ti se ne sviđa? I što kopaš oči tom mučeniku?
NEĆUUUUU..
VeÄnost je Äista sadaÅ¡njost.
Prvobitno napisano od planinar Ops, kako ovo uskoči? :raz_067::raz_067::raz_067:
Prvobitno napisano od kojica Ma nije važno... aj kao danas nećemo da se svađamo.. Nemoj da uobražavaš, samo prihvatam primirje.
ima se može se..
Prvobitno napisano od kojica NEĆUUUUU.. Šte nećeš, da budeš opičena kao što ova reče ne početku pesme?
Prvobitno napisano od planinar Nemoj da uobražavaš, samo prihvatam primirje. ma svašta.. pa ja ne umem da se uobrazim...
Prvobitno napisano od planinar Šte nećeš, da budeš opičena kao što ova reče ne početku pesme? Ma svašta nešto neću... nego.. o čem nas dvoje da pričamo ako se ne svađamo.. Kako si Planinar?
Zašto si ti kojice u ovako lepom raspoloženju večeras? Nešto si mi sumljiva.
Prvobitno napisano od kojica Ma svašta nešto neću... nego.. o čem nas dvoje da pričamo ako se ne svađamo.. Kako si Planinar? Ne tako dobro kao ti, ali može da posluži.
Prvobitno napisano od planinar Zašto si ti kojice u ovako lepom raspoloženju večeras? Nešto si mi sumljiva. Jel? Da l da se testiram na drogu ili alkohol? Ma imamo nove smajliće pa se radujem..
Prvobitno napisano od planinar Ne tako dobro kao ti, ali može da posluži. o.. ma ne bih poželela ni neprijatelju da bude vako dobro ko ja...
Prvobitno napisano od kojica Jel? Da l da se testiram na drogu ili alkohol? Ma imamo nove smajliće pa se radujem.. Alko-test bi, rekao bih, više odgovarao. Eh kako je tebe lako usrećit.
Prvobitno napisano od kojica o.. ma ne bih poželela ni neprijatelju da bude vako dobro ko ja... Pa ti onda poželi meni.
Pa ti si me bukvalno shvatila.
Prvobitno napisano od planinar Alko-test bi, rekao bih, više odgovarao. Eh kako je tebe lako usrećit. :raz_067: ma nesam pila bre... el vidiš kako su deca jednostavna... samo li se zaigraju...
Prvobitno napisano od kojica Baš si neumorna.
Prvobitno napisano od planinar Pa ti onda poželi meni. taman posla.. Možda nekad kad me budeš naljutio. Sad neću. Maruška, maruška...
Prvobitno napisano od kojica :raz_067: ma nesam pila bre... el vidiš kako su deca jednostavna... samo li se zaigraju... Jel u ovom radiju primaju pozdrave i čestitke?
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma