Politika privatnostiRazbibriga poštuje privatnost svojih korisnika i u potpunosti je spremna i rešena da je zaštiti.
U daljem tekstu nalaze se informacije koje govore o našoj politici profesionalnog i odgovornog raspolaganja informacijama o korisnicima.


Prikupljanje informacija

Razbibriga ne prikuplja Vaše lične podatke kao što su ime i prezime, adresa ili broj telefona.
Kada pregledate stranice na sajtu Razbibriga, a niste se registrovali, to činite potpuno anonimno.
Tom prilikom ne prikupljamo Vaše licne informacije, međutim, nas softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija, koje nisu Vaši lični podaci, o načinu korišćenja svojih Internet stranica.
Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar (internet provajder koji koristite da biste se povezali na Internet), Vašoj IP adresi, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Opera ili Internet Explorer), tip operativnog sistema koji koristite (npr. Macintosh, Linux ili Windows).
Razbibriga nikako ne može da iskoristi ove informacije da bi Vas lično identifikovala. Ove se informacije koriste u statističke svrhe.
Razbibriga neće prikupljati lične informacije od Vas, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj, osim onih koje nam Vi pružite na dobrovoljnoj osnovi. Ukoliko budete upitani da pružite neke lične informacije budite ubeđeni da će se sa Vašim podacima postupati poverljivo i da se vaše lične informacije neće otkriti trećim licima bez Vaše prethodne dozvole. Ukoliko budete upitani za lične informacije biće Vam naznačena svrha njihove upotrebe.

Razbibriga prikazuje oglase na svojim stranicama. Konkretno, kao partnera koristimo Google adSense program. Za više informacija o tome na koji način i kako se podaci mogu prikupljati posetite sledeće internet adrese.
http://www.google.com/privacy_ads.html
http://www.doubleclick.com/privacy/faq.aspx
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=en&answer=100557

Upotreba informacija

Moguće je da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo, npr. pružili neku uslugu, osigurali pravilno korišćenje i funkcionisanje sajta, izmerili interesovanje posetilaca za različite usluge i obavestili Vas o novostima i uslugama.

Razbibriga koristi usluge trećih lica radi prikazivanja reklama. Ove firme mogu da koriste informacije o Vašim posetama (koje ne ukljucuju Vase ime, adresu, e-mail ili telefonski broj) ovom i drugim sajtovima, kako bi prikazale reklame o proizvodima i uslugama koje bi Vas zanimale.
Ukoliko želite da pročitate više informacija o ovoj praksi i izaberete da li želite da se ovakve informacije koriste, posetite Politiku privatnosti za Google oglase i Google mrežu sa medijskim sadrzajem.

Deca

Ovaj sajt ne koristi svoje stranice za namerno prikupljanje podataka od dece, niti za prodaju proizvoda ili usluga. Sadržaj sajta Razbibriga je u potpunosti prilagođen svim uzrastima. Ne sadrži nasilan, agresivan, sadržaj koji vređa po verskoj, nacionalnoj, polnoj, starosnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

Povezane internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na sajtu Razbibriga mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba. Razbibriga ne može da garantuje ispravnost internet linkova, internet stranica, koje su povezane sa ovim sajtom i ne može da odgovara za njihov sadržaj i\ili ažuriranje, i ne preuzima odgovornost za politiku privatnosti spoljnih Web stranica povezanih sa ovom Web stranicom.

Prihvatanje politike privatnosti

Koristeći ovaj sajt, Vi prihvatate politiku privatnosti. Ukoliko se ne slažete sa politikom privatnosti molimo Vas da ne koristite ovaj sajt.

Promena Politike privatnosti

Razbibriga zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni politiku privatnosti, bez obaveze da vas obavesti o toj promeni. Budite slobodni da periodicno proverite postoje li promene politike privatnosti.
Sve izmene politike privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo.

Kontakt

Ukoliko imate pitanja u vezi ove politike privatnosti, molim Vas da pošaljete pitanje putem kontakt strane.