Pogledaj Punu Verziju : Šta ste noćas sanjali?
Sagacity
25-11-2012, 19:03
Daj Bože...videćemo....:lol:
to kad sanjas gomna... :blenta:
Sagacity
25-11-2012, 19:11
E to su pare...:dada:
Sreća moja pa retko sanjam, spavam ko bepče:sanke:
to kad sanjas gomna... :blenta:
Biće salate:raz_114:
Da idem na koncert Ace Lukasa:blenta:...i tražim po nekoj gomili stvari svoj plavi ranac iz osnovne škole:blenta:
Sago:eek:
Jesam ti rekla da su pare:eek:
Sagacity
29-11-2012, 20:03
Jesi.....:eek: sam zaborabavila za san...bogte...:blenta:
Mogu da ti otvorim temu Sarmica_Frojd-Samo ona zna vaše snove....:hm:
:lol:
knjizurine :qq: muka mi od njih... :namcor:
причалица
30-11-2012, 08:42
:bisa:
:haha: sanjala jednog prijatelja koji je inače pedijatar kako me vodi da me pregleda u ginekološku sobu i sve se čudim i pitam ga kad je promijenio specijalizaciju:haha: a on kaže..Neće da te boli:haha:
Nežnicah
01-12-2012, 10:44
jaooo kumo :haha: tek sad vidim ovaj san :haha:
a ja sam sanjala da sam bila u amerikama sa sestrom :qq: nocom, treba mi sapun :lola: a ne mozemo da se snadjemo u onim njujorskim ulicama... pa smo usle u prodavnicu instrumenata i ja sam trazila sapun i izbrbljala nesto kao na engleskom, a sestra koja je bila sa mnom, cak mislim da je to u snu bila padalica, me gleda u neverici kako tecno pricam... naravno nismo tu nasle sapun, pa smo krenule dalje... usle u neku veliku prodavnicu koja je bila pola apoteka pola hiper market... i tu smo nasle sapun ali je kostao 19.99 dolara i nama je to bilo skupo i nismo kupile :( nemam pojma dalje sta je bilo :blenta: nismo valjda bile prljave u amerikama
Kako sam sa drugarima iz osnovne škole,mi svi na nekom brodiću koji jako brzo ide-onda najednom vidimo dva ogromna talasa u jednom, u daljini ali nismo sigurni da li će da nas udari ili mimoidje-pošto je to kao talas širine 2 m i on se tako šećka :rol: melem:zrika:,ja već razmišljam dal ću da uspem da isplivam kada se okrenemo u strahu panici-i obećavam sebi da ako stignemo do obale da ću sve promeniti:hm: Talas nas mimoilazi i mi ubrzo vidimo obalu kakva sreća :krsti:
ima još puno delova ovaj san al me mrzi da pišem :kafa:
причалица
04-12-2012, 15:12
opet sam sanjala more i neko žešće lenčarenje na suncu :sojka: nigde nikog oko mene, samo more, sunce, nebo i ja :)
tačno se sećam kako gledam prelamanje sunčevih zraka na vrhovima podnevnih talasa...
ali, ovo sam usnila tek pred jutro, jer nisam mogla da spavam celu noć zbog one kačamak kafe koju sam popila kod frizerke....
koje god čarape da navučem na svakoj krompirić:qq:
koje god čarape da navučem na svakoj krompirić:qq:
to je kod tebe san,ali to je kod mene moja milojka,stvarnost :blenta: :raz_114:
ko da vi tamo nosite čarapke:novine1:
da je sarma postala vlast :ququ:
причалица
05-12-2012, 16:56
kako sam učesnik radne kacije....a u pitanju je izgradnja novog beograda :blenta:
причалица
10-12-2012, 14:22
sanjala sam kako je moj život san i kako sam se probudila u nekakvom potpuno drugom okruženju....koje je inače moj uobičajeni san, ako sanjam tu vrstu sna...
sanjala sam da sam se prekantala u snijegu negdje na Borju i kako nema ko da me izvuče:qq:
причалица
16-12-2012, 11:23
jao...sanjala sam da se dešava smak sveta :raz_114:
i tačno se sećam tog osećanja u snu da se kreću narodi, kako negde nešto bukti....a ovde oko nas svud sneg i moja malenkost kao pokušava da svede neke račune i nikako ne uspevam :tupan: osećanje da ne mogu da svedem račune mi nije bilo teskobno, više me je zanimalo šta se to dešava napolju i gde se uopšte zaputio toliki narod...kako misle da pobegnu od kraja?
dok se to pitam, pregledavam mejlove...i vidim mejl jednog kolege (baš mi je dobar taj kolega u relanom životu), a u mejlu - izjava ljubavi :) i tako nekako, to mi samo ostalo u sećanju.
svašta :dosada:
Nežnicah
16-12-2012, 14:02
sanjala sam da mi se zapalio fen u ruci dok sam se fenirala... sušim kosu i pomislim, hmmm ovo je stvarno dobar fen, nije se pokvario posle par korišćenja kao prethodnici, i u tom trenutku bum tras, zapali se on a mene poče da drma struja :lola: i tako sam se rvala sa fenom kao da mi se za ruku zalepio a struja me trese i nekako sama sebe gurnem i oslobodim ga se :haha:
što je najgore imam stvarno kutiju punu fenova koji se baš zapale posle par korišćenja a nisu malo plećeni uopšte i poznate su marke...:aha:
причалица
16-12-2012, 14:17
što je najgore imam stvarno kutiju punu fenova koji se baš zapale posle par korišćenja a nisu malo plećeni uopšte i poznate su marke...:aha:
zar nisu u garantnom roku :huh: moji su bar godina u garantnom roku, a pegla za kosu je 3 godine u garanciji.
Nežnicah
16-12-2012, 14:21
jesu u garantnom roku i svi su popravljani po više puta u tom roku... čak su mi i menjali jednom u prodavnici za drugi... ali izgleda da je cela serija bila felerična a nisu hteli da mi vrate novac :aha: ovaj sad je profi fen, za salone, dobro se drži za sada, nadam se da ga nisam urekla u snu :lol:
sanjala sam da mi se zapalio fen u ruci dok sam se fenirala... sušim kosu i pomislim, hmmm ovo je stvarno dobar fen, nije se pokvario posle par korišćenja kao prethodnici, i u tom trenutku bum tras, zapali se on a mene poče da drma struja :lola: i tako sam se rvala sa fenom kao da mi se za ruku zalepio a struja me trese i nekako sama sebe gurnem i oslobodim ga se :haha:
:qq: :raz_114:secas se mog okrsaja sa fenom? :kreza:
Nežnicah
16-12-2012, 14:42
sad sam se setila :haha: e ovo je bilo u tom fazonu :lol:
Sagacity
17-12-2012, 09:57
Sanjala sam da sa bratom idem u grad peške. I on drži košobran da ne pokisnemo, jer je padala kiša.. I odjednom on ispusti kišobran i ne sagne se da ga uzme i kišobran odleti...:namcor: I posle toga išli smo autoputom, pešaka najednom pojavila se bujica prljave vode. U tom trenutku pomislila sam da će da nas voda potopi, ali i pored toga, nastavili smo lako da plivamo, ali uzvodno. Voda jeste bila prljava, ali nije bila hladna i nismo se gadili od iste...
Ja stvarno ne znam šta bi ovo značilo...Ali u poslednje vreme, sanjam konstantno snove u ovom fazonu...:(
Mutna voda je bolest, ali sam san ima veće značenje, jer se pliva uzvodno i voda nije previše hladna...Ali ne umem to da povežem...
Nežnicah
17-12-2012, 15:05
sanjala sam nešto slično nedavno, bila sam psihički slomljena ceo naredni dan, pod uticajem sna :srbpla:
причалица
18-12-2012, 11:22
sanjam neke pogrešne ljude stalno...:aha:
Sagacity
21-12-2012, 09:06
Noćas čak nisam ni sanjala...:aha:
причалица
22-12-2012, 10:16
sanjala sam društvo iz gimnazije, kako smo se opet okupili na nekoj proslavi...bilo je :bisa:
причалица
31-12-2012, 15:21
jao :hahaha: sasam se setila šta sam sanjala....hahahaha
sanjam ja noćas kako se logujem na ''razbibrigu'' i primetim nešto čudno...kad na čatu meni nik crvenim slovima napisan :grip:
:pada:
:hahaha: nightmare
p.s. obrni okreni ...moram da sanjam nešto vezano za ovaj forum. ovredoze.
причалица
02-01-2013, 11:36
ma, što je babi milo - to joj se i snilo :dosada:
причалица
02-02-2013, 11:45
како берем трешње...наравно, не моје, него са нечијег дрвета, крадом :lol:
Bisernica
06-02-2013, 20:45
ne sanjam bezmalo uopšte ,
a kad sanjam ,onda bolje da ne pričam
...posebno noćašnje gluposti
Sagacity
06-02-2013, 21:42
Sanjala sam generalnog direktora, kako je jako ljubazan prema meni. Čak me je i pomazio po kosi :eek:
Zna li neko šta ovo znači? :blenta:
причалица
06-02-2013, 21:58
Sanjala sam generalnog direktora, kako je jako ljubazan prema meni. Čak me je i pomazio po kosi :eek:
Zna li neko šta ovo znači? :blenta:
значи да си преоптерећена послом
Sagacity
06-02-2013, 22:11
Ma kakva preopterećenost poslom. Kad izađem iz kancelarije, nogom zatvorim vrata odem i neosvrćem se...:lol:
On je inače simbolika nečeg. Pogotov što nije tako neki ''mazan'' tip. Više je ozbiljan, a tu je nekako bio sav ''mekan''...Videćemo.:namcor: Retko kad šta sanjam. Bar sam zapamtila san...:lol:
причалица
12-02-2013, 07:12
јао...како сам у дворишту неке куће, ал знам у сну да је то кућа у београду....ипак, некако је јако високо постављена и сећам се да сам у сну гледала на леву страну све до фрушке горе, а на десну до вршке чуке...и мислила сам се како нисам имала појма да се из београда може видети тако далеко у војводину ...боуже свашта.
ал било лепо :dada: пили смо неку кафицу и нешто лепо причали :bisa:
pričalicu:lola:
pričalica ima duuuuugu crvenu kosu:palac:...nešto kao riđu, ali više vuče na crveno:hm:
i prepirem se ja s njom celu noć:qq:
-ja sam bila trudna s mojim vladom (trebala da rodi vladu) kad sam branila doktorat:namcor:
-nisi pričalice, pa ti si branila doktorat prošle godine, šta je s tebe:qq:
-ma jok, ja sam branila doktorat pre 20 godina, prošle godine sam konkurisala za precednika države ali nisam znala kako da vam to saopštim
:hahaha:
причалица
18-02-2013, 15:50
о боуже :krsti: :hahaha::hahaha:
manijaka :ququ:
al neznam el bijo san ili java :blenta:
al sam ja za svaki slucaj zakljucala vrata :hm:
Bila je nocna mora.. Proganjala me neka porodica zombija ubica.. Pobjegla sam im ali jedva.
причалица
05-03-2013, 08:14
јао...која ноћна мора :lol:
сањала сам да сам на менхетну и да сам изгубила документа...тачније, скинула сам неку наранаџасту јакницу у којој ми је било све, сагнула са да запертлам старке и - нема јакне :huh: и ја сад као нешто трчим, знам где ми је јакна, ал никако да стигнем, јер - како трчим - тако стојим у месту :srbpla:
и онда наилази кевин костнер као елиот нес у 21. веку, говори пиротјански, заебава се 200 на 100 и нађе ми јакну :bisa:
добро се пробудих :qq:
:haha: e pričo,ti kad sanjaš sanjaš em u bojama,em detaljno:)
причалица
07-03-2013, 16:45
новака ђоковића :krsti:
никако да сањам обичне, само мени познате људе...све бре неки ван домашаја....
Nežnicah
09-03-2013, 21:11
e vako :zrika: sedim ja u kafiću, sama :lola: kad odjednom, otvaraju se ulazna vrata, uleteše neke silne gorile, rasporediše se po kafiću, pre toga nas sve ispregledaše imamo li neko oružje po tašnama i nakon toga ulazi Madona :eek: Svi se okrenuše, gledaju i ne veruju, a ja da umrem od sreće, moj idol iz tinejdž dana :say: Seda ona za šank, ovi je okružiše, kad vidim da nešto pogleduju u mom pravcu... ja se zbunila, pa gledam u onu moju čašu, vrtim prsten, ne znam kako da se ponašam. Prilazi mi konobar i kao u filmovima kaže: Gospođica Čikone vam šalje ovo piće :cicak: Ja ne verujem, pogledam ka njoj i stidljivo klimnem glavom u znak zahvalnosti i sedim i dalje kao oduzeta :srbpla: Kad kroz par minuta, prilazi mi baš ona, Madona i seda pored mene i ja tu budem šokirana koliko je matora i ružna izbliza :qq: Kad, poče ona meni da se udvara :pada: ja ne znam šta me snašlo, kako da reagujem, šta da kažem, kako da joj kažem da ne volim žene, a pogotovo da je ona tako ružna da mi ne prija njeno udvaranje ni malo...:ququ: I kad je već počela da mi šapuće na uvce kažem ja njoj E dosta je bilo ti nastrana babetino, bolje da te nikad nisam upoznala, sad više ni tvoje pesme neću moći da slušam... i izađem iz kafića...
:haha: ne mogu da verujem, sve ovo zbog jedne njene slike na koju sam juče naletela na netu, tražeći nešto i baš sam pomislila gadne li žene bez tone šminke
sudjenik
09-03-2013, 21:21
san implicira jaku seksualnu konotaciju i pritom zescu nastranu opsednutost falusnim simbolom koje se nalzi u madoninom imenu. kafic simbolizuje strast, a gorile ljubav.....kad su te pregledali trazeci oruzje, jasno dajes poruku, mozes me uvek imati samo me nemoj pritom razotkriti
udvaranje simbolizuje forum a pouka iz sna je da dokle god si na forumu imaces opsesiju sa forumasima koji umeju da lepo pisu i pritom vrsljaju po tvojoj nevinoj dusi :)
причалица
14-03-2013, 11:50
како сам у књижари нашла дивну боју љубичастог мастила :)
Nežnicah
28-03-2013, 18:57
sanjala sam mog bivšeg poslodavca :qq: (ili gazdu)
šetam ja po zemunu, tamo u cara dušana gde mi je stvarno bio ofis, i čujem iz tog prostora trešti muzika, guzva neka ispred, neka svetleća reklama na ulazu... Gledam, vidim njegov auto parkiran ispred, priđem i vidim unutra striptiz klub, on adaptirao prostor u klub :lola: sekretarica koja je ostala tamo da radi umesto mene konobariše oskudno odevena :qq: a ona je inače žena namcor prilično neprivlačne spoljašnjosti, ona me spazi i pozove unutra. uđem ja, sva kao alisa u zemlji čuda, kad sedi moj gazda rade za nekim stolom, kajla oko vrata mu visi, puši neku kubansku, i kaže Ooooooooo mikac, pa de si ti meni, pani mi na sesi :rile: priđem da se rukujem, on me izgrli kao da mi se mnogo obradovao i prihvatim poziv da sednem i popijem piće. Pričamo malo, on kaže, vidi mikac (čak sam mu i u snu mikac :lol:) ako nigde ne radiš mogao bih ovde da te ubacim... Ja razmišljam šta bih tu mogla da radim :hm: Kaže on, eno pogledaj, imamo 4 plaltforme po ćoškovima, uskoro ćemo tu i kaveze neke da napravimo pa će tu biti plesačice. Ako hoćeš, posao je tvoj... :lola: i tako sam se ja premišljala znam li igrati dovoljno dobro... probudila sam se srećom dok nisam donela odluku :lol:
ali pani mi na sesi, pa to mi je hit sna :haha: mane mi je u mislima i noćom :sojka:
причалица
30-03-2013, 19:15
kako mi je explodirao teflonski tiganj :lola:
Nekakve aligatore ali pobjegla sam im uspješno. Bila je to prava mora....
kake baba sniva sne:krsti:
@tema
noćaske sam sanjala kako jem sladoled, ispred mene deset nekih činijica sa sladoledom a ja žderem halapljivo, ne znam iz koje bih pre probala http://s20.rimg.info/5b0c87ff90ab411a70255da0af9b934d.gif (http://smayliki.ru/smilie-1319787015.html)i sva sam se umusala
Nežnicah
17-04-2013, 23:28
kake baba sniva sne:krsti:
@tema
noćaske sam sanjala kako jem sladoled, ispred mene deset nekih činijica sa sladoledom a ja žderem halapljivo, ne znam iz koje bih pre probala http://s20.rimg.info/5b0c87ff90ab411a70255da0af9b934d.gif (http://smayliki.ru/smilie-1319787015.html)i sva sam se umusala
baba kad sanja, sanja čitav zaplet :lol:
a kad sanjam hranu onda ustanem iznemogla kao da nisam jela mesec dana, sva se presamitim od gladi i krenem ka frižideru da pojedem šta mi dođe pod ruku :mukica:
sanjala sam da sam na Ćatu i sve oko mene smajlići ,a niĐe da ubodem slovo:)
sanjala sam crnog skorpiona :krsti:
sta mu to dodje? :hm:
Nežnicah
21-04-2013, 10:48
ležim ja u kadi punoj pene, malo izdigla nogice iznad vode i naslonila na ivicu kade i gledam ih :g: i onda se setim kako sam obećala manu da ću ih slikati i poslati mu za rođendan sliku :lola: onda tu nastaje problem, nije mi tilifon tu, ooo panika...:qq: izađem iz kade, donesem tilifon, kad gle čuda u rukama mi neki tilifon ne znam ni čiji koji nema kamericu i ne može da slika :pada: a ja taman legla u kadu jopet... i onda sam na silu pokušala da slikam a znam da ne može :lupko: a penica nestaje polako :kk:
i tako se sve zaFršilo :blenta:
da ne pričam o tome da nemam kadu u kojoj mogu da ležim u peni :hahaha:
ja sam tela da slikam tvoje kupatilo,koliko mi se svideo onaj dzakuzi :pusi: al me bilo sramota :bela:
:vodanausta:
... i taman kad sam trebala saznati jednu mnogo interesantnu informaciju od jedne ' slatke moje ' a o jednom interesantnom tipu .. zazvoni sat , prekide mi san , i ja ostadoh bez informacije.... :blenta: ceo dan bila sam pod utiskom sna... radoznalost je ubila macku, ma, znam, znam... :zrika: ali ... ipak sam ja zensko.. :rile:
da je dođila pričalica na čat i posle svake naše rečenice stavi :raz_088: smaji
sis L: sjadh sdkj aodjfkalsdj
pričalica::raz_088:
sis R: skiei pop dkfajskdjf
pričalica: :raz_088:
sis vertikala:lkdssj sdosifjsd sldkfsjdfoie dlkfj
Sarmica: pričalice, jesmo mi tebi dosadni:kk:
Pričalica ništa :(
Nežnicah
26-04-2013, 11:35
da je dođila pričalica na čat i posle svake naše rečenice stavi :raz_088: smaji
sis L: sjadh sdkj aodjfkalsdj
sis R: skiei pop dkfajskdjf
pričalica: :raz_088:
sis vertikala:lkdssj sdosifjsd sldkfsjdfoie dlkfj
Sarmica: pričalice, jesmo mi tebi dosadni:kk:
Pričalica ništa :(
pa samo što nisam kfjalfjfjakv sdkrj dok sam ovo čitala :hahaha:
svirenica
26-04-2013, 12:44
ništa, spavala sam ki top :pardon:
znači, već par dana mi se vrti po glavi pesma zorice brunclik: sve je ljubaaaaaav, što živi i rasteeeee tntdndd....:qq:
i noćas sanjam kako mi je dotična došla u goste, a ja samo razmišljam, bouže da li će da zapeva moju omiljenu pesmu:srbpla:
:hahaha:svašta
Nežnicah
09-05-2013, 08:45
sarmo :hahaha: pa ti sanjaš u boji, el joj kosica bila naka lepa, rozle lila :lol:
ma sve bilo po ps-u:dada:..i gospodža je bila nako sva natenaneseljankasta:moon::rol:
jednog doktora:b: pa se sve pitam neje li vrijeme da mu odem u pohode:haha:
причалица
16-05-2013, 06:26
kako sam se preselila u neku novu zgradu, na prizemlje i posle nekim mojim istraživanjima otkrijem da se zgrada nalazi na zatrpanom groblju :krsti: boužemesačuvaj...
причалица
19-05-2013, 12:35
da sam rodila bebu :krsti:
Da sam otreso jenu eminentnu urmašicu :lolan:
više puta :slamka:
paculjkica
22-05-2013, 08:40
Baš sam lepo sanjala ... :bisa:
Da sam otreso jenu eminentnu urmašicu :lolan:
više puta :slamka:
:pada:
причалица
22-05-2013, 19:13
kako gajim neke guske :qq: tj. da sam samo seljanka i ništa više :dosada:
izgleda nesto mnooogo strasno , cim sam se probudila sa glavoboljom..:misticlady:... ili je to ipak bila samo moja majka.. :raz_128:
причалица
25-05-2013, 06:58
joj svašta....i sve zbrkano - sanjala sam perast, al kao u grčkoj, pa sam sanjala jednog strica (al je u snu mlad i vodi neku sindikalnu borbu u tv emisiji), pa sam sanjala nekakve gomile neispeglanog veša kojim je zatrpan stan, onda sam sanjala kako me mačak ne voli više uopšte i ni malo :(....ma, sve glooposti i ništa povezano.....
причалица
26-05-2013, 17:49
jednog bivšeg monaha.
причалица
29-05-2013, 06:09
evo, probudih se oko 6...pod utiskom, kako me je neko zvao telefonom, neki g-din s****ev (inače nemam pojma koji je to čovek) i krenuo da se taksativno žali na lelemooda...
a ja puna diplomatije :krsti:
bouže bouže...kakve glooposti sanjam :sad:
sad sam se setila da sam noćas sanjala kako kradem gomilu nekih štikli iz manastira :srbpla:
bouže
причалица
12-06-2013, 08:02
da preplivavam neku široku i veliku reku od čokolade, užasno strmih ivica, a znam da mi je životno važno da izađem na drugu obalu....muke žive.
paculjkica
12-06-2013, 08:29
Reku od čokolade ...:lola: ...
Ja sanjala da sam pravila neki čokoladni kolač sa rumom ... šteta što ne mogu da ga probam :blenta:
Nežnicah
12-06-2013, 08:44
Reku od čokolade ...:lola: ...
Ja sanjala da sam pravila neki čokoladni kolač sa rumom ... šteta što ne mogu da ga probam :blenta:
a neki liker :lola:
paculjkica
12-06-2013, 09:08
:nene: , nisam imala adekvatno društvo :lol: :riki:
smotanu:pada: u kupatjem kostimu:hm:al jednodjelnom:b:
Nežnicah
12-06-2013, 10:34
el joj istakao sesi :b:
neŠ vjerovati kuma,al imala je vel'ke sesi u tom crnom kostimu:qq:
Nežnicah
12-06-2013, 10:37
al će da se pravi važna kad pročita kako joj je stajao kupaći :b: ko će sa njom na kraj izaći posle :qq:
Nežnicah
13-06-2013, 09:08
Pošto je meni redovan ritual ujutru da nahranim ptice, mačke, jucu.... sanjam ja sve to kako radim... zagrabim u činijicu hranu za mačke i krenem napolje da im sipam da jedu, mjauču oni kao i uvek i propinju se na zadnje šape... spustim hranu, kad boško progovori: jaooo ne opet ta koju jedva pregrizem, daj nešto mekše :aha:
a ja ovako :lola: mačak mi progovorio :pada:
onda ja njemu kažem pljuni pa ostavi ako ti se ne sviđa i uđem unutra besno...
:hahaha: kakav san, aj da sam sanjala da mi papagaji nešto kažu, bilo bi malkice prirodnije :lol:
neŠ vjerovati kuma,al imala je vel'ke sesi u tom crnom kostimu:qq:
ajme:zvekira:
причалица
15-06-2013, 06:46
kako je svaki kanal na tv-u ''pink''....pink ovaj pink onaj...celu noć sam vrtela kanale tražeći nešto da gledam i svuda - pink :srbpla: nightmare.
paculjkica
15-06-2013, 06:55
:hahaha: jedino da si neki film dobar upecala pa i nekako ....ali teško sigurno :hm:
Ja se ne sećam šta sam sanjala :hm:
Nežnicah
15-06-2013, 09:38
sanjala sam kako nam se približava tornado, kako smo jedva uspeli da utrčimo u kuću, a onda nakon toga kako smo videli kroz prozor zapaljeni avion kako pada :( grozan grozan san
svašta nešto...i ne sećam se više:sad:
kako stojim pred nekim zatvorom, sasvim slučajno, čekam nekoga...kad neki strašni vojnici privode neke strašne kriminalce...i onda su i mene strpali u zatvor jer sam videla lica tim kriminalcima pa kažu da sam u opasnosti...i posle je neko teo da mi otne bubamaru :(
bed bed drim :(
sanjala san kako smo pričalica i ja kod manijaka na nekoj večeri:blenta:
a manijak ima tako buuujnu kosu, pa na razdeljak :hahaha:
jutros sam sve znala, a sad sam zaboravila šta je dalje bilo:(znam samo da je pričalica voditeljka na teveju, pa smo gledali tv i taman idu vesti a ona ih čita, u uglu ekrana piše "uživo", kaže ona, ma to je snimljeno pre dva dana
:raz_088:
причалица
17-06-2013, 10:57
jutros sam sve znala, a sad sam zaboravila šta je dalje bilo:(znam samo da je pričalica voditeljka na teveju, pa smo gledali tv i taman idu vesti a ona ih čita, u uglu ekrana piše "uživo", kaže ona, ma to je snimljeno pre dva dana
:krsti:
причалица
18-06-2013, 07:18
sanjala sam ispit....imam danas ispit sa studentima i neverovatno je kako svaki put pred ispit, sanjam da ih propitujem...u čemu je fora :hm:
nešto tužno:( najradije bih ostala kod kuće,ali nije rođus svaki dan:bisa:
причалица
23-06-2013, 07:44
sanjala sam baš neki lep san...ne sećam se detalja, sećam se nekog imanja, kao sve je to negde u srbiji, nas nekoliko s posla otišli tamo na produžni vikend da napunimo baterije...:) ma tako nešto, super osećaj imam, setiću se sigurno tokom dana još koječega :)
paculjkica
23-06-2013, 09:54
Sanjala da kupujem neke lepe svetlo roze muškatle :bisa:
I da se udajem :blenta: , dvoumim se za koga ... na kraju sam se odlučila za jednog komšiju ...:lol:
Nežnicah
23-06-2013, 09:58
Sanjala da kupujem neke lepe svetlo roze muškatle :bisa:
I da se udajem :blenta: , dvoumim se za koga ... na kraju sam se odlučila za jednog komšiju ...:lol:
Anđo :hahaha:
Nežnicah
23-06-2013, 10:15
Da sam pjevaĆica:haha:
el si imala koji hit :rile:
el si imala koji hit :rile:
ćut kuma,pjevala sam onuuu "Sve što imaam je nevidljivoooo":haha:
Nežnicah
23-06-2013, 11:02
znaći hitĆina :hahaha:
paculjkica
23-06-2013, 11:07
Možda mi je Neda i pevala na svadbi , samo se ne sećam :zvekira:
paculjkica
27-06-2013, 14:21
Došla sam na neko okupljanje povodom proslave u kojicinom društvu, zvala je još neke forumaše...
I još smo se okupili , ne na livadi :lol: , nego na nekom placu, uradjena ploča ...E sad više ne mogu da se setim tačno ...:kafa1:
причалица
27-06-2013, 14:24
a ja sanjala nešto....nekakve zlatne tepihe po kojima ne smem da gazim...i bila sam tužna u snu :(
причалица
03-07-2013, 06:45
jednog tošu sam sanjala, sa kojim je todora uvek pecala kasmo išli na more....neki nadžak deda, al ima dobru dušu.
Nežnicah
03-07-2013, 08:12
sanjala sam kako sam nestrpljiva da dočekam da ćerka dođe sa mora da mi sredi nokte i kako sam sama spustila sav pribor i sela ko prava i izlila sebi lepe nokte na levoj ruci, al kad je došla desna na red ispali sve neki krivi i užasni :facepalm:
sanjala sam munje i gromove :krofna: a kako nemam gde da se sakrijem, stala sam na cistinu i gledala u nebo prosarano munjama :aha:
sanjala sam gluposti, ustala u 5 ( neka zena mi se motala u snu) , proverila decu, legla i nastavila isti san nikad mi se to nije dogodilo ( da je bio neki lep san ne bih nastavila da ga sanjam ) ...cudno
paculjkica
04-07-2013, 07:20
Sanjala sam da ne mogu da spavam i da sam došla na čet malo, posle došla i Nensi isto nije mogla da spava, u neke sitne sate :lol:
причалица
04-07-2013, 08:33
da sam piar nekog lanca restorana brze hrane, gde konobari tač skrinovima šalju narudžbine u kuhinju, al ima neki kiks u softveru, pa se gostima zaračunava niža cena po obroku, a ja sam kao tu nešto odgovorna da kontrolišem i to i onda se probudih od muke...:qq: katastrofa kakav san :lol:
Nežnicah
04-07-2013, 10:53
sanjala sam da treba da se udam za nekoga koga mnogo volim i dan pred venčanje saznam da je tukao prvu ženu :qq: i onda nisam znala šta da radim, a to sam čula na vestima na tv pink...i onda sam razmišljala a šta ako je samo trač, ta televizija ionako ništa pametno nema da kaže :lol: uglavnom, probudila sam se i ne znam šta je bilo na kraju, jesam li ponela onu božanstvenu venčanicu oli nisam :kapa:
причалица
06-07-2013, 09:09
noćas sam sanjala san koji mi se uporno ponavlja, s vremena na vreme i sa manjim izmenama, godinama već....šetam se širokom kaldrmisanom ulicom, znam da idem ka dunavu i opuštena sam...gledam kuće i bašte, divim se miru i letnjoj tišini (da, leto je). vidim reku u daljini, ali na neki čudan način široka kaldrmisana ulica postaje vijugava uska asfaltna staza koja se penje...i postaje hladno, jesenje vreme...iza jedne krivine izlazi neko ciganče i traži mi nešto dragoceno i ja dajem.
tu se uvek probudim.
Nežnicah
06-07-2013, 09:11
za sat vremena sam potrošila 3GB :qq: uh, kako sam bila neUrozna u snu...
причалица
09-07-2013, 14:49
da je mačak pao sa terase :srbpla:
zmije, puno zmija, raznih boja, debljine dužine...grozno
причалица
15-07-2013, 10:41
tatu :(
bivšeg:haha: e,jes mi bilo lijepo kaSam se probudila:haha:
Nežnicah
16-07-2013, 09:12
sanjala kako sam na rtnju i berem lekovite trave a ne znam uopšte šta je šta i strah me da ne uberem nešto otrovno... onda odnekud izbunarim laptop ali ne znam šta da ukucam u googlu da bih mogla da poredim ubrane trave :srbpla: muke žive, ne znam ni šta je bilo do kraja samo znam da sam se baš umorila od saginjanja :aha:
ja sam sanjao da me profesorka izvela ispred tablu da procitam domaci zadatak. Domaci je bio da nastavimo, izmenimo pesmu ''Santa Maria della Salute'' ali ja sam napisao sastav u kome sam opisao pesnika i jednostavno moje shvatanje pesme. Profesorka (a to je bila pricalica :eek:) mi je rekla da to nije bio domaci zadatak i da moram da uradim ono sto je ona rekla... da izmenim i nastavim pesmu ''Santa Maria della Salute''. Nekako sam bio potisten i razocaran jer sam pogresio a znam da sam najbolji i najpametniji djak u razredu i da se od mene ocekuje najvise. Bio je cetvrtak a u petak smo imali kontrolni (mislim da je iz matematike) pa sam pitao pricalicu da li mogu da donesem svoj domaci u ponedeljak jer moram da se spremam za predstojeci kontrolni. Ona mi je rekla da moze a onda sam ja pognute glave otisao i seo u svoju klupu koja je inace prva u redu :eek:
причалица
23-07-2013, 07:19
ja sam sanjao da me profesorka izvela ispred tablu da procitam domaci zadatak. Domaci je bio da nastavimo, izmenimo pesmu ''Santa Maria della Salute'' ali ja sam napisao sastav u kome sam opisao pesnika i jednostavno moje shvatanje pesme. Profesorka (a to je bila pricalica :eek:) mi je rekla da to nije bio domaci zadatak i da moram da uradim ono sto je ona rekla... da izmenim i nastavim pesmu ''Santa Maria della Salute''. Nekako sam bio potisten i razocaran jer sam pogresio a znam da sam najbolji i najpametniji djak u razredu i da se od mene ocekuje najvise. Bio je cetvrtak a u petak smo imali kontrolni (mislim da je iz matematike) pa sam pitao pricalicu da li mogu da donesem svoj domaci u ponedeljak jer moram da se spremam za predstojeci kontrolni. Ona mi je rekla da moze a onda sam ja pognute glave otisao i seo u svoju klupu koja je inace prva u redu :eek:
:hahaha: muke tvoje
причалица
25-07-2013, 11:39
posao :facepalm:
причалица
31-07-2013, 21:05
posao :facepalm:
opet :facepalm:
причалица
01-08-2013, 08:42
da sam se ošišala skroz na kratko :)
причалица
05-08-2013, 08:40
opet posao....kao, odbila sam posao etaloniranja za jedan institut jer sam na godišnjem dmoru, a onda pročitam mejl šefa laboratorije koji me prekoreva što sam odbila posao :kk:
i kako sam uradila neka uverenja slroz pogrešno i moram sve ispočetka, a kasno je i ide mi se kući, mrak je i sve tako neke gluposti :dosada:
причалица
23-08-2013, 09:19
neku pok. komšinicu smilju...ima 20 godina kako se upokojila, al - došla nam na vrata i zove na verdbu sina iz prvog braka :srbpla: a nit je imala sina, nit je imala više brakova....ma užas neki...
Nežnicah
23-08-2013, 09:25
ja sam sanjala kako pokušavam da pobegnem iz neke zgrade, ličila je na školu, a sva vrata su bila zaključana i samo sam jurcala po hodnicima tražeći izlaz ...:aha: probudila sam se umorna
tu mi je mama pa gleda sve turske indijske i neznamkakvejoš serije, pa sam sanjala neke likove:facepalm:
Nežnicah
25-08-2013, 08:39
vozila sam se nekim panorama liftom u sred mraka u nekom tržnom centru koji je bio skroz prazan, mračan, napušten, tražeći knjižaru :blenta: a sa mnom u liftu neki zgodan dasa, i koji god sprat ja da pritisnem tražeći tako knjižaru po celoj zgradi, ispalo je da i on ide na taj sprat... :rile: ne sećam se šta je posle bilo, zvonio budilnik :ljut:
ja sam sanjao da sam kupio na kredit neki audi, samo sto je audi bio mnogo skup... ja sam ga dizajnirao :lol: i izgledao je odlicno... nesto izmedju TT i A8. Sportskih linija i performansi a opet elgentan, glomazan, luksuzan... ma ludilo. Kakve sam mu samo farove i stopke izmislio :lol: I tako krenem da razmisljam kako cu ja to da odplatim a ne zaradjujem toliko i pocnem da se brinem. U jednom trenutku kazem sebi ma ti to sanjas ili si sanjao ali da se uverim pogledam kroz prozor kad ono audi tu parkiran :ququ: Laknulo mi je kad sam se probudio.
neki ringišpil:hm: i ne znam ništa više, znam samo da nije bijo lepi san :(
причалица
25-08-2013, 16:29
drugaricu iz osnovne škole...maju. uvek mi se dopadala, ali smo tokom vremena izgubile kontakt. i onda kao, u snu, idemo helikopterom da obiđemo nijagarine vodopade i meni se polomi štikla na levoj cipeli kad sam izlazila iz helikoptera....a cipele fantastične neke, boli glava kako su dobre :lol: pa smo naručivale roštilj i...tako....ebeš štiklu :lol:
paculjkica
05-09-2013, 07:26
Da sam srećana što treba da idem na more sad,negde daleko gde je mnogo toplo ...:lol:
причалица
05-09-2013, 07:28
ništa, nisam ni spavala :D
Nežnicah
06-09-2013, 11:38
sanjala sam bivšu koleginicu iz firme... idem nekim hodnikom i nailazi mi u susret ona sa još dvoje ljudi u nekim šarenim zelenkastim haljinama do zemlje... pitam je neno, šta je ovo, neka sekta... kaže ona Pa da mila moja, još nemamo ime ali smo krenuli od garderobe, ma samo nek je veselo... odigra neki veseli ples oko mene, i odoše niz hodnik, a ja gledam za njima :lola: šteta što me budilnik probudio, garant bih otišla za njima :lol:
paculjkica
08-09-2013, 08:18
Ajfelov toranj kako lebdi u vazduhu ali je vezan nekim kanapima velikim za zemlju. Čudim se pošto znam da je dosta težak kako može da leti u vazduhu, pošto da nije vezan kao balon bi se peo sve više i više. Neko mi je rekao da kad je sagradjen bio je čvrt i težak, ali je vremenom trunuo i postao sve laganiji.... :blenta:
Posle je počela kiša iznenada da pada, ja sam htela da se sklonim jer sam počela da kisnem, a drugi ljudi nisu, sedeli su za nekim stolom , nešto su slavili i pošto su sve već izneli na sto nisu hteli da se sklone, nije im kiša ni smetala, znala sam da ne vole da budu unutra.....
Nežnicah
08-09-2013, 08:57
anđo e baš si me nasmejala :hahaha: ne znam kako je tebi bilo u snu, možda ti nije prijalo...ali deo kako je vremenom postao sve laganiji me baš nasmejao :lol:
причалица
10-09-2013, 06:48
da je novak pobedio....što je babi milo - to se babi snilo :lol:
Nežnicah
13-09-2013, 15:51
Krenuli mi na more u Grćku, busom, jelte kao i prošli put... i na pauzi u motelu Predejane, sela ja i naručila rebarca sa kajmakom (Rile je kriv, sinoć je na ćatu to spomenuo :lol: ) i prolazi pauza, moja rebarca ne stižu. Vodič me opominje kako su svi u busu i kako mora da se krene, boske se tu negde zagubio, nema ko da mi da podršku... ja rekoh, e ne idemo nigde dok ne jedem... idite vi provozajte se malo u krug pa me pokupite :ljutko: i u tom stižu moja rebarca, filetirana, bez kostiju :hahaha: sa puuuno kajmaka :vodanausta: izgledala sam ovako :onajede: ovi iz busa su me smrknuto gledali kroz prozore :ljut: čekajući da se najedem pa da krenemo :lol:
probudila sam se gladna ko vuk :aha:
paculjkica
13-09-2013, 15:56
Nensi :hahaha: Ako si im rekla :riki: :hahaha:
odaju vas sni više nego što mislite :haha:
tema:
kozmetičarku koja mi radi depilacije..bila je čudno obučena i jako je piljila u mene..osjećaj u snu je negativan:pusi2:
to su samo nasumična električna pražnjenja tokom noćnog oporavka CNSistema...
odavno nisam ništa sanjao...to znači da nemogu da se odam:raz_088:
greška ..:) sanjao si,ali se ne sjećaš:pusi2:
ja se probudim u 5 a sanovi tek tada počinju
zato ja preko dana budan sanjam...bolja solucija:bisa:
причалица
18-09-2013, 07:25
sanjala sam kako se spremam na put za sloveniju :srbpla: užas...tamo ne bih išla da mi plate.
Nežnicah
20-09-2013, 08:19
ja sanjala da je umro mamin frizer kod koga sam se i ja šišala kao klinka... a nismo čoveka videla od moje svadbe :blenta: sasvim nepotreban san...
причалица
23-09-2013, 06:55
sanjala sam kako sam na nekom putovanju sa drugarima iz osnovne škole...nas nekoliko u dvoja kola...i putujemo i putujemo i nikako bre da stignemo...ne znam ni gde smo krenuli...smorih se načisto :m:
paculjkica
03-10-2013, 07:45
Spasila sam život nekim ljudima , ne znam ko je više bio srećniji posle oni ili ja :aha: :bisa:
причалица
06-10-2013, 07:37
nekakva revolucionalrna događanja, mnogo sam pod utiskom serije ''jesenjin''...
Nežnicah
13-10-2013, 12:11
sanjala sam kako idemo ulicom seka, boske i ja :lola: ja u sredini, nemam pojma otkud mi skupa :neznam: i setim se ja odjednom da je boske nešto hteo da pita seku preko mene, vezano za uličnu rasvetu i kažem mu, pa aj sad pitaj seku kad je već tu, šta ja ima da budem posrednik... i pita on nju, nešto je iskomplikovao do zla boga... a seka meni šapne na uvo: jel on ovo ozbiljno :huh: kažem joj, da, nagovarao me da ti pišem mail a mene mrzelo... odgovori mu bilo šta sad, a za posle ćemo videti :palac: i tako, seka njemu kaže da će se raspitati i javiti, a meni šapne, seko moja, nije tebi lako :kk:
:facepalm:
fajfer:hahaha:
@tema
da sam odsekla repić jednoj maloj vojčici:qq::ququ:
btw, a toliko dugo čekamo da joj poraste ta kika:bisa: ...nešto mi bijo ružan san
Nežnicah
14-10-2013, 19:11
horor, sanjala sam da sam sama tasi kupirala uši :kk: i nije ga ništa bolelo, odmah se lepo digle i stajale kako treba... jojjj groznog li sna :qq:
Nežnicah
19-11-2013, 08:54
valjda pod uticajem vesti, sanjala sam da najavljuju neki uragan ovde kod nas i kako u panici gledamo gde da se sklonimo a nemamo podrum :qq:
punu kartonsku kutiju fairy deterdženta od litru:blenta:
Sanjala sam šefa kako me kritikuje jer sam zakasnila na posao,a onda sam ga izgrudvala snijegom usred prostorije :moon:
Nežnicah
20-11-2013, 22:14
sedim sa tatom za stolom i nešto pričamo, a sve vreme dok pričamo ja sam svesna da on nije zapravo tu i da je to samo trenutno i trudim se da upijem svaku reč i svaki trenutak... :kk:
paculjkica
21-11-2013, 10:20
Jednog komšiju :blenta: Zamalo da ga muž prebije :lola: Ovaj se smorio bio i tako... :hahaha:
причалица
22-11-2013, 20:37
njega :heart:
причалица
09-12-2013, 06:35
kako sam konačno okrečila kuhinju :hahaha:
paculjkica
11-12-2013, 18:16
Da sam pevačica :hahaha: Tek u zaletu :xmas_biggrin:
Nežnicah
11-12-2013, 22:23
možda to ima veze za onom temom gde smo se intervjuisale, jel si beše tamo bila pevačica :lol:
paculjkica
11-12-2013, 22:50
možda to ima veze za onom temom gde smo se intervjuisale, jel si beše tamo bila pevačica :lol:
Da , :lol: nego i gledala sam sinoć x faktor pa sam bila pod utiscima :hahaha:
Nežnicah
11-12-2013, 22:57
:hahaha: jel si bila u grupi A ili onoj što je ispala
причалица
12-12-2013, 20:14
setila sam se šta sam sanjala...da mi je lelemood dao 170 evra....pusti snovi :facepalm:
причалица
16-12-2013, 18:46
forum :lola:
Nežnicah
16-12-2013, 22:25
sanjala sam da sam u onoj vulkanovoj knjižari u zemunu i bilo mi je tako lepo, birala sam knjigu natenane, bila sam opuštena i super raspoložena, a knjižara je bila predivno okićena :bisa: moram otići ovih dana tamo da vidim da li su se okitili stvarno :lol:
Nežnicah
18-12-2013, 09:11
uh kako sam ružno sanjala :kk: nešto vezano za svekra, neka bolest... ceo san je bio obojen bolešću i nekim groznim osećajam :sad: ustala sam skoro slomljena :aha:
причалица
22-12-2013, 08:01
kako smo siniša i ja mladi, vozimo bajs oko bledskog jezera, leto je....divan opušten san :bisa:
Nežnicah
04-01-2014, 14:13
prodala sam kuću i kupila u zemunu blizu šarana stančić samo za mene :lola: bio je tako mali, da jednostavno nas troje nismo mogli da stanemo u njega :hahaha: a imao je i lep dnevni boravak i spavaću sobu, ali ja sam procenila da nije za troje :lol:
причалица
04-01-2014, 14:20
a ja sanjala da sam se ljubila s nekim :lola: što je babi milo - to se babi snilo :hahaha:
malene pse koje jurim..a ne mogu da im pomognem..naki haos skroz
причалица
05-01-2014, 10:43
da sam u san francisku...da uživam u nekom kafiću s pogledom na zaliv i sve vreme se pitam ''gde je alkatraz?''
причалица
07-01-2014, 09:52
sanjala sam tatu noćas. baš je bio lep san :bisa:
Nežnicah
09-01-2014, 09:30
sanjala sam da sam u rusiji :lola: upadam nekome u stan, tak neko krene da beži kroz prozor a ja ga sprečim i samo pištoljem pokažem da se odmakne u stranu... i onda se zapitam otkud ja tu i zašto to radim, šta dalje treba da radim i onda shvatim u jee ja sam nikita :prcko:
ali probudio me telefon, ne dosanjah akciju do kraja :ceka:
Nežnicah
12-01-2014, 10:12
sanjala sam da sam čula 3 slatke reči i bila na sedmom nebu :bela:
paculjkica
17-01-2014, 21:51
Neko mi je rekao da ljudi ne umeju da lete , zato što nikad nisu stvarno verovali da to mogu ...:hm:
Neko mi je rekao da ljudi ne umeju da lete , zato što nikad nisu stvarno verovali da to mogu ...:hm:
:cmok:
divno....
причалица
20-01-2014, 10:26
kao da živim na moru, al to je i dalje beograd...neka konfuzija sa lokacijom, ali sam imala lep osećaj...ne mogu da se setim detalja.
причалица
25-01-2014, 23:36
sad sam se setila sna od prošle noći :lol: pošto slava pada u ponedeljak, kao - u mom snu - dođoše svi danas jer je ponedeljak radni dan :hahaha: a kod mene ništa nije spremljeno :qq:
jao užasa...mili Bože :hahaha:
причалица
01-02-2014, 09:04
kolina farela :bela: kao bio kod nas u kući (a kuća je negde daleko, nije u bgd) sa grupom od 4-5 nekakvih gadnih kriminalaca i traži podhitno da ih sakrijemo...a ja kažem ''ma čekaj da završim ručak, sakrij se sam ako ti je hitno''...a on dođe i isključi mi šporet i pogleda me 'nako...i ja počnem da razmišljam gde da ih sakrijem i - probudim se.
ima tu još koješta, al ne mogu sasvim da se setim.
cimerku iz studoma..neobičan san,,u snu ona nešto želi da mi kaže,ali nikako ne uspijeva,iz pogleda koji sam jasno vidjela kao da me upozorava na na nešto:kapa:
homeopatija uvijek polazi od pitanja:kako ste se osjećali ,a ne šta ste sanjali..i sad razmišljam da mi je osjećaj u snu bio zabrinutost..
причалица
05-02-2014, 07:59
sanjala sam prodekana za finanasije kako mi dikira neke troškovnike i traži da te podatke stavim na sajt fakultete...a ja ga ubeđujem da je to glupost neopevana, da uradi takvo šta.
missim bezveze.
kako se pentram po ajfelovoj kuli...nako spolja
gluposti
причалица
13-02-2014, 06:52
sanjala sam ujaka. mnogo sam volela tog čoveka, nadam se da će mi dan biti lep.
sasam se setila
sanjala sam veeeeeeelikog krokodila, jede brodove
i onda sam tako razmišljala kakav bermudski trougao, kakve sirene, taj krokodil smaže sve
onda sam sanjala da me proganja neka mafija...brat od nedavno ubijenog uroša jezdića:krsti: onda mi je taj brat pokazivao u telefonu fotografiju torte koju mu je žena napravila za 37 rođendan, sa plavim leptirićima
i još jedan san sam sanjala ali ne mogu da se setim
nikad tako detaljan san nisam usnila:hm:
baš teretan san:m: samo da se izvuče dan..
sanjala sam svoju najbolju prijateljicu koja mi nešto jako važno želi da kaže..a njena frizura me je uplašila..nelagodan neki osjećaj..ćemo vidimo:pusi2:
причалица
02-03-2014, 08:38
da sam stigla u veneciju, smeštam se u hotel...ma milina jedna :bisa:
причалица
24-03-2014, 11:26
ijaoooo...sanjala sma kako je lelemood kupio neki crni silikonski pesak za mačke, platio ga kao sveti petar kajganu...jer ga je prodavac ubedio da crne mačke moraju da vrše nuždu u crnom pesku :facepalm:
probudila sma se jaučući, on (lelemood) je mislio da umirem :hahaha:
причалица
26-03-2014, 07:09
pošto sam sinoć drmnula jedan bromazepam, valjda mi se mozak opustio...pa sam sanjala celu noć krisa kristofersona u najboljim danima, a i ja sam bila isto tako u najboljim danima....i majko mila svašta :bela::lol:
pričo:haha:
to zbog igrice Pogodi ličnost:haha:
ja sam sanjala nekog kog nisam dugo vidjela..vođena osjećajem koji sam imala u snu,a bio je nelagoda,sve se nešto mislim..zašto pamtim snove :b:
ja sam i bez bromazepama sanjao rene zelveger.......... i sve je bilo ko u najboljim danima :b:
kako su mi došla neka dva policajca u civilu, tj muškarac i žena čini mi se:hm: u crnini su, kaže policajka da joj je umro otac i cela stanica nosi crninu:hm:
:neznam:
Nežnicah
31-03-2014, 11:23
ne znam šta sam sanjala, ali znam da mi je bilo žao kasam se probudila :srbpla:
neke lutke...pletem im pletenice i kako koju završim tako je okrenem da gleda u zid:neznam:
i kako skačem kroz prozor...zatvoren prozor...bežala sam od nekoga:hm:
Nežnicah
02-04-2014, 21:41
bludne snove sa jednom muškom osobom... kad bi znao, ne bi više ni redak sa mnom otkucao, mnogo je fin :facepalm:
причалица
03-04-2014, 07:09
kako su ponovo krenule kontrole bus plusa :qq:
Nežnicah
06-05-2014, 09:06
sanjala sam da me mane prenikovao u ababa :hahaha: zbog toga što mi skoro svaka rečenica počinje sa a... :hahaha:
prevrćem neku garderobu:neznam:
причалица
10-05-2014, 09:43
sanjala sam nedu :) kako sprema ispit iz kvantne mehanike...tj hoće da popravi ocenu :huh: uopšte ne znam kako sam jučerašnje utiske sa moskovske parade za dan pobede (i komentare koje smo sipali tokom gledanja, a koji su stručni i samo nama fizičarima smešni i slikoviti) povezala sa nedom :sojka: mozak je stvarno čudo :duh:
jednu tetu...napala je veštica oće da joj iskopa oći:eek:
sanjala sam nedu :) kako sprema ispit iz kvantne mehanike...tj hoće da popravi ocenu :huh: uopšte ne znam kako sam jučerašnje utiske sa moskovske parade za dan pobede (i komentare koje smo sipali tokom gledanja, a koji su stručni i samo nama fizičarima smešni i slikoviti) povezala sa nedom :sojka: mozak je stvarno čudo :duh:
:haha: o toj kvantnoj matematiKi ti nemam pojma..mene čak i ta riječ plaši :)
ali mislim da ti je bar bio dobar dan :dada: vele,da sam dobra na snu:cmok:
tema:
klizište :( opet,već par noći jedna cesta koju baš dobro znam ..
причалица
02-06-2014, 13:48
sekla sam nečije nokte celu noć :facepalm: toliko sam sekla da sam, kad sam se probudila, prvo pogledala gde ću da stanem :lol: mislila sam da je ceo pod pun....fuj :srbpla:
sanjao sam jenu višticu iz autobusa na liniji #708 :bezi:
Nežnicah
10-06-2014, 08:31
sanjala sam da sam napustila sve i krenula u austriju sa jednim drugarom koji je to isto uradio, ali stvarno u rl :blenta:
причалица
28-06-2014, 06:44
drugarciu iz osnovne škole, mnogo draga osoba, mnogo lep san :bisa:
Nežnicah
28-06-2014, 08:12
Ušla sam u neki second hand shop sa drugaricom i raspametila se :lol: počela sam da isprobavam neke silne haljine, crne večernje, šarene, lepršave, razne... i toliko sam se ja toga naprobavala da sam se probudila umorna pitajući se A gde ću ja sve to da nosim :hahaha:
paculjkica
06-07-2014, 08:23
Forum, i svi su bili obojeni drugačijim bojama ...
ReaSilvia
07-08-2014, 05:38
da sam dala jedno od kucica jer me nervira...i onda sam se predomislila i vratila je kuci.jedva sam cekala da se probudim uzas
da se udajem:qq::pada:
i to u nekoj zelenoj majici i zelenoj suknji...i nosim oooogroman leptir pod vratom kao ogrlicu
ali to venčanje traje ceo dan, jer kiša pada ne pada pada ne pada, pa sam sto puta išla kući iz te neke sale i vraćala se...na kraju se nisam ni udala:blenta:
причалица
18-08-2014, 15:37
kako sam se ošišala skroz na kratko i bila sam baš zadovoljna....ali avaj, kad sam se probudila videh da i dalje moram da se mlatim sa kosom :lol:
Nežnicah
24-08-2014, 18:00
čistila sam pod u trpezariji i pevala šibicu od jami a i ona je kao treštala iz zvučnika :hahaha: i igrala i veselila se ko prava (što inače ne ide uz mene u rl :lol: ) a moj brat došao po nešto i stoji na vratima od dnevne sobe i ne može da veruje rođenim očima... onda sam mu kazala da mu se to samo učinilo, da ja nisam taka :ljutko:
da je neka jadranka vasiljević ubiVena:lola:
i policija me ispituje u vezi tog slučaja, i pipa i pregleda i pretresa de treba i de ne treba:qq::krsti:
i naravno sašu kovačevića:hahaha:
ne znam šta je on radijo, al znam da sam ga sanjala
Nežnicah
25-09-2014, 08:55
tatu :( danas bi mu bio rođendan, došao mi je u san, duša moja :srce:
Nežnicah
10-10-2014, 19:50
sanjala sam da sam dobila novi telefon, neke drečavo roze boje i da sam morala da odglumim radost :ququ:
KrivaJeJabuka
19-10-2014, 02:07
da sam trudna xD
zapravo je bio jako pozitivan san, sa akcentom na mogućnostima i spremnosti, više nego na odgovornosti, što je meni prvo u glavi kad pomislim na trudnoću.
tako da, kul.
Ne pamtim snove.
Možda je i bolje što je tako jer ono od snova što i uspem zapamtiti, nije tako relaksirajuće.
Nežnicah
27-10-2014, 11:46
otišla sam da kupim duvan na nekom drugom mestu gde inače ne kupujem, čovek mi prvo kaže da nema, a polica puna duvana :blenta: konačno mi daje pakovanje i kaže neku cifru koja je triput veća od one koja je svuda.. pitam ga da li mu ličim na ovcu, i on se odjednom pretvori u ciganina spremnog za svađu, a imao je pre toga sasvim drugi lik :hm: i meni pao mrak na oči, svašta mu kažem i dodam da ću ga prijaviti jer ne izdaje fiskalne račune :lol: nakon toga je promenio priču i prodao mi po realnoj ceni :ljuta:
eto, glupost od sna, definitivno je duvan štetan :pusi2:
Nežnicah
03-12-2015, 21:46
sanjala sam kako sa onom mašinicom za lepljenje cena, lepim cene po povrću u ujninoj bašti :hahaha:
mislim da sam prolupala totalno :hahaha:
..kažu da čovek prestaje da živi onda kada prestane da sanja,budan :aha:
bakterijasmarsa
21-03-2017, 23:32
Budan ja kradem ono što oni sanjaju
причалица
15-04-2017, 05:53
odeljenje iz gimnazije...35 godina mature nam je, pa valjda zato :aha:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.