Pogledaj Punu Verziju : Lake žene
laki muškarci.. :hm: i uopšte laki ljudi...
Haj da nađemo definiciju.. :palac:
Osim što lako stupaju u seksualne odnose, imaju li ti laki ljudi još nekih zajedničkih
karakternih osobina?
I koja je to mera koja razdvaja lake od težih? Jedan krug, dva, pet.. :kapa:
Meni se čini da su ti "laki" poprilično glupavi:blenta:
Nekako mi logično, da imaju mozga ne bi išli od jednog do drugog. Ajd' one sponzoruše, one to rade kao smišljeno, ali i ta čim progovori jasno ti je u kom grmu leži zec:(
Zar nisu spomzoruše teže od ovih običnih... :kapa: ipak se tu treba otvoriti za neke fensi
izlaske, poklončiće...
причалица
14-06-2012, 07:12
joj, ima lakih a udatih :(
i ne zvuče glupavo kad ih slušaš i ako apstrahuješ činjenicu da na angro vara muža - rek'o bi čovek da je to naj naj žena. oklen znam....
lično sam glupa za takve stvari i nemam pojma da definišem lake osobe.
Prostitutke bi mogli da definišemo kao najteže.. dok ne platiš nema.. :lakat:
Zar nisu spomzoruše teže od ovih običnih... :kapa: ipak se tu treba otvoriti za neke fensi
izlaske, poklončiće...
a dobro jes, za sponzoruše moraš dimaš finansijsku podlogu:hm:
a ima i onih drugih koje misle da je u komšijinom dvorištu trava zelenija i zadovoljavaju se time:lol:
Prostitutke bi mogli da definišemo kao najteže.. dok ne platiš nema.. :lakat:
:lol:
ki da to mora da znači nešto :srbpla:
možda je ona privatno svetica:b:
Sagacity
14-06-2012, 07:45
laki muškarci.. :hm: i uopšte laki ljudi...
Haj da nađemo definiciju.. :palac:
Osim što lako stupaju u seksualne odnose, imaju li ti laki ljudi još nekih zajedničkih
karakternih osobina?
I koja je to mera koja razdvaja lake od težih? Jedan krug, dva, pet.. :kapa:
Kažu da ''lake'' nemaju karakter...:kapa:
Za vreme studiranja poznavala sam jednu ''laku''...Sama je prilazila i pitala ''hoćeš ti da spavaš sa mnom''...Za dve godine koliko sam je poznavala, a bile smo na istom smeru, imala je tri veze i sa svakim od muškaraca je živela po nekoliko meseci, a u međuvremenu je imala i ovih pitanja gore koje sam pomenula...Ono što je najinteresantnije, svaki od te trojice je patio za njom i tražio od nje da nastave vezu...:lol: :lol:
Razlika između ''lakih'' i onih drugih je, što ''laka'' ide nagonski bez razmišljanja. Zadovolji svoju potrebu i ide dalje....E sada i tu ima raznih profila ''lakih'' :kapa:...lake koje se lako ''emotivišu'' sa svakim ko ima novca i one kojima ništa nije bitno sem da je muškog roda...
E sad, kada su u pitanju ''laki'' muškarci...Mislim da je svaki ''lak'', ako mu se ponudi neka...skoro da nema tog koji bi odbio ženu koja mu se nudi...:lol:
Čast izuzecima....:kapa:
heheheh, seko... za muskarce si potpuno u pravu... ali.. naravno, zavisi i sta se nudi...
nikad ne uportebljavam izraz "lak muskarac" ili "laka zenska" , jednostavno ljudi imaju potrebu, ili im se namesti momenat... pa bude "zasto da ne?"
ne verujem da su ljudi koji su okarakterisani pridevom "lak" manje pametni od drugih......
a kako razlikovati težu osobu od one koja baš i nije sigurna da joj se dopadate.. :kapa:
ili laku od ludo zaljubljene.. :hm:
Kakve veze ima laka i ludo zaljubljena žena:kapa:
lepo pitanje....
treba prepustiti taj odgovor emocijama i hemiji...
i ovaj kojca svašta pita:namcor:
meni se čini ponekad da se i po postovima može videti ko je težak a ko jok:hm:
sarmice, sta mislis, da li sam ja tezak ili lak?
i ovaj kojca svašta pita:namcor:
meni se čini ponekad da se i po postovima može videti ko je težak a ko jok:hm:
e,dobro si rekla:b:
sad malo pogledaj svoje postove:haha:
ma ja sam preterala 60 kg, ćuti:raz_114:
sarmice, sta mislis, da li sam ja tezak ili lak?
ti si taman:b:
Slowpoke Rodriguez
14-06-2012, 14:05
:ljut:
A, taman se ponado da je tema 42kg sa sve krevet sto b' ja reko kratkotrzajna za baratanje, kad ono vi o karakteru...
Tzv.lake zene su one koje napadaju tudje muskarce (muzeve ili momke) jer ne umeju da odaberu same.
Takodje i one koje (pre)cesto menjaju partnere.
Ali lako je reci i osuditi, "upreti prstom" na nekog, teze je razumeti njihove motive, verovatno da kriju nesto, neki poremecaj.
Tzv.lake zene su one koje napadaju tudje muskarce (muzeve ili momke) jer ne umeju da odaberu same.
Takodje i one koje (pre)cesto menjaju partnere.
Ali lako je reci i osuditi, "upreti prstom" na nekog, teze je razumeti njihove motive, verovatno da kriju nesto, neki poremecaj.
A je l' bi ti, s onom koja ti otne muža, sela porazgovarala zašto je to uradila i da zajedno dođete do nekog logičnog zaključka?:lola: Možda čak i da je odvedeš kod stručnog lica na razgovor, jer se njoj ipak treba pomoći a ne osuđivati je :lola:
jeste, jeste.. napadaju ih.. :dada: a oni se sve brane.. :kafa:
ako postoje lake zene, onda postoje i laki muskarci, zbog ravnoteze u svemiru :jede:
Sagacity
15-06-2012, 07:49
Tzv.lake zene su one koje napadaju tudje muskarce (muzeve ili momke) jer ne umeju da odaberu same
Pa ne znam, koliko one napadaju, ali da se ne brane...ne brane se...:lol: :lol:, zato su ponajviše i lake...:lol:
A je l' bi ti, s onom koja ti otne muža, sela porazgovarala zašto je to uradila i da zajedno dođete do nekog logičnog zaključka?:lola: Možda čak i da je odvedeš kod stručnog lica na razgovor, jer se njoj ipak treba pomoći a ne osuđivati je :lola:
kako misliš da ona otme nečijeg muškarca:kapa: pa,ona tu u tom slučaju nije ništa kriva...kako da otme čovjeka,pa nije to stvar..mislim,kako oteti ako on neće je l te:)
elem,muškarac kog neko može "oteti" ne vrijedi :nene:
Sagacity
15-06-2012, 07:56
elem,muškarac kog neko može "oteti" ne vrijedi :nene:
Tačno tako...:dada:
Ej, a ako ga je slučajno neko oteo, jel' to znači da je i on lak...:lol: :lol:
Tačno tako...:dada:
Ej, a ako ga je slučajno neko oteo, jel' to znači da je i on lak...:lol: :lol:
:pusi2: upravo tako ..sličan se sličnom raduje:)
eto, dodjosmo na ono sto ja napisah :cruz:
pa jeste cruz..ali,ona je etiketirana kao "laka" a on je frajer:eek:
Kakve veze ima laka i ludo zaljubljena žena:kapa:
kako kakve veze ima... :kapa:
Pa recimo da te strefi ona čuvena ljubav na prvi pogled. Znaš ono kad razmenite
pogleda i par reči, potpuni ste stranci, al ti imaš osećaj bliskosti ko da se znate
oduvek. I onda ti zaboraviš da treba da se femkaš i kolko krugova treba da optrčiš,
ma zaboraviš i ko si i kako se zoveš.
A on ti posle kaže.. oo srećo moja ti si baš lagana.. :kapa: kad si tako sa mnom,
tako ćeš ti i sa drugima...
pogleda i par reči, potpuni ste stranci, al ti imaš osećaj bliskosti ko da se znate
oduvek. I onda ti zaboraviš da treba da se femkaš i kolko krugova treba da optrčiš,
A on ti posle kaže.. oo srećo moja ti si baš lagana.. :kapa: kad si tako sa mnom,
ondaK ga opalis medju kahm... rogove :kapa:
oko čega se vi mozgolomate pa ni jedan žena nije laka ko muškarci :namcor:
ondaK ga opalis medju kahm... rogove :kapa:
ma ja znam šta bih... :namcor: al lako je meni
Devojke koje žive u malim sredinama mogu ozbiljno da propate zbog toga.
Sagacity
15-06-2012, 22:30
oko čega se vi mozgolomate pa ni jedan žena nije laka ko muškarci :namcor:
E ovo si dobro rekao...:lol:
Kažu da od svake žene, samo je ''lakši'' muškarac...:lol:
mene nijedna ne moze da ukrade, otme.... moze samo da me posudi.. :hm:
da, kojice, to je veliki problem...ljubav na prvi pogled...desi se strast, a posle ide razmisljanje u tom pravcu..
i to kvari vezu..
jao sasi mi dao ideju...
Mi, supruge, umesto da ljubomorno čuvamo svoje mužove od lakih žena,
možemo bizmis da napravimo. Iznajmljujemo mužove. Lepo njima, lepo
nama.. a deca mogu na studije i u inostranstvo ako hoće.. :tibi:
eto vidis prijo... pa zasto prijatelji sluze, nego da daju ideju :aha:
:pada: šta je radio...
nemoj tako da se šališ nije lepo.. :srbpla:
Naravno da ne bih, mislim da sam bila vise nego jasna.
Jednostavno treba imati na umu da su "lake zene" cesto nimfomanke, a to je psihicki (pa tek onda fizicki) poremecaj i da njih treba zaliti, a one ce same da nadju put do doktora.
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.