Evo jedna tema o najgorim startovima momaka ili devojaka :)
meni se bas pre neki dan desio jedan. Jedna devojka mi salje sms tipa:
Eeej kako se zoves da te dodam na fejsu? Kazite da nije bistra :D
Printable View
Evo jedna tema o najgorim startovima momaka ili devojaka :)
meni se bas pre neki dan desio jedan. Jedna devojka mi salje sms tipa:
Eeej kako se zoves da te dodam na fejsu? Kazite da nije bistra :D
Па ел те додала на списак? :lol:
Ех... најгори... тешко је издвојити...
О последњем грозном сам писала на врбопуцу... :lol:
И скоро ме стартовао један на Ади, то јест, мене и другарицу.
Нисмо ми то доживеле као стартовање док није уследило питање – А шта ћеш на Ади кад си заузета. :raz_114:
hm..posle nove godine: "Ja sam zamislio novogodisnju zelju,a to je da provedem noc sa tobom. Oces da mi je ispunis?"
jedan moj ortak je bio faca, sledeci start:
mi u sremskoj mitrovici, srpska nova, nemas gde da stanes ko covek.. sta se desava. lik napise na svoj telefon poruku (samsung star jedno 10ak godina) : Jel m0gu da d0bijem tw0j br0j??
ja sma samo cekao da dobije samar, ali jok XDD
Lik mi je prisao u kaficu i pitao jer gledam "Pink" :lol:
Gde je moja pametna drugarica sa njim pocela da se raspravlja i prosirila diskusiju!
A da, i na beer festu mi je jedan od likova, zapisao br tel na papiru, prisao i dao, a nije ostavio ime :lol:
Ima ih raznih
Sta je ovde cudno... makar ja koristim telefone dok ne crknu... sad upravo neke nokie po par godina stare (5+)... i standardno je dadnem fon i recem ajd ucukaj se sama da se ne mucim... :mrgreen:
P.S. To ima lose posledice, kad se otreznim sutra dan nem pojma sta je ucukala tj i da jeste stogod dzaba mi kad se imena ne secam... :(
Evo jednog mog prostackog starta
Pridjem devojci i pitam "da li je bolelo?"
Ona odgovori"sta da li je bolelo?:mv:
Ja"pa to kad si pala na zemlju,sa neba,andjele:g:
I dobijem korpu:Ghelyon:
Ličiš na moju 28-u devojku, a imao sam ih 27:undecided::raz_112:
Inače najbezvezniji start je bio kad me je cura zvala da idemo na kafu...
ništa neobično samo što je start trajao dve godine....
Izjava godine: ''...ti si meni nesto izmedju starijeg brata i oca...'' :eek:
Khm, a da ja begam dok je vreme... :mrgreen:
jaoj ima onaj fazon:
jao sto ste lepe vas dve seke..
jaoo pa nismo mi seeke..
pa niste ni lepe XDD
Meni je ovaj bio medju smijesnijim:
Vracam sam kuci sa pijace,i sretnem jednog poznanika.U prolazu se samo pozdravimo zdravo-zdravo i nastavljam svoj put.Poslije nekih 5 minuta,cujem iza sebe korake,neko trci.Cujem,dere se:"Stani,stani".Okrenem se,kad taj poznanik:huh:Sacekam ga...Stize do mene,inace debeljuskast,sav zajapuren u licu od trcanja,zadihan,jedva dise.Pomislih da se s dusom rastaje.I kad se nadisao pita me :" Hoces se zabavljat' sa mnom?":eek:
Rekoh-necu!Gleda me,kaze :"dobro",okrenu se i ponovo otrca koliko ga noge nose.:huh:
– Чујем да сте се развели...
• Да.
– Знате, вама сад треба један мушки пријатељ.
• Зашто?
– Да вам се нађе...
• Где да ми се нађе?
Ућутао се. :lol:
jedan od jacih startova je bio kada smo startovali neke devojcice u kornjaci kod pete. cirkaju one pivo sa borovnicom, i ja sam im objasnio™ zasto je to svetogrdje i blasfemija, ali one nisu htele da prihvate moje prosvetiteljstvo nego su nastavile da guraju svoj paganski trip. i one thing leads to another, rasprava se pretvorila u zajeban hejt i medjusobno napusavanje. mada dade mi broj na kraju. :mrgreen:
Pre osam godina. Prilazi mi Cura na jednoj zurci i kaze: idemo kod mene. Ja, kao fol zbunjen, kazem: mogu ti biti tata.
Tina, zar ti nije nesto pamentije palo na pamet, moj tata ne zivi ovde:stid: