Sa kojim likom iz ove serije biste sebe uporedile:Keri,Samanta,Miranda ili Šarlot?
Ja sebe sa Keri,sve ljubavi su prolazne,ali Zverka uvek ostaje.
Printable View
Sa kojim likom iz ove serije biste sebe uporedile:Keri,Samanta,Miranda ili Šarlot?
Ja sebe sa Keri,sve ljubavi su prolazne,ali Zverka uvek ostaje.
Smotana Šarlot ... za sve i svakog nađem opravdanje i to mi se kasnije lupa o glavu.
Ni sa jednom ali sa Zverkom bi se ..uparila.. :lol: :lol:
Blago vama, tolikoocajno pamtim imena da poma nemam ko je koja, te dve sto pominjete
znam za Zverku i za Samantu :stidljiva:
inace, slusala sam neke glupave komentare za seriju, kao da ta serija podstice da kazem nemoral, ali nisam upucena bas kakvi su pravi komentari za seriju, ima li i drugih
jer meni se cini da je serija vise nego odlicna, fenomenalna, samo nemam priliku da gledam, odgledala sam jos ranije jedno desetak epizoda najvise
govori o muci danasnjih ljudi koji zive u gradu otvoreno
http://www.businessweek.com/careers/...d the city.jpg
Šarlot, Keri, Samanta i Miranda ... (redom)
svaka je sjajna na svoj način, inače serija prikazuje bolesnu današnjicu jbg. i njihovu borbu da opstanu i ostanu to što jesu. Ništa ja u seriji ne bih dodala ni oduzela. To je što je ..
meni je keri najbliža, mada je veća šizika od mene (ako je to uopšte moguće)....baš sam gledam reprizu serijala na ''fox'' - u, missim - ovih dana.
Мени никад није било јасно шта она хоће заправо.
Не личиш ти на њу.
Жао ми је.
Baš me zanima da li će neka imati petlju da kaže da je njenoj ličnosti najbliža Samanta. I ja sam kao mali uvek voleo da budem Valter kad smo se opredeljivali za uloge u igri...:)
Мени је Шарлот :rumenko:
Ti nikad ne bi promenila veru.Jok.:srpski:
Грозан си. :pov:
То је бре хипотетички гледано...
Kako se zvao onaj Rus umetnik ? Alekzandr Petrovski beše? E, to je vidiš karakteran lik i najjača tipčina u celom serijalu...:)
Онај што јој је лупио шамар, на њега мислиш?
:mrgreen:
http://image.com.com/tv/images/proce.../5d/208795.jpg
mesavina keri i samante...
samanta je jedna poslovna,samostalna zena pri tom najliberalnija sto se tice sexa i brate onaj maneken joj je bio extra...
odusevila me u sestoj sezoni kad dobija rak i kad se poigrava svojim izgledom i bolescu...ipak pokazuje svoj snazni karakter i volju da se bori sa opakom bolescu
keri,voli izlaske,posecuje barove i klubove i njena opsesija su cipele...Mr.Big iliti zverka njena velika ljubav.ali meni svakako vise odgovara ruski umetnik Aleksandar (mislim da se prezivao Petrovski)
pa...ko zna...nego, mislila sam da treba da se identifikujemo s nekom od njih.
To je bilo slučajno, tako je i prikazano... A što je ova razmažena (Keri) pa se namrgodila na finog i čoveka, pravog šmekera to je druga priča. Na kraju opet se opredelila za onog nestabilnog tenakre koji je ispalio i ostavio ispred crkve...Znam i ostatak priče ali Mr Big je klasičan pakšu i kukavica (čketina) neodlučna...:)
a keri jeste razma
ena, ali ništa više od ostalih...ona šarlot mi je glupa kao ponoć.