Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ako nek pukne od muke i neka vidi koga je izgubila. Neka hvala. Ne bih da osetim kojicin gnev.. :srbpla:
:cm:
:sad:
otišao.. :aha: malo si zakasnio
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Ti se pojavljuješ samo o većim praznicima, ili... :hm: Da i to kada je crveno slovo, kada ne sme ništa da se radi.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Ko sam ja.. :hm: večito pitanje... Ja hoću da ispravim nepravdu. Ma kakvu nepravdu?
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Neka hvala. Ne bih da osetim kojicin gnev.. :srbpla: Pa i ti znaš da je opaka?
Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi :cm: Citiraj: Prvobitno napisano od supermen*prvi :sad: Ostao si bez reči jer nema kojice, a?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Da i to kada je crveno slovo, kada ne sme ništa da se radi. a danas se dva puta pojavljuješ.. :pada: jel to neko duplo crveno slovo?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma kakvu nepravdu? Pa ne znam... sad si me zbunio... jel to nepravda što ti je uradila il nije? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa i ti znaš da je opaka? to svi znaju.. :srbpla:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ostao si bez reči jer nema kojice, a? Ma jok.. nego mu Nera razlupala tastaturu, pa može samo na smajliće da klikće..
Citiraj: Prvobitno napisano od katica a danas se dva puta pojavljuješ.. :pada: jel to neko duplo crveno slovo? Aha, pa zar ne znaš: sveti Onaj i sveti Ovaj.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Pa ne znam... sad si me zbunio... jel to nepravda što ti je uradila il nije? :hm: Ma nepravda je što mi je to ona nametnula a istinu je rekla.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica to svi znaju.. :srbpla: E sad mi je lakše na duši.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Ma jok.. nego mu Nera razlupala tastaturu, pa može samo na smajliće da klikće.. I to o galvu čim ga više nema.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Aha, pa zar ne znaš: sveti Onaj i sveti Ovaj. OvajOnaj? Nisam čula za njega.. :nene:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma nepravda je što mi je to ona nametnula a istinu je rekla. Pa šta se onda buniš. :ljut:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I to o galvu čim ga više nema. :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I to o galvu čim ga više nema. Šta je to duša? :mm:
Citiraj: Prvobitno napisano od katica OvajOnaj? Nisam čula za njega.. :nene: Ne njega, nego njih.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Pa šta se onda buniš. :ljut: Ma kao svaki namćor, a i bunim se kako ja to nisam znao da uradim.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Šta je to duša? :mm: Pa zar mene pitaš? Pa dobro, eto ja sam prava duša, kojica će da ti potvrdi.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne njega, nego njih. :hm: O čemu ti pričaš?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma kao svaki namćor, a i bunim se kako ja to nisam znao da uradim. aaaaa... pa hoćeš da te naučim? :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa zar mene pitaš? Pa dobro, eto ja sam prava duša, kojica će da ti potvrdi. kojica pa kojica... :raz_088:
Citiraj: Prvobitno napisano od katica aaaaa... pa hoćeš da te naučim? :palac: I ne treba, ona je napisala ono što bih i ja.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica kojica pa kojica... :raz_088: Pa eto, đavolica mi prirasla za srce.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I ne treba, ona je napisala ono što bih i ja. Pa o čemu onda pričamo ceo dan? :qq:
Zar na čatu "poštar" više ne objavljuje ko je gde?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Pa eto, đavolica mi prirasla za srce. imaš priraslice na srcu??? :srbpla:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Zar na čatu "poštar" više ne objavljuje ko je gde? Ne objavljuje. Smučili smo mu se. Samo se šetamo po forumu. A kad kojica i ti krenete da meljete.. :qq:
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Pa o čemu onda pričamo ceo dan? :qq: Skoro niočemu, ali samo ovako ćeš da doguraš do 20,000.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica imaš priraslice na srcu??? :srbpla: Aha, kao pijvica je.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Ne objavljuje. Smučili smo mu se. Samo se šetamo po forumu. A kad kojica i ti krenete da meljete.. :qq: Ne, kojica melje a ja sam vodeničar.
Citiraj: Prvobitno napisano od katica Ne objavljuje. Smučili smo mu se. Samo se šetamo po forumu. A kad kojica i ti krenete da meljete.. :qq: Mislim da je onako bilo bolje jer možete sa čata da odete tamo gde je neko nešto napisao.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Skoro niočemu, ali samo ovako ćeš da doguraš do 20,000. blizu sam.. :dance:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Aha, kao pijvica je. krvopija.. :srbpla: sreća da meni nije prirasla za srce
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ne, kojica melje a ja sam vodeničar. pa šta ti radiš dok ona melje? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od katica blizu sam.. :dance: Da je u pitanju kojica znao bih da bi to večeras nakuckala. Za tebe ne znam.