Prvobitno napisano od katica OvajOnaj? Nisam čula za njega.. Ne njega, nego njih.
Kojica je moj najbolji prijatelj. (ma šalim se )
Prvobitno napisano od katica Pa šta se onda buniš. Ma kao svaki namćor, a i bunim se kako ja to nisam znao da uradim.
Prvobitno napisano od katica Šta je to duša? Pa zar mene pitaš? Pa dobro, eto ja sam prava duša, kojica će da ti potvrdi.
Prvobitno napisano od planinar Ne njega, nego njih. O čemu ti pričaš?
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od planinar Ma kao svaki namćor, a i bunim se kako ja to nisam znao da uradim. aaaaa... pa hoćeš da te naučim?
Prvobitno napisano od planinar Pa zar mene pitaš? Pa dobro, eto ja sam prava duša, kojica će da ti potvrdi. kojica pa kojica...
Prvobitno napisano od katica aaaaa... pa hoćeš da te naučim? I ne treba, ona je napisala ono što bih i ja.
Prvobitno napisano od katica kojica pa kojica... Pa eto, đavolica mi prirasla za srce.
Prvobitno napisano od planinar I ne treba, ona je napisala ono što bih i ja. Pa o čemu onda pričamo ceo dan?
Zar na čatu "poštar" više ne objavljuje ko je gde?
Prvobitno napisano od planinar Pa eto, đavolica mi prirasla za srce. imaš priraslice na srcu???
Prvobitno napisano od planinar Zar na čatu "poštar" više ne objavljuje ko je gde? Ne objavljuje. Smučili smo mu se. Samo se šetamo po forumu. A kad kojica i ti krenete da meljete..
Prvobitno napisano od katica Pa o čemu onda pričamo ceo dan? Skoro niočemu, ali samo ovako ćeš da doguraš do 20,000.
Prvobitno napisano od katica imaš priraslice na srcu??? Aha, kao pijvica je.
Prvobitno napisano od katica Ne objavljuje. Smučili smo mu se. Samo se šetamo po forumu. A kad kojica i ti krenete da meljete.. Ne, kojica melje a ja sam vodeničar.
Prvobitno napisano od katica Ne objavljuje. Smučili smo mu se. Samo se šetamo po forumu. A kad kojica i ti krenete da meljete.. Mislim da je onako bilo bolje jer možete sa čata da odete tamo gde je neko nešto napisao.
Prvobitno napisano od planinar Skoro niočemu, ali samo ovako ćeš da doguraš do 20,000. blizu sam..
Prvobitno napisano od planinar Aha, kao pijvica je. krvopija.. sreća da meni nije prirasla za srce
Prvobitno napisano od planinar Ne, kojica melje a ja sam vodeničar. pa šta ti radiš dok ona melje?
Prvobitno napisano od katica blizu sam.. Da je u pitanju kojica znao bih da bi to večeras nakuckala. Za tebe ne znam.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma