Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Da, baš tako. Zar to nije dobra ideja? :lol: dobra ti pesmica... E zamisli sad ljubitelja umetnosti koji uđe u tvoje kupatilo i počne da razgleda, i mučenik zaboravi što je ušao.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Naravno da sam u pravu. :aha: ja sam uvek u pravu... Što da budem zadovoljna? Što ćeš opet da se složiš sa mojom konstatacijom.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E zamisli sad ljubitelja umetnosti koji uđe u tvoje kupatilo i počne da razgleda, i mučenik zaboravi što je ušao. :haha: upravo sam zamislio sliku toga
Citiraj: Prvobitno napisano od Crash and Burn sladak ko jagodica :g: Slobodno dodaj i kojica, nemoj da se stidiš.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Slobodno dodaj i kojica, nemoj da se stidiš. a da i kojica, kako sam to smeo da zaboravim :huh:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar E zamisli sad ljubitelja umetnosti koji uđe u tvoje kupatilo i počne da razgleda, i mučenik zaboravi što je ušao. zamišljam.. :bisa: hvala ti... danas si baš fin, šta ti je... :qq:
Citiraj: Prvobitno napisano od Crash and Burn a da i kojica, kako sam to smeo da zaboravim :huh: Izvini joj se.
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica zamišljam.. :bisa: hvala ti... danas si baš fin, šta ti je... :qq: Oooo, pa kada to ja, pa, nisam bio fin?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Izvini joj se. :misticlady:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Oooo, pa kada to ja, pa, nisam bio fin? :misticlady: paaa.. ovaj... :hm: Nikada?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Izvini joj se. sorry jagodice kojice :rumenko:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica :misticlady: paaa.. ovaj... :hm: Nikada? Ooooo, ovo je tako obseshrabrujuće, a tako sam se trudio.
Citiraj: Prvobitno napisano od Crash and Burn sorry jagodice kojice :rumenko: Fino, fino.
Citiraj: Prvobitno napisano od Crash and Burn sorry jagodice kojice :rumenko: :haha: o bože... Ne važi se bez hladnog nesa. :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ooooo, ovo je tako obseshrabrujuće, a tako sam se trudio. Planinar, jesi li to ti? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica Planinar, jesi li to ti? :hm: Imam jedan fajl mojih omiljenih numera i upravo slušam, pa sam se potpuno izgubio. Pozdrav, odoh, sa nadom da ću da se pronađem.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Imam jedan fajl mojih omiljenih numera i upravo slušam, pa sam se potpuno izgubio. Pozdrav, odoh, sa nadom da ću da se pronađem. :hm: od sad samo to da slušaš.. :lol:
http://youtu.be/OQBb78tvem4
Citiraj: Prvobitno napisano od jagodica kojica :hm: od sad samo to da slušaš.. :lol: Šta i zašto da slušam? Neću nazinat (ovo je tvoj izraz), inače savremeni ljudi, tj. ja, kažu tebi u inat.
Ma šta li ovo treba da znači: jagodica je prisutna a nije sa motkom u ruci dojurila u kafanu kada sam se ja oglasio?