Prvobitno napisano od jagodica kojica Da, baš tako. Zar to nije dobra ideja? dobra ti pesmica... E zamisli sad ljubitelja umetnosti koji uđe u tvoje kupatilo i počne da razgleda, i mučenik zaboravi što je ušao.
Prvobitno napisano od jagodica kojica Naravno da sam u pravu. ja sam uvek u pravu... Što da budem zadovoljna? Što ćeš opet da se složiš sa mojom konstatacijom.
Prvobitno napisano od planinar E zamisli sad ljubitelja umetnosti koji uđe u tvoje kupatilo i počne da razgleda, i mučenik zaboravi što je ušao. upravo sam zamislio sliku toga
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Prvobitno napisano od Crash and Burn sladak ko jagodica Slobodno dodaj i kojica, nemoj da se stidiš.
Prvobitno napisano od planinar Slobodno dodaj i kojica, nemoj da se stidiš. a da i kojica, kako sam to smeo da zaboravim
Prvobitno napisano od planinar E zamisli sad ljubitelja umetnosti koji uđe u tvoje kupatilo i počne da razgleda, i mučenik zaboravi što je ušao. zamišljam.. hvala ti... danas si baš fin, šta ti je...
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od Crash and Burn a da i kojica, kako sam to smeo da zaboravim Izvini joj se.
Prvobitno napisano od jagodica kojica zamišljam.. hvala ti... danas si baš fin, šta ti je... Oooo, pa kada to ja, pa, nisam bio fin?
Prvobitno napisano od planinar Izvini joj se.
Prvobitno napisano od planinar Oooo, pa kada to ja, pa, nisam bio fin? paaa.. ovaj... Nikada?
Prvobitno napisano od planinar Izvini joj se. sorry jagodice kojice
Prvobitno napisano od jagodica kojica paaa.. ovaj... Nikada? Ooooo, ovo je tako obseshrabrujuće, a tako sam se trudio.
Prvobitno napisano od Crash and Burn sorry jagodice kojice Fino, fino.
Prvobitno napisano od Crash and Burn sorry jagodice kojice o bože... Ne važi se bez hladnog nesa.
Prvobitno napisano od planinar Ooooo, ovo je tako obseshrabrujuće, a tako sam se trudio. Planinar, jesi li to ti?
Prvobitno napisano od jagodica kojica Planinar, jesi li to ti? Imam jedan fajl mojih omiljenih numera i upravo slušam, pa sam se potpuno izgubio. Pozdrav, odoh, sa nadom da ću da se pronađem.
Prvobitno napisano od planinar Imam jedan fajl mojih omiljenih numera i upravo slušam, pa sam se potpuno izgubio. Pozdrav, odoh, sa nadom da ću da se pronađem. od sad samo to da slušaš..
Prvobitno napisano od jagodica kojica od sad samo to da slušaš.. Šta i zašto da slušam? Neću nazinat (ovo je tvoj izraz), inače savremeni ljudi, tj. ja, kažu tebi u inat.
Ma šta li ovo treba da znači: jagodica je prisutna a nije sa motkom u ruci dojurila u kafanu kada sam se ja oglasio?
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma