Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :snesko::snesko: Pa ti si me bukvalno shvatila. Jel? Pa obično te baš nikako ne shvatam. Tako da je ovo priličan napredak. :lol: :k:
:lol: Неуморни сте
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Jel u ovom radiju primaju pozdrave i čestitke? Eh, još pitaš... Samo reci. :)
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica taman posla.. :krsti: Možda nekad kad me budeš naljutio. Sad neću. Maruška, maruška... :raz_006: Odustajem, ne mogu da pratim ritam tvoj.
Citiraj: Prvobitno napisano od QueenOfClubs :lol: Неуморни сте Kviniiiii.. :cmok: :k:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Kviniiiii.. :cmok: :k: Јеси ли успрела да спремиш све?
Citiraj: Prvobitno napisano od QueenOfClubs :lol: Неуморни сте Kojica, ja sam se već umorio.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Odustajem, ne mogu da pratim ritam tvoj. Odmori ti malo. Evo i Kvin je tu pa popričajte dok ja skačem okolo. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od QueenOfClubs Јеси ли успрела да спремиш све? jesam.. :prcko:
А ја таман хтедох да спремим нешто за клопу. Ома дођем...
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Eh, još pitaš... Samo reci. :) "Svojoj dragoj prijateljici kojici želim prijatno veče uz pesmu: Čuvam ovce dole u strnjike".
Citiraj: Prvobitno napisano od QueenOfClubs А ја таман хтедох да спремим нешто за клопу. Ома дођем... Spremi neki senvič i za planinara.. :palac: da povrati snagu...
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Odmori ti malo. Evo i Kvin je tu pa popričajte dok ja skačem okolo. :lol: Ma kvinica ne voli da priča samnom.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar "Svojoj dragoj prijateljici kojici želim prijatno veče uz pesmu: Čuvam ovce dole u strnjike". Prosledićemo uredniku. :lol: Samo nemoj da te nema kad bude emisija ''želje, čestitke i pozdravi''.
dvesta na sat.. :prcko:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma kvinica ne voli da priča samnom. Odakle ti ta ideja? :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Spremi neki senvič i za planinara.. :palac: da povrati snagu... I neka stavi nešto unutra za brzi povratak snage.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ma kvinica ne voli da priča samnom. Није бре тако :( Него вас ја пола не разумем :rumenko: па ми је тешко да се укључим у причу...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar I neka stavi nešto unutra za brzi povratak snage. A šta bi to bilo? :palac:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Prosledićemo uredniku. :lol: Samo nemoj da te nema kad bude emisija ''želje, čestitke i pozdravi''. Pa videću u programu kada je ta emisija.