Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Onda još gore po tebe. :hm: vidi stvarno.. :bela:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ne bih znala. Taj je buda izmišljen, tako da može biti i da je sujetan i da ima tablu na kojoj udara recke. Sve zavisi ko ga je i kakvog izmislio. A pravi Buda je odavno umro. A ako se reinkarnirao u planinara? A?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar A ako se reinkarnirao u planinara? A? :haha: možda jeste, onaj izmišljeni... :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od Sarmica :alava: Samo ti jedi, jedi, a šta onda ja da radim sa debelom sarmicom?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Pa ti si nešto ko kafanski duh.. :duh: ukleta kafana... :haha: Ma jok, nego to ti je isto k'o što ti gledaš Hausa,tako ja vas čitam...over and over and over and over:pada:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Samo ti jedi, jedi, a šta onda ja da radim sa debelom sarmicom? :hm: kupi joj traku za trčanje.. :nana:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :haha: možda jeste, onaj izmišljeni... :lol: Ili nedaj Bože, Budi, hoću reći, tebe rainkarnira u planinara. I zamisli dva planinara i Sarmica tek onda u velikoj dilemi.
Citiraj: Prvobitno napisano od Sarmica Ma jok, nego to ti je isto k'o što ti gledaš Hausa,tako ja vas čitam...over and over and over and over:pada: jao.. :bela: ja ću sad sve imati tremu...
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Samo ti jedi, jedi, a šta onda ja da radim sa debelom sarmicom? onda ćeš imati duplog fana:nn:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ili nedaj Bože, Budi, hoću reći, tebe rainkarnira u planinara. I zamisli dva planinara i Sarmica tek onda u velikoj dilemi. Tu epizodu smo već imali.. :hm: ili nismo.. ja sam bila planinarka.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od Sarmica onda ćeš imati duplog fana:nn: :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od Sarmica Ma jok, nego to ti je isto k'o što ti gledaš Hausa,tako ja vas čitam...over and over and over and over:pada: Budi strpljiva, uskoro je poslednja epizoda. Kraj je tragikomičan. Tragičan za kojicu a komičan za mene. Samo dok je sretnem.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Budi strpljiva, uskoro je poslednja epizoda. Kraj je tragikomičan. Tragičan za kojicu a komičan za mene. Samo dok je sretnem. :ququ: kako to misliš?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :hm: kupi joj traku za trčanje.. :nana: Hmmm, masaža je možda delotvornija.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Hmmm, masaža je možda delotvornija. e može.. ti si odličan maser... :haha:
Citiraj: Prvobitno napisano od Sarmica onda ćeš imati duplog fana:nn: Da stvarno. Onda samo navali i pazi da me ne očepiš.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :ququ: kako to misliš? Baš onako kako mislim i bukvalno tako.
:pevacica: Znaći nećeš da ostaneš na žurci?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :ququ: kako to misliš? Baš onako kako mislim, i bukvalno tako.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Baš onako kako mislim i bukvalno tako. ako saznam šta planiraš.. :hm: možda se i spasim...