Prvobitno napisano od planinar Onda još gore po tebe. vidi stvarno..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica Ne bih znala. Taj je buda izmišljen, tako da može biti i da je sujetan i da ima tablu na kojoj udara recke. Sve zavisi ko ga je i kakvog izmislio. A pravi Buda je odavno umro. A ako se reinkarnirao u planinara? A?
Kojica je moj najbolji prijatelj. (ma šalim se )
Prvobitno napisano od planinar A ako se reinkarnirao u planinara? A? možda jeste, onaj izmišljeni...
Prvobitno napisano od Sarmica Samo ti jedi, jedi, a šta onda ja da radim sa debelom sarmicom?
Prvobitno napisano od kojica Pa ti si nešto ko kafanski duh.. ukleta kafana... Ma jok, nego to ti je isto k'o što ti gledaš Hausa,tako ja vas čitam...over and over and over and over
Oh you may not think I'm pretty, But don't judge on what you see, I'll eat myself if you can find A better meal than me
Prvobitno napisano od planinar Samo ti jedi, jedi, a šta onda ja da radim sa debelom sarmicom? kupi joj traku za trčanje..
Prvobitno napisano od kojica možda jeste, onaj izmišljeni... Ili nedaj Bože, Budi, hoću reći, tebe rainkarnira u planinara. I zamisli dva planinara i Sarmica tek onda u velikoj dilemi.
Prvobitno napisano od Sarmica Ma jok, nego to ti je isto k'o što ti gledaš Hausa,tako ja vas čitam...over and over and over and over jao.. ja ću sad sve imati tremu...
Prvobitno napisano od planinar Samo ti jedi, jedi, a šta onda ja da radim sa debelom sarmicom? onda ćeš imati duplog fana
Prvobitno napisano od planinar Ili nedaj Bože, Budi, hoću reći, tebe rainkarnira u planinara. I zamisli dva planinara i Sarmica tek onda u velikoj dilemi. Tu epizodu smo već imali.. ili nismo.. ja sam bila planinarka..
Prvobitno napisano od Sarmica onda ćeš imati duplog fana
Prvobitno napisano od Sarmica Ma jok, nego to ti je isto k'o što ti gledaš Hausa,tako ja vas čitam...over and over and over and over Budi strpljiva, uskoro je poslednja epizoda. Kraj je tragikomičan. Tragičan za kojicu a komičan za mene. Samo dok je sretnem.
Prvobitno napisano od planinar Budi strpljiva, uskoro je poslednja epizoda. Kraj je tragikomičan. Tragičan za kojicu a komičan za mene. Samo dok je sretnem. kako to misliš?
Prvobitno napisano od kojica kupi joj traku za trčanje.. Hmmm, masaža je možda delotvornija.
Prvobitno napisano od planinar Hmmm, masaža je možda delotvornija. e može.. ti si odličan maser...
Prvobitno napisano od Sarmica onda ćeš imati duplog fana Da stvarno. Onda samo navali i pazi da me ne očepiš.
Prvobitno napisano od kojica kako to misliš? Baš onako kako mislim i bukvalno tako.
Znaći nećeš da ostaneš na žurci?
Prvobitno napisano od kojica kako to misliš? Baš onako kako mislim, i bukvalno tako.
Prvobitno napisano od planinar Baš onako kako mislim i bukvalno tako. ako saznam šta planiraš.. možda se i spasim...
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma