Re: muskarci u roze dzemperima...
Juce, idem ulicom i u susret mi nailaze cerka u njen decko, u roze majici :) Nije cisto roze, ima nesto napisano, ali njemu stoji fenomenalno, isto kao sto bi mu bilo koja druga boja lepo stajala. Mislim da tu ima dosta i do osobe kako to nosi, mislim na drzanje, stav, a mozda sam ja samo pristrasna, jer mi je on mnogo drag i sladak... :hm:
Ipak, ja ne bih volela da na muskoj polovini zajednickog plakara vidim roze kosulju na vesalici :lol:
meni stvarno nije jasno zasto ste svi protivnici roze kosulje ili dzempera, u kombinaciji sa sivom bojom vrlo lepo moze da stoji muskarcu
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
meni stvarno nije jasno zasto ste svi protivnici roze kosulje ili dzempera, u kombinaciji sa sivom bojom vrlo lepo moze da stoji muskarcu
ja nisam protivnik :nene:
u pravu si, to zaista moze lepo da se uklopi i vidjala sam to, ali ne moze to svako da ponese na pravi nacin.
a sto se mm tice, jednostavno ne pristaje mu taj fazon, to ne bi bio on, da ima nesto roze u plakaru :) ipak je on bosanski medjed :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mona
Sta fali roze :trepp:
Pa to je Evropska boja No. 1 :trepp:
da se izvinim svima koji vole roze na muskarcu, ali ako mu lepo stoji roze, onda taj tip izgleda ... super.
A to znaci lepog lica (kao devojcica), lepih ramena, lepe gradje, sigurno je obrijan, depiliran... i verovatno ima gej crtu...
puni ste predrasuda :namcor:
zao mi je ... nije to predrasuda.
Ja mislim da muškarci time žele da budu ravnopravni sa nama ženama :kapa:
:ququ:
u smislu boja? mode? :hm:
meni ne smetaju ti gay muskarci :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Rosa
Ja mislim da muškarci time žele da budu ravnopravni sa nama ženama :kapa:
:ququ:
riki nema nista protiv te ravnopravnosti... al', zato, kad uzNem ja lopatu da istovaram ugalj, znaci -> izvol'te... :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_imo_MOC
riki nema nista protiv te ravnopravnosti... al', zato, kad uzNem ja lopatu da istovaram ugalj, znaci -> izvol'te... :)
fala :sojka: :raz_003: