Ok nisam te rauzumela...:)
Printable View
mnogo ste vi uveli neke matematike u tu ljubav:tupan:
Pa ne znam Sarmice...ja negde pročitah da tebe samo novac zanima...:lol: :lol:
To je tek matematika...:tupan:
:dada:samo to:bisa:i nema tu šta da se krije:bisa:
bar se ne bacakam finoćom:drnd:
Ne bacakam se ni ja. Ja sam to što kažem o sebi. Ko me zna, zna da se ne foliram. Za ostale mi je nebitno potpuno. :)
Novac kao matematička računica u ljubavi mi je najteža kategorija..Ovo gore što sam napisala su retki slučajevi ali i novac može neku ljubav učiniti nemogućom...Na primer da ona ili on nekoga ne želi jer nije situiran, a taj neko ima neke svoje kalkulacije..To mi je tek posebno...
Ovaj komentar nema veze sa prethodnim postom...
Jao ja moram jednu bajku da vam ispričam. :palac:
Znam jednu devojku koja se zaljubila u portira. Živeo je u malom stanu sa roditeljima
i imao malu platu. Za društvo njegovo nemam reči. Kažu s kim si takav si, a u društvu
jedan alkos, dva lečena narkomana, tri dangube i jedan samo što je izašao iz zatvora.
Što je taj pio rakije. Još nisam upoznala čoveka koji može toliko da popije. A kad popije
onda samo u pevačice gleda. Sve pare spuca na piće i pevačicu.
I onda se zaljubio. Pa je kupio neki kršić od auta. Počeli su da žive zajedno, dobili dete.
On prestane da pije. Ostavi i cigarete, jer su sa dve plate jedva uspevali da prežive.
Položio neke ispite i počeo da radi kao vozač. E tu je već bila veća platica, pa su kupili
plac. U međuvremenu dobije nasledstvo, sasvim neočekivano, pa kupe i stan. Onda su
dobili drugo dete. Posle toga oboje upišu i završe više škole. On nastavi još dve godine
i završi i fakultet. Sada oboje imaju lepe posliće i fino žive. Čujem da su i kuću započeli.
Možda se on vrati svom kafanskom životu, kad obezbedi deci sve što je zacrtao, al onda
neka mu je i alal. :)
lepa bajka, retko ostvariva :cruz:
ma ni bajke nisu vise sto su nekad bile :pusi2:
pa ne umeju, to spoznas tek kad si na forumu... :)))))))))
nemoguća ljubav?ja udata,on oženjen:raz_128:
Šta je tu nemoguće :blenta:
Meni pre liči na sasvim izvesno... da ne kažem :kapa:
ubedi me!:raz_114: