Printable View
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica E dobro je da nismo sa iste strane. nego.. :hm: to sam znala i pre.. ništa mi novo nisi rekao... Nismo, znam, nego doneo sam ti večeru a ne znam kako da ti je doturim.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Neće, znam, ali još nisam oguglao. ma ne verujem ti.. :namcor:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica ma ne verujem ti.. :namcor: Probaj i vidi da li ću da uhvatim tutanj.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Nismo, znam, nego doneo sam ti večeru a ne znam kako da ti je doturim. znači ja sam zarobljenik... :qq: Neka hvala.. kad malo bolje razmislim, nisam ni gladna..
Evo ja ću da se pripremim: http://razbibriga.net/imported/2011/12/a080-1.gif
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Probaj i vidi da li ću da uhvatim tutanj. Ne mogu. Nešto nisam u formi danas. :loptica:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica znači ja sam zarobljenik... :qq: Neka hvala.. kad malo bolje razmislim, nisam ni gladna.. Nisi gladna ili štrajkuješ glađu?
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Evo ja ću da se pripremim: http://razbibriga.net/imported/2011/12/a080-1.gif :haha: pa šta meni ostaje da radim.. samo da te iznesem kad se onesvestiš.. :lol:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Nisi gladna ili štrajkuješ glađu? Ma bolje da mrem gladna, nego da me otruješ. :duh:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ne mogu. Nešto nisam u formi danas. :loptica: Ja sam mislio da kada nisi u formi ti promeniš nik. Ovako, kojica da nije u formi, nešto mi sumljivo.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Ja sam mislio da kada nisi u formi ti promeniš nik. Ovako, kojica da nije u formi, nešto mi sumljivo. To su bile taktičke varke. A i ovo sada je možda varka... :mm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica :haha: pa šta meni ostaje da radim.. samo da te iznesem kad se onesvestiš.. :lol: Samo treba da vidiš da sam već udaren u glavu, pa ne moraš i ti.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica Ma bolje da mrem gladna, nego da me otruješ. :duh: :) Stvarno spasonosan izbor.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica To su bile taktičke varke. A i ovo sada je možda varka... :mm: Varka ovakva, varka onakva, pa varka je varka. Varaš me već godinama.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Samo treba da vidiš da sam već udaren u glavu, pa ne moraš i ti. mogao bi to i jače malo.. :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar :) Stvarno spasonosan izbor. I ako se ne spasim, bar neću da ti učinim do zadovoljstvo da mi ti presudiš.
Citiraj: Prvobitno napisano od planinar Varka ovakva, varka onakva, pa varka je varka. Varaš me već godinama. godinama.. :pada: četiri godine? :hm:
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica mogao bi to i jače malo.. :hm: E pa ti stvarno nisi u formi, sada tek vidim.
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica I ako se ne spasim, bar neću da ti učinim do zadovoljstvo da mi ti presudiš. Eto kakva si. Pa kako tu sitnu uslugu da mi ne učiniš?
Citiraj: Prvobitno napisano od kojica godinama.. :pada: četiri godine? :hm: Tebi je od jula 2010. prošlo 4 godine a meni 44.