Prvobitno napisano od kojica E dobro je da nismo sa iste strane. nego.. to sam znala i pre.. ništa mi novo nisi rekao... Nismo, znam, nego doneo sam ti večeru a ne znam kako da ti je doturim.
Kojica je moj najbolji prijatelj. (ma šalim se )
Prvobitno napisano od planinar Neće, znam, ali još nisam oguglao. ma ne verujem ti..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica ma ne verujem ti.. Probaj i vidi da li ću da uhvatim tutanj.
Prvobitno napisano od planinar Nismo, znam, nego doneo sam ti večeru a ne znam kako da ti je doturim. znači ja sam zarobljenik... Neka hvala.. kad malo bolje razmislim, nisam ni gladna..
Evo ja ću da se pripremim:
Prvobitno napisano od planinar Probaj i vidi da li ću da uhvatim tutanj. Ne mogu. Nešto nisam u formi danas.
Prvobitno napisano od kojica znači ja sam zarobljenik... Neka hvala.. kad malo bolje razmislim, nisam ni gladna.. Nisi gladna ili štrajkuješ glađu?
Prvobitno napisano od planinar Evo ja ću da se pripremim: pa šta meni ostaje da radim.. samo da te iznesem kad se onesvestiš..
Prvobitno napisano od planinar Nisi gladna ili štrajkuješ glađu? Ma bolje da mrem gladna, nego da me otruješ.
Prvobitno napisano od kojica Ne mogu. Nešto nisam u formi danas. Ja sam mislio da kada nisi u formi ti promeniš nik. Ovako, kojica da nije u formi, nešto mi sumljivo.
Prvobitno napisano od planinar Ja sam mislio da kada nisi u formi ti promeniš nik. Ovako, kojica da nije u formi, nešto mi sumljivo. To su bile taktičke varke. A i ovo sada je možda varka...
Prvobitno napisano od kojica pa šta meni ostaje da radim.. samo da te iznesem kad se onesvestiš.. Samo treba da vidiš da sam već udaren u glavu, pa ne moraš i ti.
Prvobitno napisano od kojica Ma bolje da mrem gladna, nego da me otruješ. Stvarno spasonosan izbor.
Prvobitno napisano od kojica To su bile taktičke varke. A i ovo sada je možda varka... Varka ovakva, varka onakva, pa varka je varka. Varaš me već godinama.
Prvobitno napisano od planinar Samo treba da vidiš da sam već udaren u glavu, pa ne moraš i ti. mogao bi to i jače malo..
Prvobitno napisano od planinar Stvarno spasonosan izbor. I ako se ne spasim, bar neću da ti učinim do zadovoljstvo da mi ti presudiš.
Prvobitno napisano od planinar Varka ovakva, varka onakva, pa varka je varka. Varaš me već godinama. godinama.. četiri godine?
Prvobitno napisano od kojica mogao bi to i jače malo.. E pa ti stvarno nisi u formi, sada tek vidim.
Prvobitno napisano od kojica I ako se ne spasim, bar neću da ti učinim do zadovoljstvo da mi ti presudiš. Eto kakva si. Pa kako tu sitnu uslugu da mi ne učiniš?
Prvobitno napisano od kojica godinama.. četiri godine? Tebi je od jula 2010. prošlo 4 godine a meni 44.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma