Najgori su glupi, a vredni šefovi. Teraju da se radi, a rade se gluposti. Najbolji šef je pametan i lenj, da ne kažem inertan. Pitam se, može l' se to primeniti na familijarne odnose. :)
Printable View
Najgori su glupi, a vredni šefovi. Teraju da se radi, a rade se gluposti. Najbolji šef je pametan i lenj, da ne kažem inertan. Pitam se, može l' se to primeniti na familijarne odnose. :)
Ja se ne bih smeo upustiti u davanje mišljenja i komentara na konkretan slučaj. Barem ne na temi, da to bude dostupno bilo kome osim Ciciban. Ovde sam spreman dati samo uopšteno mišljenje o razlozima zašto bi neka muška osoba postupila na x ili y način. Tj. kako misli prosečan muškarac kad je u pitanju eskivaža obaveza nametnutih od strane situacije, partnerke, okoline itd.:raz_076:
ne može. ako hoćeš da bude gazda u svojoj kući, treba da radiš najviše....jer, ako najviše radiš, onda i znaš kako se sve radi, pa onda možeš da određuješ drugima da li dobro ili loše rade...i da im držiš vakelu, što je poenta gazdovanja.
Ja sam tu malo proamerički orijentisan :raz_096:
Šef treba da motiviše i izvlači najbolje od podređenih. A baš dobar šef je onaj koji dopušta podređenima da misle da je ideja bila njihova. :pusi:
vidiš? :pusi:
pa to je stara fora....manipulacija. fuj.
Manipulacija, gruba sila... Sve je to isto za nas anarhiste. :pusi:
pa dobro, odluči se....jesi li anarhista ili komunista?
Nikad nisam bio komunista. A ako oćeš da me uturiš u tu vrstu podela, mož me knjižiš kao socijalistu. :lol:
Ondak ne vredi ni da odgovaram. :mrgreen:
Zazi ti si moj crveni kamarad ! Hasta la victoria siempre !
:raz_128:
Cici, bwe... :(
i nikad ne izađe :mrgreen:
a vidim nesto sam lepo spavala nocas :kojica: