Re: 10 NAJGLUPLJIH izgovora za prevaru
Ma bre prevara posebno ona priznata je pošten čin i kod pametnih ljudi dovoljan razlog za okončanje agonije (pročitaj ono što je Jeca napisala) :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
a dobro..ja cu preventivno ipak da kaaaazem.... breee.. :lol:
a to za te muskarce..nazalost,ja ih vidjam puno. imaju pored sebe zene koje stvarno vole, koje su i prelepe i nista im ne fali.. i u svakoj vezi varaju... to mi je tako... povraca mi se. a veruj mi nazalost da sam i vidjala iste takve prelepe koje napuste takvu vezu kao psihicke i fizicke utvare od onog sto su bile..zato sam ja rekla na onoj temi o ljubomori, da se treba cuvati kad neko nesvesno ima prevlast nad tobom jer je to opasno,jer se moze iskoristiti u dobre ili zle svrhe..nenamerno.
opet ti kažem, komplexi...
a te devojke su ćurke... ljubomora sama po sebi nije opasna, već manifestacija iste...
i još jedna stvar, ne vara niko tek tako, izuzimam komlexe recimo i tvrdim da je ljubomora jedan od razloga, drugi je možda nešto što fali u toj vezi... ali ako se desi, uvek ću se zapitati gde sam JA pogrešila i čime sam to izazvala... mislim na prevaru.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
Nije izabrala,nije mu pisao na celu '' ja varam svaku '' to se otkrije mnogo kasnije,zato i boli.
ne znaci da je psihicki labilna,i jake osobe se mogu psihicki urusiti,samo daj drugom dovoljno vremena. to je pod onim delom '' ne osudjujmo tudju slabost,svi smo slabost,saosecanje itd ''.
covek,kad dodje do toga,retko zna da mu ispiraju mozak.
Pa i treba da ide na ispiranje mozga. Sta je gledala dok je birala? Od jednom od andjela nasta djavo ili obrnuto. Iole iskusna i pametna zena zna sta je izabrala. Ako ne zna danas znace u roku od mesec dva. A najcesce i ranije.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
El ovo neko istorijsko štivo :hm: ...... il od neke pametne (razvdene il nikad udate) spisateljice .........
Nikad udate,o Boze :lol:
ne,samo imam jako dobar uvid u muskarce,jako,jako gadan uvid.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Otac Makarije
Da, samo je Vragolanka imala mek stav prema tvojoj pisaniji pa je samo ona shvatila. A mi udarnici tapkamo u mraku. Oce to... Al ne u sivoj zoni...
mek stav je posledica nečega što izbija iz nje... da li je neka posredna ili neposredna trauma u pitanju, ne znam... i vidim da nema poente, jer se ovde ne radi o sukobu stavova, već o predrasudama, ili lošem iskustvu.
uglavnom ,ne može se svaki muškkarac tretirati kao stoka, a svaka žena žaliti. ja idem obrnutom logikom.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
eto, znala sam... imam i ja, ali u pojedice... ne u ceo muški rod.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
Ono nesu tvoje reči :nene: .....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
opet ti kažem, komplexi...
a te devojke su ćurke... ljubomora sama po sebi nije opasna, već manifestacija iste...
i još jedna stvar, ne vara niko tek tako, izuzimam komlexe recimo i tvrdim da je ljubomora jedan od razloga, drugi je možda nešto što fali u toj vezi... ali ako se desi, uvek ću se zapitati gde sam JA pogrešila i čime sam to izazvala... mislim na prevaru.
tu dolazi ono '' propadnu fizicki i psihicki jer misle da su one krive '' itd.
tu dolazi onaj deo '' njihova manipulacija'' samo se manifestuje u prvom stepenu. suptilno nafilujes da one osete da su one krive. i zabava pocinje.
Blah...
Mislim, za sve se treba maaaaaaalo potruditi, ali...imas principe i njih se drzis
Riso, ti ces se celog zivota, nedo bog, susretati sa tim, prevarama, ovakim ili onakim, stvar je kako ces i da li ces preko toga prelaziti.
Ljudi nisu savrseni.
Meni licno, laz i prevara je stvar krajnjeg kukavicluka, i cao!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
Kako se meni cini nemas ti uopste uvid jer bi malo rezervisanije pisala o muskarcima. Ono sto ti imas je najverovatnije samo subjektivan dozivljaj pojedinih objekata.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
I? Sta? Svi su isti?
Nisu!
Neki su manje, neki su vise...muskarci :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Alisa
Blah...
Mislim, za sve se treba maaaaaaalo potruditi, ali...imas principe i njih se drzis
Riso, ti ces se celog zivota, nedo bog, susretati sa tim, prevarama, ovakim ili onakim, stvar je kako ces i da li ces preko toga prelaziti.
Ljudi nisu savrseni.
Meni licno, laz i prevara je stvar krajnjeg kukavicluka, i cao!
Svi lazu i cao. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Otac Makarije
Svi lazu i cao. :lol:
Paaaa.....iskrenost je precenjena :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
mozda je uvid na osnovu pogresnih uzoraka/spleta okolnosti. u sustini, vecinu muskaraca je veoma lako oblikovati / upravljati sa njima
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Otac Makarije
Kako se meni cini nemas ti uopste uvid jer bi malo rezervisanije pisala o muskarcima. Ono sto ti imas je najverovatnije samo subjektivan dozivljaj pojedinih objekata.
Kako se ti decko samo usudjes ovo da mi napises ?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
tu dolazi ono '' propadnu fizicki i psihicki jer misle da su one krive '' itd.
tu dolazi onaj deo '' njihova manipulacija'' samo se manifestuje u prvom stepenu. suptilno nafilujes da one osete da su one krive. i zabava pocinje.
ne, samo polazim prvo od sebe, neću mu baciti sodu u oči ili nedajbože nešto drugo, pre nego što se prethodno ne zapitam koliko sam doprinela.
to nije preuzimanje krivice na sebe, već odgovornosti.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Alisa
Paaaa.....iskrenost je precenjena :aha:
Ma jok i cao. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
Kako se ti decko samo usudjes ovo da mi napises ?
Ooo usudim se ja cesto. I veoma.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
talking with myself
mozda je uvid na osnovu pogresnih uzoraka/spleta okolnosti. u sustini, vecinu muskaraca je veoma lako oblikovati / upravljati sa njima
To je tacno!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Otac Makarije
Ma jok i cao. :lol:
:cao: :lol: