Deca
Ljubav
Seks
Pažnja
Zabava
Prijateljstvo
Domar
Odanost
Novac
Nešto deseto
pa to sam i rekla - one kući ne dele komplimente (što im je, verovatno 'jedna od' mana) i onda se to nadomešta koje-kude
Iliti - sve što se ne dobije od 'one koja se drži u kući' (cccc....), dobije se sa strane...
Ali tu je bitna svest muškarca - da je to negde normalno (jer ni žene ne dobijaju baš sve kod kuće, pa većina ne zvera okolo ne bi li našla takvo nešto negde usput
i tu više nije problem u ženi, već u muškarcu, koji je nesiguran i traži potvrdu sa strane![]()
Jeste i to baš nasušna potreba
Partner, oslonac ljubav ...itd,nema toga više, jer to podrazumeva pažnju, razmišljanje o nekome, rešavanje problema, osećaje, a to je za današnjih 99% muškaraca jednostavno previše, ovako je lepše, sve funkcioniše lepo,a kada nešto malo zaškripi, lepo se ljudi raziđu i nastave dalje, onaj ko ima probleme ostaje sam sa njima (toliko o osloncu), a onaj bez problema traži novog partnera za nastavak rajskoga načina života
Ženi je kao i muškarcu najpotrebniji prijatelj, ali ne onaj klasični, već onaj istinski koji će sve za nju učiniti, to je osnova svega navedenog,problem je što se to izgubilo u shoping turama i novcu koji je postao fokus i žena i muškaraca. Izgleda da obe strane traže prečicu, jer nekada se gledao potencijal osobe sa kojom jesi, a sada se gleda samo gotov rezultat,moderna vremea šta ćeš![]()
pa ovako...muskarac treba da bude muskarac,da me zastiti kada je potrebno,da pokaze volju za razgovorom i u sred tv prenosa njegovog omiljenog fudbalskog tima,ako vidi da je meni taj razgovor potreban...kompromis uvek...ufff ima toga dosta,pa ja sam bas zahtevna![]()