Prvobitno napisano od kojica E jadni ti demoni kad ih ti uključuješ i isključuješ kako hoćeš. Mi lepo da porazgovaramo? Zar to nisu dobri demoni. Dugmence, klik, i nema ih.
Pa Vi se i ovdI muvate :šmrc:
Prvobitno napisano od Sandokan Pa Vi se i ovdI muvate :šmrc: Oćeš i tebe da muvamo?
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica Ne mogu od smeha... Vidim ja da si ti neozbiljna. Ajd zdravo. Klik. Under Pressure, Under Pressure...
Prvobitno napisano od planinar Zar to nisu dobri demoni. Dugmence, klik, i nema ih. Ma to nisu pravi demoni.. nema šanse...
Prvobitno napisano od planinar Vidim ja da si ti neozbiljna. Ajd zdravo. Klik. Under Pressure, Under Pressure... utepaće te pretisak..
Prvobitno napisano od kojica Oćeš i tebe da muvamo? Planinar ne mora .... btw ja došo zbog pesme i jagnjetine .......
Prvobitno napisano od kojica utepaće te pretisak.. Štaaa. Može li malo glasnije, ne čujem te Under Pressure......
Prvobitno napisano od Sandokan Planira ne mora .... btw ja došo zbog pesme i jagnjetine ....... E, nećeš valjda stvarno da pojedeš jadno malo janje? Oćeš istu pesmu sa demonima koju sluša Planinar?
Prvobitno napisano od planinar štaaa. Može li malo glasnije, ne čujem te under pressure...... ubiće te pritisak!!!!!!!!!!!
šta je bre ovo? što kaps lok ne funkcioniše? A MANE, MANE..
Prvobitno napisano od kojica ubiće te pritisak!!!!!!!!!!! Ma daj, kako može pored presolola, metasolola, mikardisa, prilinde, alopresa, zorkaptila, prilenapa........
Prvobitno napisano od planinar Ma daj, kako može pored presolola, metasolola, mikardisa, prilinde, alopresa, zorkaptila, prilenapa........ au.. pa ti si se sav drogiro..
Laku noć i ovdi.. odo da gledam Hausa..
Prvobitno napisano od kojica au.. pa ti si se sav drogiro.. Ajd zdravo. Rasturio sam vam čat. Neću više da razgovaram sa tobom. Idem da pronađem neku drugu žrtvu.
Prvobitno napisano od kojica Laku noć i ovdi.. odo da gledam Hausa.. Da li je moguće da jednom i ovde ostane moja poslednja?
Prvobitno napisano od planinar Da li je moguće da jednom i ovde ostane moja poslednja? Zapisi jucerasnji datum. Tvoja poslednja se pojavljuje kao Halejeva kometa. Izracunaj kada ses opet biti ovde sa poslednjim postom.
Sve sto kazem potpisujem
Prvobitno napisano od supermen*prvi Zapisi jucerasnji datum. Tvoja poslednja se pojavljuje kao Halejeva kometa. Izracunaj kada ses opet biti ovde sa poslednjim postom. Evo baš sada.
Prvobitno napisano od planinar Evo baš sada.
Prvobitno napisano od planinar Evo baš sada. Vidis da nije.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma