Prvobitno napisano od planinar Pa onaj, znaš, sveprisutan, svenemoguć, sve ovo sve ono itd, itd. Zar vi u budalistima nemate jednog takvog? Nemamo. E blago tebi što imaš takvog Boga.
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od Milojčica Ma ajde konačno smisli nešto. Vidiš kako kojica i ja pametno divanimo.
Prvobitno napisano od kojica Vidi Milojčica... što petljaš prstićima? Kame zovu ja dodjem Nešto se mislim...
A jel možeš nekad da mi pozajmiš tog Boga?
Prvobitno napisano od Milojčica Kame zovu ja dodjem Nešto se mislim... Kaće mi vratš gumicu?
Prvobitno napisano od kojica Jel? Ja zapravo te ovce u strnjikama nikada nisam ni čula. Pa nisam ti ja kriv kada voliš narodnjake. Slušaj malo i ozbiljnu muziku pa ćeš je i čuti.
Prvobitno napisano od Milojčica Kame zovu ja dodjem Nešto se mislim... Hvala ti što si došla. Ne mogu sama da divanim sa o vim Planinarom, poblesavela sam. A šta se misliš?
Prvobitno napisano od Princess krofna Kaće mi vratš gumicu? Zar gumice nisu za jednokratnu upotrebu? E da.. i tebi hvala što si došla..
Prvobitno napisano od planinar Pa nisam ti ja kriv kada voliš narodnjake. Slušaj malo i ozbiljnu muziku pa ćeš je i čuti. To nije narodna muzika bre.. A šta je ozbiljna muzika?
A kakva je ovo kafana Imam tremu
Prvobitno napisano od kojica Nemamo. E blago tebi što imaš takvog Boga. Prvobitno napisano od kojica A jel možeš nekad da mi pozajmiš tog Boga? Jašta, blago meni, nego šta. Može, može, samo moraš prvo da se isčlaniš iz budalista i kažeš sebi: zbogom lepa pameti.
Prvobitno napisano od Princess krofna A kakva je ovo kafana Imam tremu Zašto imaš tremu. Pa mi ovde pijemo, a ne jedemo Princess krofne.
Prvobitno napisano od Princess krofna A kakva je ovo kafana Imam tremu pa obična kafana na balkanu.. sklepana od dasaka sas zemljani patos...
Prvobitno napisano od planinar Jašta, blago meni, nego šta. Može, može, samo moraš prvo da se isčlaniš iz budalista i kažeš sebi: zbogom lepa pameti. E sad me ucenjuješ. Neću da se isčlanim.. baš... a nisam sigurna ni da mogu da kažem zbogom pameti..
Ono karirani stolnjaci, plekane pepeljare, zidarsko pivo
Prvobitno napisano od planinar Zašto imaš tremu. Pa mi ovde pijemo, a ne jedemo Princess krofne. oooo.... kako misliš krofnu da popiješ?
Prvobitno napisano od Sandokan Ono karirani stolnjaci, plekane pepeljare, zidarsko pivo stonjake miševi izeli, a pepeljare nam ne trebaju i tako je zemljani patos... Zidarsko pivo.. koje je to pivo?
Prvobitno napisano od kojica Zar gumice nisu za jednokratnu upotrebu? E da.. i tebi hvala što si došla.. Kako bre za jednokratnu upotrebu? Ja jednu koristim nekoliko puta, samo je malo protrljam o zid kada se isprlja i teram dalje.
Prvobitno napisano od planinar Kako bre za jednokratnu upotrebu? Ja jednu koristim nekoliko puta, samo je malo protrljam o zid kada se isprlja i teram dalje. šta ti pričaš...
Prvobitno napisano od kojica pa obična kafana na balkanu.. sklepana od dasaka sas zemljani patos... I piše "Ne pljuj po podu".
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma