Prvobitno napisano od kojica stonjake miševi izeli, a pepeljare nam ne trebaju i tako je zemljani patos... Zidarsko pivo.. koje je to pivo? < Nema veze ja došo da se raspitam samo ... ............... btw 0,5 je zidarsko
Prvobitno napisano od planinar I piše "Ne pljuj po podu".
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od Sandokan < Nema veze ja došo da se raspitam samo ... ............... btw 0,5 je zidarsko Hoćeš da i znajmiš lokal za žurku?
Prvobitno napisano od kojica E sad me ucenjuješ. Neću da se isčlanim.. baš... a nisam sigurna ni da mogu da kažem zbogom pameti.. Zašto? Jel je nemaš (ops) ili ne možeš da je otuđiš?
Prvobitno napisano od planinar Zašto? Jel je nemaš (ops) ili ne možeš da je otuđiš? Mislim da je nemam...
Prvobitno napisano od kojica oooo.... kako misliš krofnu da popiješ? E ti sve moraš da izvrneš.
Prvobitno napisano od planinar E ti sve moraš da izvrneš. Ništa ja nisam izvrnula... tako si rekao...
Prvobitno napisano od kojica Mislim da je nemam... Pa onda nije nikakav problem, ista si kao ja.
Prvobitno napisano od planinar Pa onda nije nikakav problem, ista si kao ja. nije valjda.. ja sam se nešto nadala da si ti u minusu s pameću...
Prvobitno napisano od kojica Ništa ja nisam izvrnula... tako si rekao... Princes krofna može samo da se poje a ne može da se pije. Pije se piće.
Prvobitno napisano od kojica nije valjda.. ja sam se nešto nadala da si ti u minusu s pameću... Pa šta i ako jesam? I šta mi fali zbog toga? Misliš da ne mogu da diskutujem sa tobom, a?
Prvobitno napisano od planinar Princes krofna može samo da se poje a ne može da se pije. Pije se piće. Otpeva? Pa znam i ja da ne može, al od tebe me ne bi čudilo..
Prvobitno napisano od planinar Pa šta i ako jesam? I šta mi fali zbog toga? Misliš da ne mogu da diskutujem sa tobom, a? Da diskutuješ? Misliš ozbiljno da diskutuješ na ozbiljnu temu? nema šanse...
Prvobitno napisano od kojica Otpeva? Pa znam i ja da ne može, al od tebe me ne bi čudilo.. Vidi stvarno, progutao sam dva slova. A i bolje što je tako jer sam mogao i da pogrešim brzim kucanjem, pa da se zabezekneš. Ovako bar nisi začuđena.
S koje planine je došo?
Prvobitno napisano od kojica Da diskutuješ? Misliš ozbiljno da diskutuješ na ozbiljnu temu? nema šanse... Probaj me.
Prvobitno napisano od Princess krofna S koje planine je došo? Evo ti ga sad. Obično me pitaju iz koje sam rupe izašao.
Prvobitno napisano od planinar Evo ti ga sad. Obično me pitaju iz koje sam rupe izašao. Pa ti onda nisi planinar...ti si...nindža kornjača
Prvobitno napisano od planinar Probaj me. prvi put zavirim i neke nepristojne ponude
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma