Prvobitno napisano od planinar Preforsirala si je. Manje jedi, pa će biti i manje sudova. Dobro. Vidim da si rešio da me nerviraš dok ne eksplodiram načisto.
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od рlaninar Da, ovde je na ovom forumu Konan. Pa jel ima u Srbiji više sekti ili stranaka? Reci mi na koju temu najčešće odlazi, i ima li svoju mašinu? Ne znam, ima mnogo i jednih i drugih.
Prvobitno napisano od рlaninar ja ne znam što li sam sišla s one planine.. tačno sam znala da se oko toga već nedelju dana sekiraš
где си пошла с крмељиве очи
Prvobitno napisano od planinar Reci mi na koju temu najčešće odlazi, i ima li svoju mašinu? Ne znam, ima mnogo i jednih i drugih. Pa šta me savetuješ kad ništa ne znaš.. Odlazi na viceve najčešće. To je ono što ja vidim.. a kud se još smuca, ne znam...
Prvobitno napisano od pričalica tačno sam znala da se oko toga već nedelju dana sekiraš pa sve maler do malera od kako sam se vratila..
ja sam planinar..
Prvobitno napisano od рlaninar pa sve maler do malera od kako sam se vratila.. iskušenja, kojice...šta da se radi....posle kiše ide sunce
Prvobitno napisano od pričalica iskušenja, kojice...šta da se radi....posle kiše ide sunce i ja tako mislim... sad ću da se smirim i da čekam sunce...
Prvobitno napisano od рlaninar i ja tako mislim... sad ću da se smirim i da čekam sunce... e, biće ga narednih 10 dana sigurno
Prvobitno napisano od Manijak svi odoše u planinare Mmmm, vidim ja ko su za tebe "svi".
Prvobitno napisano od planinar Mmmm, vidim ja ko su za tebe "svi". on to u magnovenju dobro veče
Prvobitno napisano od рlaninar Dobro. Vidim da si rešio da me nerviraš dok ne eksplodiram načisto. Nemoj da eksplodiraš, bićeš onda neupotrebljiva kao i tvoja mašina.
Prvobitno napisano od pričalica on to u magnovenju dobro veče Pristojnost mi nalaže da kažem dobro veče, iako ne znam da li si rekla pravom ili lažnom planinaru.
Prvobitno napisano od planinar Pristojnost mi nalaže da kažem dobro veče, iako ne znam da li si rekla pravom ili lažnom planinaru. lažnom? kako lažnom?
Prvobitno napisano od pričalica e, biće ga narednih 10 dana sigurno Ajde nekako naoblači, molim te.
Prvobitno napisano od planinar Nemoj da eksplodiraš, bićeš onda neupotrebljiva kao i tvoja mašina. jao.. jao.. e sad si preterao.. ne vidim te.. ne čujem te.. ne postojiš
planinar ne postoji..
Prvobitno napisano od pričalica lažnom? kako lažnom? Pa malopre se pojavio lažni planinar. Ne znam kako je to moguće. ali kojica je to, ona sve može.
Prvobitno napisano od kojica jao.. jao.. e sad si preterao.. ne vidim te.. ne čujem te.. ne postojiš Pa šta se ljutiš, ja sam to odgovorio onom lažnom planinaru koji se malopre pojavio.
Prvobitno napisano od planinar Pa malopre se pojavio lažni planinar. Ne znam kako je to moguće. ali kojica je to, ona sve može. odustajem.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma