Prvobitno napisano od Crash and Burn hm, pa kako onda ne spamovati ako je sve spamovanje? ili možda je možda spamovanje ono što nije spamovanje. eto sad sam sebe zbunih... Ko je rekao da ovde ne sme da se spamuje? Supermen je predložio Planinaru da i negde drugde nešto napiše, a ne samo da spamuje u kafani. Rešena misterija.
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od planinar Nisi, nego mi nisi nacrtala gde je taj album. Ako budem tražio sam izgubiću sa kao konan. Album je kod mene u profilu. I taman dok ga nađeš, odslušaj pesmicu. Valjda će pesma dovoljno dugo trajati..
Prvobitno napisano od planinar Vidi bogamu,a ja sam mislio da lupetam. sviđa mi se kako razmišljaš..
Prvobitno napisano od jagodica kojica Čiji drug? Pa tvoj.
Prvobitno napisano od jagodica kojica Ko je rekao da ovde ne sme da se spamuje? Supermen je predložio Planinaru da i negde drugde nešto napiše, a ne samo da spamuje u kafani. Rešena misterija. a to
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Prvobitno napisano od jagodica kojica sviđa mi se kako razmišljaš.. E drago mi je da ti se nešto sviđa što ja napišem.
Prvobitno napisano od planinar Pa tvoj. Kakav je to drug koji ne brine o meni..
Prvobitno napisano od Crash and Burn a to Treba šećera i vode..
Prvobitno napisano od planinar E drago mi je da ti se nešto sviđa što ja napišem. eto, dešava se
Prvobitno napisano od jagodica kojica Treba šećera i vode.. bolje jednu irsku
Prvobitno napisano od jagodica kojica Ko je rekao da ovde ne sme da se spamuje? Supermen je predložio Planinaru da i negde drugde nešto napiše, a ne samo da spamuje u kafani. Rešena misterija. Uh kako voliš da rešavaš misterije preko leđa planinara.
dobro veče
Prvobitno napisano od Crash and Burn bolje jednu irsku izvoli...
Prvobitno napisano od planinar Uh kako voliš da rešavaš misterije preko leđa planinara. morala sam da razjasnim, pošto ni tebi nije bilo jasno..
Prvobitno napisano od jagodica kojica Kakav je to drug koji ne brine o meni.. Pa sasvim normalan, bračni.
Prvobitno napisano od mare dobro veče Veče Mare.
Prvobitno napisano od jagodica kojica izvoli... hvala jagodice kojice
Prvobitno napisano od planinar Pa sasvim normalan, bračni. normalan bračni drug je ljubomoran ko pas...
Prvobitno napisano od jagodica kojica morala sam da razjasnim, pošto ni tebi nije bilo jasno.. I, šta je superiška još hteo da kaže?
Prvobitno napisano od Crash and Burn hvala jagodice kojice nema na čega..
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma