Prvobitno napisano od kojica pa znaš kako je.. kafana ko kafana.. očas posla mogu početi stolice da lete... Mirna ko bubica, uzela svoje pivce i mudrujem u tisini
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Prvobitno napisano od mare Kojice, nastavi priču.. nemoj da se nerviraš.. ne mogu sada.. planinar je toliko nezainteresovan za priču, da mi je ubio volju da pišem..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od mare Stavi nekad neki smajli, ovako izgleda isuviše ozbiljno, a to nije dobro za jednu kafanu E baš si u pravu. Odgovara li ti ovaj: Ovo je ona ovca koju ponekad zagubi septembar.
Prvobitno napisano od planinar E baš si u pravu. Odgovara li ti ovaj: Ovo je ona ovca koju ponekad zagubi septembar. pa ubi mi ovcu covece
Prvobitno napisano od kojica Pa on i jeste ozbiljan. Ahaa, potvrđujem.
Prvobitno napisano od septembar Mirna ko bubica, uzela svoje pivce i mudrujem u tisini u kakvoj tišini.. viš da planinar pravi buku.. a i mare se nešto razgalamio...
Prvobitno napisano od kojica nemoj da se nerviraš.. ne mogu sada.. planinar je toliko nezainteresovan za priču, da mi je ubio volju da pišem.. Ma ja koliko vidim, on za život nije zainteresovan..
Prvobitno napisano od planinar E baš si u pravu. Odgovara li ti ovaj: Ovo je ona ovca koju ponekad zagubi septembar. Ako te to čini srećnim, što da ne
Prvobitno napisano od mare Ma ja koliko vidim, on za život nije zainteresovan.. kako to vidiš.. aj nauči i mene...
Uploaded with ImageShack.us a inace, ja gubim samo crne ovce.... nafatala sam je
Prvobitno napisano od kojica šta ti isto oooo.. Kako si ti proveo vikend? Subota svadba a u nedelju brojao pčele jer nemam ovce. I sve su mi na broju.
Prvobitno napisano od septembar pa ubi mi ovcu covece pa kakve veze ima el živa il mrtva.. važno je da je na broju... ili nije tako..
Prvobitno napisano od planinar Subota svadba a u nedelju brojao pčele jer nemam ovce. I sve su mi na broju. Oooo.. svadba kažeš.. prije, ovo, ono... Pa pričaj, šta čekaš?
Prvobitno napisano od septembar pa ubi mi ovcu covece Učim je pameti i posle će uvek ovce da ti budu na broju.
Prvobitno napisano od kojica pa kakve veze ima el živa il mrtva.. važno je da je na broju... ili nije tako.. sta da radim sa mrtvom ovcom?
Prvobitno napisano od septembar Uploaded with ImageShack.us a inace, ja gubim samo crne ovce.... nafatala sam je jel to ona pije nes?
Prvobitno napisano od kojica kako to vidiš.. aj nauči i mene... Eh, to su paranenormalne aktivnosti, nije to za sve
Prvobitno napisano od planinar Učim je pameti i posle će uvek ovce da ti budu na broju. batina je iz raja izašla...
Prvobitno napisano od mare Ako te to čini srećnim, što da ne Upravo to, pogotovu jer nije moja nego septembar-ina.
Prvobitno napisano od septembar sta da radim sa mrtvom ovcom? najbolje da je sahraniš
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma