Prvobitno napisano od kojica e baš neću, zinat.. Uh, ovo kada mi kažeš "zinat" vidim koliko uživaš da mi kontriraš. Vidim da si velika zinadžija.
Kojica je moj najbolji prijatelj. (ma šalim se )
Prvobitno napisano od kojica prepala se.. taj smeh je odbrambeni mehanizam... ja moje bebe nisam tako plašila.. Nije nego, bebe kada se uplaše plaču a ne smeju se.
Prvobitno napisano od planinar Uh, ovo kada mi kažeš "zinat" vidim koliko uživaš da mi kontriraš. Vidim da si velika zinadžija. ovu reč moram da zapišem u rečnik....
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od planinar Nije nego, bebe kada se uplaše plaču a ne smeju se. mhm... i sad ti znaš bolje od mene?
Prvobitno napisano od kojica prepala se.. taj smeh je odbrambeni mehanizam... ja moje bebe nisam tako plašila.. Čekaj, bre, koje tvoje bebe? Zar ti radiš u jaslicama?
Prvobitno napisano od kojica ovu reč moram da zapišem u rečnik.... Eto koristi što se družiš samnom, povećavaš fond reči.
Prvobitno napisano od planinar Čekaj, bre, koje tvoje bebe? Zar ti radiš u jaslicama? jel samo u jaslicama ima više od jedne bebe?
Prvobitno napisano od kojica mhm... i sad ti znaš bolje od mene? A što pa ne bih znao?
Prvobitno napisano od planinar Eto koristi što se družiš samnom, povećavaš fond reči. aha.. reči koje samo ti razumeš...
Prvobitno napisano od kojica jel samo u jaslicama ima više od jedne bebe? U Srbiji da, zar ne pratiš statistiku?
Prvobitno napisano od planinar A što pa ne bih znao? zato što si mlad i neiskusan..
Prvobitno napisano od planinar U Srbiji da, zar ne pratiš statistiku? e dobro.. onda ja radim u jaslicama..
Prvobitno napisano od kojica aha.. reči koje samo ti razumeš... Ne samo ja, već i ti.
Prvobitno napisano od planinar Ne samo ja, već i ti. ako ovako nastavimo niko nas više neće razumeti..
Prvobitno napisano od kojica e dobro.. onda ja radim u jaslicama.. I koliko imaš beba?
Prvobitno napisano od kojica ako ovako nastavimo niko nas više neće razumeti.. Ja mislim da nas niko odavno ne razume.
Prvobitno napisano od planinar I koliko imaš beba? pa sad više ni jednu.. imala sam dve, al su porasle... znači da sad radim u dnevnom boravku za osnovce?
Prvobitno napisano od planinar Ja mislim da nas niko odavno ne razume. upropastio si me.. eto...
Prvobitno napisano od kojica zato što si mlad i neiskusan.. Pa jeste u pravu si. Sva ova moja naklapanja su rezultat mladalačkog poleta.
Prvobitno napisano od planinar Pa jeste u pravu si. Sva ova moja naklapanja su rezultat mladalačkog poleta. Pa ne naklapaj nego se uozbilji i pričaj normalno.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma