ako ja znam šta kome klikćem i gde klikćem ... Taska, poslaću i Nataši Minu i Dareta ako ti ih nisam poslala .. e tek sad više nemam pojma ko, šta, gde i ko je s kim komšija i ko koga ... jbt.![]()

ako ja znam šta kome klikćem i gde klikćem ... Taska, poslaću i Nataši Minu i Dareta ako ti ih nisam poslala .. e tek sad više nemam pojma ko, šta, gde i ko je s kim komšija i ko koga ... jbt.![]()
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...

e moraš mi poslati zahtev za komšiluk za Dejana kod Biljane, ja nisam mogla, kaže da nemam pravo više na zahteve![]()
e to...isti slucaj hhhhh....nista, svako ako primjeti da nisam poslala nesto nek pise....i tad cu odma ....
eto sin bio poceo farmu na mm profilu...ja nastavila...pa sad sve to na brzinu tesko je postici...treba mi vrijeme da se posvetim jednoj po jednoj farmi...
jos sad ova ludnica sa zlatom hahahahahaahahah......sou....sad skupljam bonuse...pa sta skupim....sta cu....
ne brigaj Taska ja ti stalno jurim one krtice s njiva...:raz_013:
pa Sibi.....prijatelj si sa mm....sad sam vidjela....:raz_013:
Dusalaaaa
e a mm kad skoro usao na fejs....kaze.....ja ne mogu da se snadjem ovdje i izasao.....hahhahahahahhahaha
saljite te prijatelje bre da vas imam sto vise...SVI....

Мааааан.
Дошло време да се ово пребаци на вр форума у лепљиве.![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
i ja kazem...to...Kvince al on to mrzi bas..:raz_013:

Ja ne mogu da nađem gde je Taskin kokošinjac da kliknem... jbt. ubih se tražeći celo popodne. Taskaaaa napiši neki komentar tamo pa će mi se pojaviti. Do sad su ga već i raširili.![]()
kako se salju ekseri nema ih ni za lek ma to mute vodu sam da trosimo parice...

bem im sve...:raz_032:
nego a sto meni nece vise komsije....aaaaaaaa...to sam danaske il ce tako biti ubuduce...
i videla sam neda nam bas sve...![]()

šta neće više komšije, ne razumem ...
Pa ne da bre, moraš i da se pomučiš![]()
eno je nova farma poslala sam vam zahteve pa da vas vidim na delu...sad:raz_013:
ova je bas brza al slicna:smiley:
ajd bre Sani zanimaj se sta ti je...:smiley: tamo te trazim kao komsiku nemo da si me slucajno odbila:raz_032: ni ti ni niki jasno:raz_032::raz_032::raz_032:
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0