Iznerviralo me je...što je sastanak pomeren za ujutru u sedam, a već imam jedan u 10 h ...mislim...stvarno...A kad' ću da jedem...
![]()
Iznerviralo me je...što je sastanak pomeren za ujutru u sedam, a već imam jedan u 10 h ...mislim...stvarno...A kad' ću da jedem...
![]()
nista me nije iznerviralo, ne znam sta mi je od jutrosal dobro, ima vremena, naci ce se vec neko ili nesto ...

predug jutarnji kolegij..kako ljudi imaju potrebu da pričaju,a ne kažu ništa![]()
alergija![]()
Sta da ti kazem kad sve znas!

kad sam čula vremensku prognozu posle petka.
где си пошла с крмељиве очи
sasam se i ja nanervirala![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Što još uvek nisam doručkovala....Nisam stigla...
cerka i mrvice...ako nesto ne volim to je da uvece ostavim kuhinju cistu, i ujutru ustanem i zateknem mrvice od secenja hleba po kredencu, noz kojim je mazala mileram na ivici sudopere, kecap pored mesta gde je stavila tanjir...grrrr zasto moraju da jedu nocu
a ako vec moraju, da li je problem samo vratiti sve u zateceno stanje...

Nestala je voda, ništa ne mogu da uradim![]()
čistačice
lepo sam fino i kulturno zalepila drečeći papirić na kome pise-ne gasi klimu
i opet po stoprvi put jutros naisla na ugasenu
sada mi je u kancelariji sauna![]()
vidis sestro slatka da mi ne pomaze
il ne drečim dovoljno il je papirče malo?![]()
Meni je moja čistačica ostavila kutiju ispred vrata, na kojoj je napisala...''Ne diraj kutiju, Milojka''...I ja sad ne znam da li Milojka ne treba da dira kutiju ili je Milojka rekla da se kutija ne dira...![]()
Ako se ti zoveš Milojka onda je sve jasno, ako se ne zoveš Milojka onda je opet sve jasno![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ne, koleginica se zove Millojka i dve kancelarije je od mene....Sada smo ovde razradili teoriju o ''kutiji''...Da li da je podignemo da vidimo šta je ispod, nešto je ''poklopila''...
![]()
Evo, ja sam se baš sad iznervirala, što me ništa nije iznerviralo...I to zna da nervira...![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0