manijaka sam sanjala![]()
manijaka sam sanjala![]()
Opet ništa![]()
tako i ja, nista nista pa pravo na manijaka![]()
Ja kad bih usnila manijaka, ja bih otišla kod neke babe da mi ''izlije stravu''...Noćna mora bre....Si se preznojila..
![]()
![]()
nisamkad ti nas man dodje u snove, lepo se budis
![]()
Pa naravno da si se lepo probudila...Lep je osećaj znati da si izašla iz takvog sna...
![]()
![]()

Sanjala sam Rosu i Milojčicu
Rosa je bila niska.Našla sam je u jednom kafiću. Tako se mi pozdravimo i kažem joj da idem malo da obiđem Sarmicu, ona kaže aha,pa dobro i odem ja... Sarma je bila tu blizu, radila je
nešto sa hranom, može da se naruči, sedne pojede...ne znam šta ali nema veze...I tako ona sa keceljom nešto u žurbi, kažem joj da sam videla Rosu , ona kaže aha, pa dobro i tako
...Bilo je još nešto ,kao snimao se neki film i ne sećam se više...
A da uveče se Sarmica spremila , obukla neku lepu crno belu haljinicu sa mašnom i otišla valjda na neku žurku, ja se brinem i kažem budi dobra....a ja sam se vratila...valjda tamo gde sam odsela.
![]()

sarmica sa keceljicom u žurbisa mirisom luka u kosi
pa prije b se objesila..
![]()

Dobro to je san...a posle da si je videla skockanu![]()

loš neki san..najbolje mi je da se danas ne mičem iz vl-a![]()
iskrena da budem ne znam sta sam sanjala, ali znam sta sam lupila kad sam otvorila oci...ovako je tekao `dijalog` u cik zore izmedju mog muza i mene, a komirani oboje
njemu poceli u 5 da zvone svi moguci alarmi za budjenje, ja ga munem u rame i kazem - gasi bre to... on: sto? ja: pa subota je... on: kako znas? .. ja: pa zato sto smo juce slavili petak i sinoc isto... on: aha... par sekundi kasnije opet on: kako slavili? ja: pa na forumu covece...on rece nista ja tebe ne razumem i nastavili smo oboje da spavamo. Kasnije kad smo stvarno ustali, on se nicega nije secao
![]()

kako sam u berbi grožđafenomenalan san
![]()
где си пошла с крмељиве очи
Ništa nisam sanjala....again![]()
Meni je najsmešnije kako neki ljudi s foruma mene smatraju za nisku i malu![]()
Nisam "visoka",al ne spadam u niske osobe![]()
tema:
Kako san može loše da utiče na čoveka to je neverovatno..Probudila sam se i stvarno mi je bilo loše,u snu sam se sve nešto kao mučila..i kad se probudiš osetiš se isto tako -nikakva razlika ..![]()
babac bre
munem u rame![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
macu , ceo san je bio kako se igram sa malom macom![]()
Sta da ti kazem kad sve znas!

da sam u prijepolju i da mi je fantastično![]()
где си пошла с крмељиве очи
ne znam zapravo sta sam sanjala..neke zgrade ne znam ni gde ni zasto, bile su visoke i ne secam se nicega vise![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0