mravii brat
![]()
mravii brat
![]()
plotarius transpareticus

ništa![]()
где си пошла с крмељиве очи
devojka koja je stajala do mene u prodavnici.... stojimo ispred vitrine sa suhomesnatim proizvodima, iza nje je polica sa hlebom i prodavacica dodaje hleb. ova mala prilazi, staje pored mene, a prodavacica koja je usluzila jednu musteriju okrece se i kaze ovo izvolite i ova ko iz topa : jedan hleb... ja je gledam i kazem a ne cini ti se da ja stojim ovde i da sam stajala tu kada si prisla, mala me bezobrazno pogleda i kaze: pa mene je pogledala... pa reko` a tebi maca pojela jezik pa ne znas da kazes nisam ja na redu... ali mala bezobraznica nesto progundja i ode...
eto, tako neka situacija ume da me iznervira grozno, a ne umem da cutim jer mi polako kipi od ljudskog bezobrazluka i gluposti i moje finoce i tolerantnosti...
e da, jos da vam se zalim, ista prodavnica, ali dan ranije... na kasi sam, zena ispred mene placa racun ja spustam korpu. Tip stoji pored i kaze mi jel mogu samo da uzmem cigarete da mi ne ode autobus. Ok, pustim, stvarno je bio brz. Onda vidim tu jos jednog sa 2 kesice sokica, kazem ajde prodjite i vi, placam karticom (a ovde je to onda citav zastoj kad neko placa karticom) ma ni hvala nije rekao, neki poluciga matori, spusti one kesice, pa trazi cigarete, pa trazi dopunu za telefon... i njemu sam rekla vala, nisam mogla da ocutim, pa jel postoji neko normalan ili je to sve sam go kreten oko mene?![]()
hahahah, kumo, u tim situacijama i ja ludim, posebno u pekari, mnogo nekulturnih ljudi ima.....
uvek pustam nekog ispred sebe ako ima jedan ili dva artikla, ali ugalvnom se zahvale.. ja se nigde ne zurim..
ali sam zato napravio malu pometnju u banci pre neki dan: udjem ja lepo i kao i obicno, lepo pitam ko je poslednji i javi se covek skroz nadrndan, " ja sam , evo ti idi i ti ispred mene" ja ga gledam, i sasvim mirno mu kazem "gospodine, da li sam lepo pitao ko je poslednji? vi ste , mene dugo ne zanima, hvala.." a on pocne neku pricu , " ma idi i ti tamo stani, ovde nema reda bla bla.."
ja ga opet pitam "da li ja mogu da budem iza vas, idem da se pozdravim sa drugaricom, pa kad dodjete vi na red, ja cu posle vas " (skolska drugarica mi je bila u redu, nisam je video 6 meseci)..
i tako red ide i kad je dosao red na mene , zena neka, stv arno kulturna i fina, kaze , "sada sam ja na redu." ja je pitam "izvinite, ali ja sam posle ovog gospodina", " pa ja sam pitala ko je poslednji i on mi je rekao da je on.." ja ga gledam i pitam ovog gospodina, " da li sam ja posle vas, gospodine, mislim, kako ste rekli da ste vi poslednji kada sam ja posle vas?" a on nesto progundja, djodje red na njega ode na shalter...
pitam gospodju , izvolite slobodno ispred mene, meni se ne zuri, oan je fino rrekla ," ne hvala , nema potrebe, svacije je vreme dragoceno" i eto..
promasio sam temu, ovo me nije iznerviralo, hehehe
телефон

ma, ispala mi vruća tegla iz ruke i sve se rasulo po kuhinji...pri tom sam opsovala tako glasno da missim da su me čuli 3 sprata ispod i iznad![]()

Gužva na pijaci me redovno iznervira i činjenica da se ljudi toliko guraju i da uopšte ne gledaju gde idu. A tek cene što me nerviraju.
"Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."
nervira me to sto nikad u jednoj prodavnici ne mogu da kupim sve sto mi treba nego moram da opajam pola sela dok ne kompletiram sve...![]()

Upravo sada me je iznervirala rasprava na forumu gde sam admin. Rasprava o Gay paradi. Kuku, ispadoh zatucana jer se ne složih sa jednim mišljenjem.
I neobrazovana i glupa..i...puna mržnje.![]()
"Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."
Cerka... nije bila nocas kuci a svetlo u sobi je ostavila ukljuceno cele noci, more ima da radi![]()

bio je u školi, na treningu i na pecanju.. sad pita jel može napolje..
ma, reko, možeš.. ja ću sutra da te ispišem iz škole i zaposlim u gracku čistoću,
pa ćeš po ceo dan da budeš napolju i još ćeš i platu da dobiješ.. a ne moraš više
nikada u životu da učiš.. milina..
a on kaže, pa ne može, sad za gracku čistoću treba minimum srednja škola..
Dobro onda, kažem ja, šta ćeš da radiš kad ni u čistoću ne možeš da se zaposliš..
Pa ja ću, kaže, da budem DJ.
![]()
Večnost je čista sadašnjost.
ja moram da se nasmejem :raz_114:
mene je danas (ko o cemu baba o ustipcima) iznervirala guzva u prodavnici... u spicu, u 5 kada ljudi dolaze s posla, umorni, zure, oni su stavili smotanu novu kasirku da se obucava... red do zamrzivaca... uzme mleko iz korpe pa ga vrti, vrti vrti... nikad onaj kod da nadje i ocita... nas 10 u redu stojimo i niko nista da kaze, a ja bih na doope progovorila al necu zinat, zasto ja da budem dezurna jezicara, ako njih sve boli uvo sto stoje u redu pola sata, pa stajacu i ja, ne idem s posla![]()
Ništa me nije iznerviralo danas![]()

jedan debeli što je ušao u minibus i seo do mene. em je smrdljiv em me pritis'o uz prozor, umalo nisam crkla od muke i jeda![]()

nervira me sporo okretanje stranica![]()
i to samo ovde...a da nisam ovde onda bi
se verovatno okretale brže![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
jao to je i moj problem....sporo da sporije nemoze biti....
a dok nadjem smajlica koj mi treba....
strasno....
![]()
Nervirala sam se oko Noleta ( kud sam i pristala da gledam ,jooj luda ja..) ali sva sreca pa je na kraju ispalo odlicno! Zato za Noleta jedno veliko Bravo!
![]()
Sta da ti kazem kad sve znas!

To što sam tri sata provela u Domu zdravlja, znači žurila sa decom da stignem jer im pre podne radi doktorka, da se ne zavši radno vreme, pa čekala , pa onda čekala kod specijaliste, nekako uspela da stignem pre završetka smene, pa se onda vraćala na pedijatiju da prepiše doktorka terapiju...U medjuvremenu je krenula druga smena, napravila se gužva, pa nije bilo smisla da čekam sve njih da prodju, deca se već izmoriše, nekako sam se uzmuvala uz jednu ženu koja je ušla preko reda,sa mnom je čekala isto kod ušnog pa je zamolila doktorku da nas primi,doktorka normalna žena je pristala, nego je u čekaonici nastala opšta frka zbog te što je ušla pre mene preko reda, mislim strašno, ja kažem pa mi smo iz prethodne smene , ma jok one pričaju svoju priču,i one čekaju i one imaju decu...mislim teško je bilo ono slušatiBila neka dzangrizava baba , toliko puna mržnje i negativne energije da mi nije bilo dobro
Mislila sam da kad me snimi da i ja ulazim ima da me napadne fizički
Srećom neprimetno sam završila šta je trebalo, izvukla sam se bez svadjanja...E katastrofa su, ne zanimaju njih tvoji problemi...Mislim dovoljno je bilo što sam se istraumirala ,uplašila zbog deteta i te upale, on plače gladan, spava mu se...Ali dobro evo sad sam se malo povratila![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0