Ma ništa posebno......samo sam opet u Domu zdravlja provela skoro tri sata...
![]()

ja brate šta bi drugo
omnia praeclara rara

to što ne mogu danađem punjač za telefon
kad nabavim novi ,onda ću ga naći![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
dolazim s posla...mrtva umorna,buran vikend, slabo spavanje i upala misica koju samo pospesujem
uzimam andol i budna sanjam krevet...
Kad tamo, iznad kreveta - buba-a ja mrzim bube, grozim se..ne mogu ni da ih ubijem koliko su mi gadne
a ona...zelena, velika, debela i sve radii lazi i leti
..mozda i skace ko zna
gledam ja nju - gleda ona mene...ja odustajem prva
ko za baksuza nikog u kuci..a glupo je da zovem komsiju
sve cekam neko ce od mojih naici a ono
odustala ja od spavanja i okrenula se na minut...kad vratih pogled nje nema!Jos gora situacija
ne znam gde je
da li je odletela odlazila ili slicno ili je pala na krevet i ususkala se da je ne vidim...
izasla sam iz sobe i dosla na forum
eto...to me je iznerviralo:damtija: ...a mogu i da kopiram i da frljnem i na temu za zaljenjee to su 2u1 emocije
![]()
Ceo dan mi je bio takav.. Stresan....![]()
tacno, da znas da to jeste ta, samoubijaju se na mrtvo i pritom prave grozan zvuk kad udare u prozor i vrata![]()
el ste znali da smrdibuba donosi pare u kucu kad uleti?![]()
E ovako...odem ja u prodavnicu, vidim guzva, red na kasi, osmotrim radi jedna nova koju ove ostale radnice muce, a ona jadna sva smotana i nesigurna u sebe, a nisu je valjano ni obucile, pa je sva isprepadana... dodje jedna radnica na drugu kasu da malo smanji guzvu, jer imaju rigorozne kontrole od strane vlasnika pa im je frka... a ta sto je dosla je guja ziva, zlo od devojke, uvaljuje koske ovoj novoj kako stigne, par puta i preko mojih ledja, a sigurno ja nisam usamljen slucaj... i kod ove nove sporo ide i ja stanem u red kod ove, ona zavrsi neku babu pre mene i dok je baba bila na kasi mene je ta vec iznervirala jer ne daje kese cim vidi da neko ima svoju torbu... pa najbolje da prasak za ves, sapun, mleko i hleb stoje svi skupa ...
i ode baba sa kase, ja dizem korpu a ova se okrene i ode sa recima idem ja da dorucukem... Kad sam ja dreknula: Gde si ti posla??? Ona stade pa kaze predjite na drugu kasu Ma rekoh, vrati se vamo i kucaj mi ovo da te ne bih prijavila ovog momenta gazdi... Ona se izbeci i vrati i poce da kuca i baca po pultu stvari iz moje korpe. Ja joj kazem Ne bacaj mi stvari po kasi da ti ne bih vratila ovom smrznutom skusom po toj bezobraznoj glavii nastavim da sikcem... Muka mi je od vasih pauza, dorucaka, uvaljivanja koski novim koleginicama, lenjosti, bezobrazluka, neotesanosti koju iz kuce nosite... hocu da budem usluzena ko covek, jel to jasno
I hocu kesu, necu da pakujem ribu uz hleb... pogubila se a ja je nisam stedela
bila sam zlo kakvo nisam znala da mogu da budem... tako sam je namaltretirala da mislim da joj je dorucak preseo... Bezobraznica jedna nevaspitana, da sam do sada bila neki nafrakani namcor, imala bi zent od mene, i ne bi smela da se tako ponasa, uverila sam se u to, ali uvek sam bila fina i ljubazna, strpljiva a one to procene kao da si budala i onda te podhebavaju... e nece da moze... Na kraju kad mi je vratila kusur i racun, rekla sam e sad mozes na dorucak
Red iza mene se sklonio metar iza kad sam pobesnela![]()
bravo seko!
bolje ni ja ne bih mogla!
a verujem da je bio i ovaj potez![]()

meni sve ravno do mora![]()
где си пошла с крмељиве очи

mene malo iznervirao jedan poslovni partner..ne zna da se skine sa telefona,a ja na chatu
i priča,ne staje..melje kao mlin...kako ljudi vole da puno pričaju,a ništa ne kažu![]()
kumo da nije bio opet neki Benjamin![]()

Iznerviralo me, što su zatvorili parking, a nisu našli prostor gde na drugom mestu da se parkiraš i tako ''kolomlatila'' sam ispred bar 20 minuta. I bio je haos...Odavno se više nisam iznervirala.![]()

još ništa ...ali dan je tek počeo![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.

stalno nešto ili nekog moram da čekam...niko nema mooda da kaže da nešto ne može ili ne ume da uradi, nego eto - čekam, čekam...lepo sebi kažem ''mirjana, u se i u svoje kljuse''
tako mi i treba![]()
где си пошла с крмељиве очи
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0