reče neda da je nekoga sanjala prošle noći, ja došle ovde da pročitam nešto o tom snu, kad ono - ništa![]()

reče neda da je nekoga sanjala prošle noći, ja došle ovde da pročitam nešto o tom snu, kad ono - ništa![]()
где си пошла с крмељиве очи
Opet ništa...![]()
sanjala sam da sam kupila 10 jaja, donela ih kuci i htela da pravim nesto, pocela da razbijam jaja a ona tvrdo kuvanaispostavilo se da su mi radnice prodale jaja koja su sebi skuvale za dorucak...
a tacno je san slutio na haos koji sam im danas napravila stvarno...![]()

ijuuu....šta sam sanjala![]()
где си пошла с крмељиве очи

2 x ijuuu![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
kod mene nema ijuu
sanjala sam kako je danas cetvrtak i kako moram da poranim da izguram kantu za smece na ulicu jer su me prosle nedelje ispalili djubretari...
I djipim ja iz kreveta stvarno u 7 i to na desnu nogu ovog puta, onako bunovna pocnem da se oblacim...i onda mi sinulo da je utorak![]()

roso
ja sam sanjala da imam paletu boja i radim ulje na platnu..ja,koja ne znam nacrtati mačku
mora da sam razmišljala o kojici![]()
uradi li ga kumo pa da ga prodam na limundu kao ulje na platnu nepoznatog autora![]()
ijuuu ja nisam ništa tri dana sanjala![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me

jest vala u pravu siOdlučim ja noćas da nastavim san
al ne lezi vraže
nestalo boje
pa sve mislim kako treba zapelcerisati novu boju
noćas sam sanjala da sam ponovno studenti ništa mi se nije dopalo..prolazim u snu pokraj slastičarne sa najljepšim krempitama na svijetu i opet nemam para da ih kupim
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Opet ništa...![]()

bila sam u nekoj guzvi (ne smem ni da nabrajam ko sta sa kim), a u jednom trenu sam ugledala najlepsi moguci zalazak sunca...
narandzasto plava svetslost je bila posvuda... kao u snudivno
![]()
plotarius transpareticus

jednog muškarca iz prošlosti..ooo,kako to ne volem..u snu mi je pričao kolika mu je plata![]()
kumo, sad tek vidim sta si sanjalajel se on tebi to hvalio ili pravdao
a ja sam sanjala pricinu cerku... meni se valjda ovih dana sve izmesalo u mislima, znam da je prici cerka imala bas visoku temperaturu, onda se moja cerka isto juce razbolela, pa sinoc bila unukica i ona nesto kasljuca...i lepo ja nocas sanjam kako sam srela pricinu cerku, i pitam je Duso kako si? Pricalica nam je pricala da si imala visoku temperaturu... a ona devojka, gleda me, ne zna ko sam, o cemu pricam, kakva pricalica... Ja opet, pa reko ja sam od tvoje mame poznanica sa foruma, pa tako znam da si bolesna, Fajf... i tako devojka mi pruzi ruku zahvali sto brinem i ode u cudu, a ja nastavih niz neki hodnik ne znam ni gde vodi, ni otkud u njemu![]()

da mi jedan dio lijeve noge nije depiliran![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0