Menemi nije.
Uvek ima puno poslova, mada je mahom sve zasađeno...
Ali nađe se ponešto.

Menemi nije.
Uvek ima puno poslova, mada je mahom sve zasađeno...
Ali nađe se ponešto.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Uopšte mi ništa ne da... samo da otpočnem posao, kod ostalih je normalno... A uvek sam bila kod Sibile, i sad ćorakMora da nešto s programom nije u redu...
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...

Сачекај мало да завршимо па да започнеш...
Купила сам Стефану куче.
И треба да се храни 14 дана.
Ако се прескочи један дан, оће да побегне.
То ови за новчиће.
Ови за кеш не беже.
И после 14 дана порасте па неће да бежи више.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Izbacio mi je tek posle ponoći ... priključila sam se. Mora da je to smišljeno bi dali što manje zlata![]()

Kvinče, nije strašno ni ako zakasniš da nahraniš psa. Jbt. ja zaboravila da sam kupila Darku psa, ušla na farmu i vidim nešto trčkara sa sve onim balončićem da je gladan... i setim se ... a kasnila sam onako.. pristojno. :raz_013:
Kuca je mnogo slatka...kada ga nahranis pa kada krene da se valja i da ispusta ona srca... :raz_013:

Е вако...
Сад сам укапирала.
Пре два сата сам са свог налога играла фарму и излоговала се ко човек.
Сад одем на Стефанов налог да нараним куче и неће да прихвати ниједан поклон...
Одем на онај фармвил.ком
А он мени ладно каже – добродошла квинче.
Тек кад сам одатле изашла (а на фармвил.ком нисам ишла данима, него све с налога), па одјавила и Стефана...
Е ондак ми је прихватио и поклоне и све је било ОК.

e ne može... piše SUPER STOVE ispod njega ... možda je baš on najskuplji, nisam upoređivala cene.
Ma svaki put kad pređeš na sledeći nivo proveri da li ti je šporet oslobođen kao i do sad. Imaš desetak šporeta, a ti prevuci super stove.

Lepo, slušaj vamo...
Kad se budeš popela na sledeći nivo, klikni na aparate i pogledaj da li su ti ponudili šporet ... ako nisu sve ti je crno, to znaš.. ako jesu, dobićeš izbor od desetak šporeta. Ispod svakog piše cena. Ako ispod ne piše naziv šporeta pređi mišem preko svakog polako i ispisaće ti se samo na jednom SUPER STOVE, svi su različitog imena, i cena mu je 50 cafe parica. Ne klikći na njega, nego ga prevuci u restoran. Nadam se da sam bila opširna ...![]()
A šta je sad ovo klam bonus?

Nemam pojma Mile, ja sam to videla tek kad mi je stiglo ... zašto to dobijamo i da li ćemo nastaviti da dobijamo ne znam. Samo sam jedan mogla da iskoristim, sve ostalo je progutao.

Исто Сиби, само први сам узела.![]()
Ja sam jedan islkoristio kad sam video da neda drugi , eno osma komada mi stoji da vidim dal će moći kad prođe neko vreme
Samo da vam se pozalim..pobeglo mi je kuce...
izgubila sam virtualnog psa...![]()

e jbg ...
![]()

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0