Dobro vece u kafani.
Prvobitno napisano od kojica I vidim da ti uspeva... :raz_067: Za-u
Prvobitno napisano od Falcon Dobro vece u kafani. dobro veče...
Prvobitno napisano od planinar Za-u Šta će meni šizika?
Prvobitno napisano od Falcon Dobro vece u kafani. Dobro veče i tebi iz kafanu.
Prvobitno napisano od planinar Za-u nemaš razloga da se ljutiš.. to ti je ono ko drugome jamu kopa, sam u nju upada.. tako nekako...
Prvobitno napisano od kojica Šta će meni šizika? Kakva bre šizika. Ovo je, bre,,razumeš. A da znaš da te ovakvu i zamišljam.
da, to je kojica.. i šta s tim?
Prvobitno napisano od kojica nemaš razloga da se ljutiš.. to ti je ono ko drugome jamu kopa, sam u nju upada.. tako nekako... Ma vadi se ti kako hoćeš, ali ostaje za tebe
Prvobitno napisano od kojica da, to je kojica.. i šta s tim? Pa to si ti, bar onda kada nisi trojica ili nedaj Bože planinarka.
Prvobitno napisano od planinar Ma vadi se ti kako hoćeš, ali ostaje za tebe Šta sam sad ja skrivila u celoj toj priči? Ti nerviraš komšije, a ja da nastradam? :raz_067: E svašta...
Prvobitno napisano od planinar Pa to si ti, bar onda kada nisi trojica ili nedaj Bože planinarka. Dobro si to primetio. :raz_067: Samo nemoj da mi kažeš da sam drugačija kada mi je nik drugačiji.
Prvobitno napisano od kojica da, to je kojica.. i šta s tim? To je tvoj lik a ovo je ostatak:dancegirl:
Prvobitno napisano od kojica Dobro si to primetio. :raz_067: Samo nemoj da mi kažeš da sam drugačija kada mi je nik drugačiji. Ne nisi drugačija, ti si uvek bez obzira na nik.
Prvobitno napisano od kojica Šta sam sad ja skrivila u celoj toj priči? Ti nerviraš komšije, a ja da nastradam? :raz_067: E svašta... Uh što smo nešto naivni večeras.
Ej, ajd zdravo: save me, save m, save, sav, sa, s,
Prvobitno napisano od planinar To je tvoj lik a ovo je ostatak:dancegirl:
Prvobitno napisano od planinar Ne nisi drugačija, ti si uvek bez obzira na nik.
Prvobitno napisano od planinar Ej, ajd zdravo: save me, save m, save, sav, sa, s, Zdravo...
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma