ne znam...mislim da nije lepo stalno živeti u zajednici s roditljima, pa makar se nikad ne ženio (ili udavala)....
ne znam...mislim da nije lepo stalno živeti u zajednici s roditljima, pa makar se nikad ne ženio (ili udavala)....
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
Е ондак дефинитивно оÑтајеш у заједници Ñ ÑšÐ¸Ð¼Ð°.
МудроÑÑ‚ Ñе ÑаÑтоји у томе да Ñе баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
mama je mama![]()
Ciji potpis?
Своју маму много више волим откако Ñам Ñе одÑелила.
Од тада Ñе чак ниједном ниÑмо поÑвађале.
МудроÑÑ‚ Ñе ÑаÑтоји у томе да Ñе баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Мама треба да зна кад да Ñе Ñклони.
Ðко то не помаже, ондак да гурне дете од Ñебе.
ako ona zna kad treba da se skloni nema potrebe od onog drugog ....
Ciji potpis?
Сад морамо мало да Ñкренемо Ñа теме...
Мајка ваÑпитава од првог дана.
Ðачин на који то ради је преÑудан.
Понекад и неÑвеÑно манипулише Ñвојом децом.
Тешко је отргнути Ñе од тога.
Људи једноÑтавно миÑле да тако треба, да ту нема ничег лошег.
Ð Ñтрах мајке од напуштања од Ñтране Ñвоје деце је ту преÑудан.
Ðеке мајке ће учинити Ñве, па чак и уништити живот Ñвојој деци зарад тога.
neke hoće, a neke neće. neka deca će pristati na manipulaciju (na kraju svesno, jer odrastao čovek ipak zna kada je izložen manipulaciji), a neka neće.
ovi prvi, koji ostaju kod roditelja, imaju ''večitog krivca'' za svoj grozni privatni život....ovo sve kažem u kontekstu manipulacije.
ima dobrih zajednica, ali toliko malo da se mogu svećom tražiti.
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
šta god bilo, nije više zabavno...![]()
To sa zabavljanjem od n godina, tako mi deluje neuroticno i... Ma to meni nije normalno.
Sve mozemo da se dogovorimo...

ispljuvaste te veze!
jbt... ne razumem...
dal' su te duge veze tolko gore od kratkih... msm... ni vecjina kratkih veza ne uspeva....
e sad, sa mamama nazalost zivi vecjina nacije .... jedna je majka... svekrva...
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0