Prvobitno napisano od kojica ahahahahaaaaa a što msliš da je tvoje ludilo bolje? :raz_067: Pa jeste bolje jer ja sam lud za sebe.
Prvobitno napisano od planinar :raz_114: šta je smešno...
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica E pa ne znam ja.. negde sam videla da ste napisali da čekate da otopli.. i ja poverovala... aa jes,jes,dobro zboriš devojce ma di cu to zaboraviti,aaaaj napomeni me s vremena na vrijeme...nesmijem to propustiti
jedan levo, desno dva..
Prvobitno napisano od kojica o ljudi moji.. pa moja korist je u tome što ćeš ti da odeš pa-pa... Pa otišao bih ja i ovako ali znam da ćeš ti da se veoma ražalostiš.
Prvobitno napisano od Moonlight aa jes,jes,dobro zboriš devojce ma di cu to zaboraviti,aaaaj napomeni me s vremena na vrijeme...nesmijem to propustiti hoću, ne brini.. taman ću se smejati do proleća.. De je onaj Hepek?
Prvobitno napisano od planinar Pa otišao bih ja i ovako ali znam da ćeš ti da se veoma ražalostiš. A da obećam da neću da se ražalostim?
Prvobitno napisano od kojica A da obećam da neću da se ražalostim? Obećaj.
Prvobitno napisano od planinar Obećaj. Obećavam.
Prvobitno napisano od kojica Obećavam. Drago mi je da nećeš da patiš, ali čvrsto ti obećavam da ću se brzo vratiti.
Prvobitno napisano od planinar Drago mi je da nećeš da patiš, ali čvrsto ti obećavam da ću se brzo vratiti. o ne, ne.. pa nisam tako mislila... jel baš moraš da se vratiš?
Prvobitno napisano od kojica hoću, ne brini.. taman ću se smejati do proleća.. De je onaj Hepek? a ja cu da maštam a hepek sigurno glumi grtalicu negdje po centralnoj bosni,to jedino zna
:raz_067::raz_067::raz_067: a jel bar uživa u tome?
Prvobitno napisano od kojica o ne, ne.. pa nisam tako mislila... jel baš moraš da se vratiš?
Prvobitno napisano od planinar A što se ljutiš? :raz_067: Pa lepo sam pitala.
Prvobitno napisano od kojica A što se ljutiš? :raz_067: Pa lepo sam pitala.
Prvobitno napisano od planinar o dobro veče.. pa dugo te nije bilo...:raz_067:
Prvobitno napisano od planinar Dodao bih ti jos jednu ali nemam.
Sve sto kazem potpisujem
Prvobitno napisano od supermen*prvi Dodao bih ti jos jednu ali nemam. Nera je ponela sa sobom?
Prvobitno napisano od kojica Nera je ponela sa sobom? Nije. Man mi nije dao opciju da mogu da je uzmem.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma