muskom Saganu je bilo lakse da razume kosmos nego zene![]()
muskom Saganu je bilo lakse da razume kosmos nego zene![]()
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
vidim ovo lepo da ja udjem u masinu...... ako se nakanim ovijeh dana cu vam pisem o razumevanju...
Postoji..Onaj koji je samnom..sve mu lepo kazem ..da razume..![]()
Dok sam mislio da razumem zene...prolazio sam ko bos po trnju...
Sad kad sam shvatio da ih uopshte ne razumem ...prolazim ..potpuno isto...
![]()
ma i ne treba da ih razume...
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.

Жене може да разуме само онај мушкарац који није заљубљен.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
taj koji mene bude razumeo moze odma da si saspe metak u celo manje ce se muciti![]()

verotavno...ali retke su to zverke....![]()
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
Ne znam da li sam vec rekla..al jesam..ne treba da razume.
Treba samo da ih voli.
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
osnovna greska je voleti zene zbog toga sto su to sto jesu.... voleti ih treba iskljucivo zbog njihove nesavrsenosti...

Postoji,Marlon mu je ime.

Ако је то истина, колико му је то помогло у животу?
Разумеју мушкарци жене, нису бре они блесави, само, много је лепше кад се праве да не разумеју.
Да "разуеју" онако како би то жене желеле, постало би све превише компликовано док не би све стигло до бесмисла.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
u ja mislila sad ce raspali po temi kako one okom on skokom ... kad ono medjutim![]()
Ciji potpis?
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0