Nego kojice da te ja priupitam nešto: a gde su oni forumaši koji su trčali za tobom? Sećam se isti avatari, srodne duše, zaštitničko postavljanje, itd. Šta je bilo?
Pa šta nam fali? Odlično funkcionišemo. Ja njemu skrešem Boga a on ćuti. Ja njemu opet skrešem ponešto on ćuti. To je prava stvar. Nema ljutnje, prekora...Ajde reci imaš li takvog druga, osim mene, naravno.
Pa šta nam fali? Odlično funkcionišemo. Ja njemu skrešem Boga a on ćuti. Ja njemu opet skrešem ponešto on ćuti. To je prava stvar. Nema ljutnje, prekora...Ajde reci imaš li takvog druga, osim mene, naravno.
Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. :raz_067:
Nego, jel se ti družiš sa onim dobrim ili onim Moninim drugarom?
Ali srećom ima ga.
Pobogu kojice pa ja vidim dvojicu samo ponekad u retkim prilikama, kao recimo večeras. Nešto mi se sve udvostručilo.
Pa da, meni daješ sapun, a za sebe si zadržao vino. Još malo pa ćeš i troduplo videti.
Zapravo, tek tada ćeš videti tog pravog Boga, odnosno svoga Boga, baš onako kako
treba. :raz_067:
Pa da, meni daješ sapun, a za sebe si zadržao vino. Još malo pa ćeš i troduplo videti.
Zapravo, tek tada ćeš videti tog pravog Boga, odnosno svoga Boga, baš onako kako
treba. :raz_067:
Nastaviću sve dok tebe ne vidim troduplo.
Ali ovo: "videćeš svog Boga" me zabrinjava. Da mi nisi negde u komšiluku pa da navratiš sa onom oklagijom?