Hmm..imala sam 2,5 godine kada sam uganula nogu.. Mislim da mi je to najranije secanje...
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
Pa na primer ono, ko pokojni Bagvam, pravis pare na tudjoj...znatizelji, uvek funkcionise a i ima...7 milijardi potencijalnih...vernika.
AA11= 1+1+1+1=4 sada vise nije broj 11.![]()

Jeste tako ako me posmatraš kroz predrasudu...ja samo pišem o brojevima na temi misterija brojeva, ništa više... nikog ni na šta ne prisiljavam, niti teram da radi...šta će ko da radi sa mojim pisanjem, to nije moj problem...ako neko želi da veruje, nek veruje, ako ne želi da veruje, nek ne veruje, ako neko želi da istražuje, nek istražuje...svako će raditi po volji.... valjda ovde ima onih sa slobodnom voljom
...ili možda nema
![]()
every year, every week, every day, every memory

a ni broj 11 nije 11 vec 2....
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!

Bre, ja samo hteo da ti predlozim kako da napravis dobar...biznis a ti se...ljutis, to samo dobronamerno, imas talenta, iskoristi to...zivot nije nikada dovoljno...dugacak.

I ja čekam šta će da mi kaže na datum 22. i zbir 7![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Doktore, doktore ajde reci sta nam je......![]()
Ostavite bre doktora na miru, ce se uplasi i...pobegne![]()
...kada ja pričam o brojevima, moj kriterijum je Božja reč i ono što ona kaže o tome,....
Savršenstvo se vidi u punini brojeva 7 i 12,...
brzo ću ja,.....samo se malo strpite

niko me nije uplašio...tu je došlo do neke zabune
jedina problematika do sada je kako da valjano nađem frekvenciju na kojoj operiše tvoja umna šema... kad to uradim valjda će biti jasnije da ne postoji problematika oko brojeva, već problematika oko shvatanja brojeva i njihove prirode...(ovo ne implicira da sam ja apsolutno to sve shvatio i da znam doslovce sve u vezi toga
)
uz brojeve su neraskidivo povezane sve četiri računske operacije, to što je do sada na temi pretežno pominjano sabiranje, ne znači da sad nužno treba sve na šta se naiđe sabirati do besvesti. Druga stvar, kada se radi redukcija sabiranjem do jednocifrenog broja, kada se u zbiru dobiju 11, 22 i 33 ne redukuje se na 2,4 i 6, upravo zbog posebnog značenja i moći koju sa sobom ti brojevi nose...ako je oznaka leta bila AA11, što daje 11 11, to je onda to...možeš ti da sabereš to do kraja, do 4, ali ta četvorka je nastala od dve jedanaestice...a jedanaestice su upravo bile potrebne u što većem broju, kako bi se ritual 11. septembra što povoljnije odvio po one koji su sve to planirali...let br 77... jeste da sabiranjem daje 14, pa 5,svejedno 77 nosi u sebi vibracionu frekvencu broja 11 zajedno sa vibracionom frekvencom sedmice...nadam se da sam kako tako bio jasniji![]()
every year, every week, every day, every memory
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0