Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Znam ja da se desava, ali pitanje za sve i muske i zenske, kako se ponasate u tim situacijama ?
![]()

Imam jos pitanja, ali sad idem
nastavak sledi..tema nije zavrsena![]()
Kad se desi nekim slucajem, nedajbozeibozesacuvajsta kazete i kako se ponasate?
Da li odmah priznate da ne ide ili se pravite malo blesavi pokusavajuci ?
devojke-zene, da li treba preuzeti inicijativu i pokusati da preokrenete situaciju ili tesite i govorite stvari koji prijaju muskom egu?

jel ovde o sexiju il vođenju ljubavi?!
xmm ima li razlike?!
elem, iščitah vas od korice do korice
ps nadam se da će da nabasam na vas onlinepa da prodiskutujem i ja malko
![]()

Ja priznam da ne ide, nemam strpljenja da se foliram, posle toga zatražim pomoć narodne medicine, orasi, med i tajni sastojak, a ako ni to ne ide,
uzmem pilulu,a ako ni to ne ide, mogu da se pravdam sa tim da mi je neko ( neka devojka jel te) nešto nabajala, navračala i slično.
A da, kažem da ako stanje potraje, da oglas da traži zamenu za defektnu robu
Tako da suštinski i nemam problema po tem pitanju, već samo rešenja![]()
Homo homini lupus est.

Homo homini lupus est.

na strani sam moonstera za raspravu o pravom ili pravoj,ali padalice,vidi ako smo toliko pogodeni o nedostsatku voljene osobe i nademo novu,u njoj mozemo vidjeti zamjenu za pravu ili pravog,shvacas sta zelim da ti kazem![]()
ne slazem se opet
sta ako je ta sledeca prava ?

ehh,tesko je to padoopa ako mislis da je ta sljedeca prava bitces sa njom i ako ste stvoreni jedno za drugo bit ce tibolje nego protekle veze pa i ona prosla za koju si mislio da je prava
sitni me samo zbunjuje

Evo Padalice da ti odgovorim na gore postavljeno pitanje ... nikakav umor, premor, neraspoloženost, a ni bilo šta drugo ne može uticati na to da ne pokažem bar malo nežnosti voljenjoj osobi ... možda sam sam specifičan, ali ljubav i razmena nežnosti sa voljenom osobom su mi uvek na prvom mestu ... ako sam joj potreban u nekom trenutku sve svoje obaveze i poslove ostavljam sa strane ... posao i sve drugo može da čeka, ali razmena nežnosti sa voljenom ne.
More bez obale za jednog prognanog i necuvenog
On baca upadljivo svetlo, svetlo na kraju sveta
Pokazujuci put nade osvetljenja u svojim srcima
Oni su na svojim putovanjima kuci iz daleka.
gde nestade ovaj sitni![]()
Najbludnija od svih bludnih bludnica!
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0